Logga in
feb
15

Jackpothelg på Svenska spel = Tävlingshelg på Sharps!

Så är helgen äntligen kommen och det är dags för dom klassiska lördagsspelen som till denna helgen har ett enormt värde.

Värdet blir ännu bättre när vi på Sharps bjuder upp till lite roliga tävlingar kring dessa spelen.På helgens Stryktips har vi en stor jackpot på 14 miljoner att tampas när det är 13 matcher från Storbritannien på kupongen, precis som det ska vara på klassiska Stryktipset.

Vill ni ha större chans till vinst så finns det några platser kvar i Sharps lag på Spela tillsammans där ni kan ta rygg på Andreas och Jimmys grymma kunskaper. Sista tid för inköp är kl 14:00 på lördag så in och köp er andel redan nu.

Inbjudan till laget får ni genom att klicka på bilden ovan eller HÄR!


Vi passar även på att anordna tävling på Sharps till denna jackpotomgången på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som senast det var jackpot på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort motsvarande värdet av lika många trisslotter som helgens jackpot är i antal miljoner, dvs 14. (420 kr)Men det är inte slut här, vi har ju även Sharps tävling kring travets Challenge hos Svenskaspel som baseras på lördagens V75 lopp. Nu är det dags för Etapp 3 och det är fina priser att tävla om.

Det är också rullpott till lördagens Challengekupong för travet vilket innebär att återbetalningen på spelet troligen blir över 100% och supervärde även här alltså.

För mer info kring denna tävlingen och hur ni deltar så klicka på Challengebilden nedan eller HÄR!Stort lycka till och ha en härlig helg!

Kommentera (19)

promo
td