Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
14

Analys av Stryktipset 15/2 - JACKPOT

Brittiskt rakt igenom då Stryktipset åter ska avhandlas. En Premier League-fajt, tio The Championship-matcher och avslutningsvis dubbla League One-kamper är utmaningen. Med 14 miljoner i jackpot är det fokus på de där något oväntade spikarna och dessutom att få favoriter på fall i strid ström! Går det? Läs vidare så får ni svaret!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Norwich - Liverpool 2

Statistik
Det råder lugnare dagar för Premier League-lagen. Lite välbehövlig vila efter en hektisk vinter. Efter två veckors ledighet är det dags för Norwich och Liverpool att kasta sig in i elden igen. Sadio Mané finns antagligen tillbaka i truppen och överlag ser Klopps röda armé mer eller mindre komplett ut. Kanariefåglarna från hemstaden har sprattlat till en aning på slutet. Bra insatser från nykomlingens sida både mot Newcastle senast och även mot Tottenham, Burnley och Bournemouth har kunnat skönjas. Lite hopp således för värdarna. Det är dock inte denna typ av match som ska vinnas. Gästerna är helt enkelt för bra. Tvåan kan spikas av oavsett procent.

2. Leeds - Bristol City 1

Statistik
Kapten Liam Coopers tryckte in årets första mål då Leeds mycket rättvist löste 1-1 borta mot Brentford i London. Bielsas mannar innehar därmed fortsatt andraplatsen i tabellen. Motstånd på Elland Road denna lördag blir Bristol City. Ett bortagäng som förändrat en del i sin trupp under vintern. I 3-2-segern mot Derby senast nätade både nye Benkovic samt Nahki Wells. Dessutom utsågs norske Markus Henriksen till “man of the match”! City får dock en mycket tuff uppgift nu. Vi får blicka tillbaka 41 år (!) för att skönja en bortaviktoria för The Robins inbördes. När ettan dessutom ser värdemässigt fin ut finns ingen anledning att slösa tecken. Etta!

3. Sheffield Wednesday - Reading X

Statistik
Det vill sig inte för Sheffield som för femte ligamatchen i rad fick lämna en fotbollsplan utan seger. I onsdags var det bottenlaget Luton som fixade tre pinnar mot stålstadens ugglor. Garry Monk har sannerligen en hel del att jobba med! Det kommer dessutom inte bli någon promenad i parken på Hillsborough. Reading är också i rätt dålig form men The Royals pressade serieettan West Bromwich i veckan. På bortaplan har laget dessutom tajtat till sig en aning på slutet och kryssat dubbelt upp (Cardiff, Nottingham). X2 från början, hela upp om stålarna räcker!

4. Birmingham - Brentford 2

Statistik
Det spelades jättemöte på Griffin Park så sent som i tisdags då Leeds gästade Brentford. 1-1 slutade matchen i London där The Bees nog ska finna sig rätt nöjda med en poäng. Tråkigt nog var fortsatt Pontus Jansson utanför truppen med anledning av den skada svensken nu haft under en tid. Det ryktades om comeback då. Större chans nu därmed att åter få se Ponne i mittlåset. Överlag är formen ändå rätt god i bortalägret inför mötet med Birmingham. Mrabti saknades när Blånäsorna fixade en 1-0-seger mot Barnsley i veckan. Vinsten innebar faktiskt hemmalagets nionde raka fajt utan förlust. Josep Clotet Ruiz mannar kan bli en outsider i racet kring topp 6-platserna i vår. Värdemässigt verkar det vara en klar fördel att blicka österut däremot och då är det pennan från höger som gäller. X2!

5. Preston - Millwall 1

Statistik
Preston övertygade stort borta mot Stoke i onsdags! Brown samt Barkhuizen sköt varsitt mål för sitt The Whites och bärgade tre vackra pinnar på svårspelade Bet365 Stadium. Nu får Alex Neil och hans mannar dessutom springa in på Deepdale igen. En gräsmatta laget bemästrat fullt ut och är med raden 10-3-3 bäst i klassen. Millwall tog en meriterande poäng då Lejonen kryssade mot Fulham i Londonderbyt i tidigare i veckan. Islänningen Bödvarsson fixade kvitteringen tidigt i matchen till 1-1 vilket också blev slutresultet. Ettan ska hållas högt men streckas på lite väl hårt. Gardera därför på större kuponger.

