Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
14

Etapp 3 - Sharps Challenge Challenge

SHARPS Challenge challenge etapp 3 - Mantorp 15 februari

Då är kupongen ute för helgens Challenge och ni kan börja spåna på era tävlingsrader för etapp 3 i Sharps Challenge challenge.Hur deltar man?

Att delta i tävlingen är mycket enkelt och görs enligt följande steg:
  1. Klicka på Challengebilden som finns överst i denna tävlingstråd, den tar dig direkt till kupongen så du ser vilka lopp och hästar du ska tippa på.
  2. Posta ditt tävlingsbidrag som ett inlägg i denna tråd senast lördag 15/2 kl. 16.00.

Till exempel så här:

1X
X
12
1
2
X2
X2


Det är valfritt om man också lägger spelet hos svenska spel eller bara skriver raden på forumet för att delta i vår tävling men det vore ju trist om man prickar alla rätt och går miste om fin vinst genom att inte lägga spelet hos svenska spel.

Har du aldrig lirat Challenge tidigare så går Stekel och Gotland igenom grunderna för spelformen kort i detta avsnitt av Travsnack med Sharps.
IN OCH KIKA!

Regler:
  • Tippa max 18 rader (1 halv+2 hel alt. 4 halv) på Svenska spels Challenge på travet.
  • Raden ska postas i tävlingstråden för den berörda omgången senast kl 16.00 på tävlingsdagen.
  • Editering är tillåten fram till denna tidpunkt. Ändringar gjorda efter det medför diskvalificering för aktuell etapp.
  • Vinner gör den med flest rätt på omgången. Vid lika antal rätt vinner den med spik till lägst spelprocent. (Även enkeltecken X "Övriga hästar" räknas som spik i denna spelformen)
  • Det är dina 4 bästa omgångar som kommer räknas till totalställningen. Din omgång med minst antal rätt räknas alltså bort så det är viktigt att delta alla gånger och det gör inget om man får en dålig start.

Priser:

Den som vinner varje veckas omgång belönas med 500 kr.

Top 3 med flest rätt över februaris omgångar (de fyra bästa) belönas med följande priser:
  1. 3000 kr
  2. 1500 kr
  3. 500 kr

Samtliga priser betalas ut efter att alla omgångar är klara och priserna kommer i form av onlinepresentkort som valfritt kan nyttjas på över 150 olika butikskedjor. Man kan helt enkelt köpa precis vad man vill för pengarna.


Totalen efter två etapper

Ledarna och de som är "hack-i-häl":
Spoiler:

Klungan som jagar:
Spoiler:


Nu kör vi!

Kommentera (61)

promo
td