6. Charlton - Blackburn 2

Statistik
Charlton tog en megaskalp då topplaget Nottingham fälldes på City Ground i tisdags. Superstrikern Lyle Taylor slog till med sitt nionde mål för säsongen vilket också blev matchens enda. Bowyer och hans Londonlag kan nu, åtminstone tillfälligt, andas ut en aning i den jämna bottenstriden. Blackburn har massor av frågetecken vad gäller status på spelare. Dack, Holtby, Grayson och Cunningham är borta hela säsongen och viktige Rothwell saknas inför mötet i huvudstaden. Trots detta så vinner och övertygar Rovers ändå! 3-0 hemma mot Hull senast var en total utskåpning och kunde blivit betydligt mer än de tre strutarna framåt. De blåvita är ett riktigt härlig spikförslag på bongen!

7. Cardiff - Wigan X

Statistik
Wigan fortsätter slåss i den absoluta botten. The Latics hade 1-0 hemma mot Middlesbrough senast. Chey Dunkley synade det röda kortet i 62:a och sex minuter senare stod det 1-2 på tavlan. Lyckligtvis för Cook och hans mannar fixade laget en kvittering. Strongt trots allt! Cardiff visade brutal effektivitet borta mot Huddersfield senast. 3-0 efter 90 minuter där Hudds ägde i stort sett allt på planen. Utom det viktigaste, målen! Hemma i Wales har dock Neils mannar kryssat i sex av de sju senaste tävlingsmatcherna. När ettan kliver över 60 procent är det faktiskt självklart att börja med ett fördelaktigt streckat mittentecken! Gardera därefter från vänster.

8. QPR - Stoke 2

Statistik
Queens Park Rangers är inne i en otrevlig formdipp. Londonlaget har nu gjort ett ynka mål på de fyra senaste bataljerna och därmed saknas treor i protokollet under en tid nu. The Hoops gästade Swansea i tisdags. En fajt med 0-0 på tavlan efter 90 minuter trots okej lir från QPR:s sida. Stoke föll mot Preston i veckan och The Potters är fortsatt utsatta i botten. Mötet nu på Loftus Road känns som det kan bli något högervridet trots allt. När tvåan verkar kunna liras till kanonfin procent blir det därför ganska självklart att dra första penseldraget österifrån.

9. Fulham - Barnsley 2

Statistik
Fulham fick slita ordentligt för poängen i Londonderbyt i onsdags. Millwall stod upp kanon mot The Cottagers där poängen broderligt delades. Precis som vanligt var det Mitrovic som nätade för de vitsvarta. Serben har nu gjort mål i samtliga matcher sedan den kortare skadeperiod 25-åringen hade under januari. Barnsley är sist i The Championship. Spelet blixtrar dock till ibland och mot Birmingham senast kunde The Tykes med lite skärpa både plockat poäng och seger. Nu blev det åter förlust på Oakwell och ett mirakel krävs för att rädda kvar klubben i andradivisionen. Varför inte börja här? Tvåan spelas ner i källaren av svenska folket och med tanke på att gästerna vann höstens möte känns tvåan spännande att prova först!

10. Derby - Huddersfield 2

Statistik
Huddersfield hade en stor del av spelet hemma mot Cardiff men det var walesarna som gjorde målen. Mer eller mindre tillbaka på ruta ett för Terrierna därmed som nu ställs mot Derby på Pride Park Stadium. Rooney och hans The Rams torskade borta mot Bristol City senast. En match som laget troligen vill glömma och gå vidare. Det är återigen ett alldeles för hårt streckat hemmalag nu. Tvåan som mycket väl kan stanna under 20 procent är därför given att rita ner snabbast möjligt. Gå för skrällen till höger där X2 får lösa biffen på litet som stort system.

11. Middlesbrough - Luton 1

Statistik
Luton tog sista chansen! 1-0-viktorian hemma på Kenilworth Road mot Sheffield Wednesday var extremt nödvändig i veckan. Nu finns fortsatt ett litet hopp i jakten på nytt kontrakt. Nu ska The Hatters besöka Riverside för att testa lyckan mot Middlesbrough. Lagen möttes i premiären i höstas och lirade en mycket trevlig match (3-3). Formen för Woodgates Boro är vikande nu och inför lördagens batalj har värdarna inte vunnit sedan nyårsdagen. Känslan är att det kommer bli öppna spjäll nu. Nord-syd-fotboll där bägge lagen kommer gå för att vinna! Att gaffla (etta-tvåa) mötet känns därför som ett bra val.

12. Oxford United - Sunderland X

Statistik
Avslutningsvis är det fotboll från tredjedivisionen som ska ta kupongen i mål. I universitetsstaden Oxford utspelar sig den första bataljen. Gulklädda United gjorde en fin insats mot svårspelade Burton på bortagräs i veckan. 2-2 slutade mötet på Pirelli Stadium där kvitteringen slogs in av Matt Taylor i matchens absoluta slutskede. Nu ställs Nigel Cloughs mannar mot ett Sunderland med toppambitioner. De Svarta Katterna smyger med i den absoluta toppen och har rätt fint slagläge i en haltande tabell. Gästerna har endast förlorat en match på de tolv senaste försöken. Sedan Sunderland ramlade ur The Championship säsongen 17/18 har dessa gäng mötts tre gånger i ligaspel. Samtliga kamper har slutat 1-1! Ingen dum idé därmed att åter inleda med krysset även om alla tecken känns nödvändiga!

13. Fleetwood - Peterborough X

Statistik
Tabelltvåan i League One heter Peterborough. Gästerna reser för att möta ett Fleetwood med magisk form. Darren Fergusons mannar har bärgat sex raka trepoängare och kan stoltsera med målskillnaden 20-2 (!) på dessa bataljer. Helt otroligt! Det finns dock ett jättebekymmer för gästerna att ta hänsyn till. Hela ligans överlägset bästa målskytt, Ivan Toney, är avstängd! Målkungen är så vital för gästerna att coach Ferguson knappt kunde glädjas åt 4-0-viktorian mot Southend senast. Hans guldklimp missar nu mötet med Torskarmén (värdarna kallas så) och Burton i nästa omgång. När Joey Bartons hemmagäng inte alls är oävna känns det minst sagt vettigt att gardera upp denna fajt ögonaböj.


Singelstrecket! - Liverpool

De kommande Premier League-mästarna har såklart som delmål att inte förlora en enda ligamatch i år. Något som just nu inte alls ser omöjligt ut. Norwich ska bara vara en munsbit för Salah och company!

Kupongrensaren! - Huddersfield

Huddersfield hade inga som helst marginaler med sig mot Cardiff senast. Laget är sedan nyår ändå förbättrat och när tvåan streckas lågt känns Terrierna givna att måla ner först!


Spelförslag:

432 rader

1. Norwich - Liverpool 2
2. Leeds - Bristol City 1
3. Sheffield W - Reading x2
4. Birmingham - Brentford x2
5. Preston - Millwall 1
6. Charlton - Blackburn 2
7. Cardiff - Wigan x
8. QPR - Stoke 2
9. Fulham - Barnsley 1x2
10. Derby - Huddersfield x2
11. Mboro - Luton 12
12. Oxford - Sunderland 1x2
13. Fleetwood - Peterbor. 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Norwich - Liverpool 2
2. Leeds - Bristol City 1
3. Sheffield W - Reading 1x2
4. Birmingham - Brentford x2
5. Preston - Millwall 1(x2)
6. Charlton - Blackburn 2
7. Cardiff - Wigan (1)x
8. QPR - Stoke (x)2
9. Fulham - Barnsley 1x2
10. Derby - Huddersfield x2
11. Mboro - Luton 1(2)
12. Oxford - Sunderland (1)x(2)
13. Fleetwood - Peterbor. 1x2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td