Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
17

Analys av Topptipset 17/2

Veckan inleder med ett Topptips där matcherna är fördelade på sex nationer och två kontinenter. Kupongen börjar på de brittiska öarna med stormötet mellan Chelsea och Manchester United. Resan fortsätter sedan med kamper från bland annat Serie A, Ligue 2 och argentinska Primera Division. Analysen är redo, häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 19:59

1. Chelsea - Manchester United 1

Statistik
Vi inleder direkt med bataljen vi flaggade för i ingressen. Den engelska huvudstaden bjuder in till ett högoktanigt möte mellan två av Englands allra största klubbar. Chelsea har gjort en klart bättre säsong än Manchester United som svajat rejält, framförallt på bortabana. Tre segrar på resande tass i ligan är direkt dåligt av The Red Devils som dessutom ännu inte har stjärnorna Pogba och Rashford tillbaka i spel. Chelsea brukar allt som oftast dra det längsta strået när antagonisterna från industristaden gästar. Hugg direkt på värde-ettan!

2. Milan - Torino 2

Statistik
Milan tappade en 2-0-ledning till förlust i derbyt mot Inter i den senaste ligafighten. Rossoneri stod för en lysande första halvlek där en viss Zlatan Ibrahimovic låg bakom det mesta som skapades i offensiv väg, men Milan klappade sedermera ihop fullständigt i andra. Torino kommer närmast från ett par tuffa veckor. Så pass tuffa att Mazzarri fått lämna över taktiktavlan till Moreno Longo. Kan “Tjurarna” få en nytändning av tränarbytet månne? När dessa kombattanter möttes i cupen för tre veckor sedan avgjorde Milan först efter förlängning. Till rådande streckning är det läge att blicka brett på San Siro och hålla en tumme för gästerna.

3. Bochum - Stuttgart 2

Statistik
Vidare till Tyskland och Zweite Bundesliga där Bochum tog en efterlängtad seger borta mot bottenkollegan Wehen senast efter tre raka nederlag. Viktig seger för de blåvita således som därmed kravlade sig upp på rätt sidan kvalstrecket. Stuttgart huserar i de övre regionerna med siktet inställt på uppflyttning senare i vår. Då krävs det dock att Mario Gomez och company bättrar på spelet på bortaplan. Två segrar på tio trippar håller naturligtvis inte. Gästerna är emellertid klart starkare på pappret och får utgångtipset även om garderingar välkomnas tidigt.

4. Chievo - Salernitana 1

Statistik
Chievo, som halkade ur Serie A i fjol, har inte lyckats hitta något vidare stäm i den italienska andraligan denna säsong. En nuvarande 13:e-plats är knappast godkänt för en klubb av Chievos kaliber. Det ska dock nämnas att “De flygande åsnorna” bara har fyra poäng upp till playoff-platserna med en match mindre spelad. Salernitana hittar vi på en femteplats med tre segrar sista fyra. Framför hemmafansen ska Chievo gälla som favoriter trots Salernitanas fina form. Den vänstra halvgarderingen spelas stabilt.

5. Chateauroux - Lens 2

Statistik
Lens fortsätter att gå bra i franska Ligue 2. Hoppet om en plats i finrummet till nästa säsong lever i allra högsta grad med deras nuvarande andraplats i tabellen även om den bleka målskörden mot slutet mynnat ut i flera kryssande bataljer. Poängplock i åtta raka fighter är dock inget man skojar bort. Chateauroux är ligans sämsta lag på hemmaplan och kommer dessutom från två klara förluster i följd mot Troyes och Chambly. Vettigt att utgå från tvåan på Stade Gaston Petit.

6. Jong Ajax - NAC Breda X

Statistik
Ajax akademilag Jong Ajax åkte på en redig käftsmäll borta mot Utrechts juniorer i den förra omgången i nederländska Eerste Divisie. Jong Utrecht vann med hela 7-2 på hemmagräs. NAC Breda är faktiskt en tuffare utmanare än Utrechts ungtuppar, men ändå streckas Jong Ajax upp till månen. Hemmalaget är inte alls lika starka som i höstas då de tappat flera unga talanger till A-truppen. Den högra halvgarderingen bör prioriteras. Den vågade skippar ettan helt, åtminstone på mindre system.

7. Estudiantes - Defensa y Justicia 1

Statistik
Vi tar planet över till Sydamerika där två matcher från argentinas Superliga avslutar måndagstrippen. Defensa y Justicia återfinns i mittens rike efter den prydliga raden 7-5-7 efter 19 spelade omgångar. Formen är det heller inget fel på hos gästerna som tagit poäng i fem raka ligamatcher och endast släppt in tre mål bakåt under den perioden. Gabriel Militos Estudiantes har varit upp och ner under säsongen, men sett bättre och bättre ut vilket raden 5-4-1 sista tio i ligan påvisar. 1X torde räcka riktigt långt i La Plata.

8. Independiente - Arsenal de Sarandi 1

Statistik
Ett understreckat Independiente tar emot Arsenal de Sarandí på Estadio Libertadores Américas gröna matta. “De röda djävlarna”, som värdarna kallas för, springer ut framför hemmapubliken med en uppåtgående kurva i den egna borgen. Noll insläppta sista två och fyra av sex inkasserade poäng mot kvalificerat motstånd som Boca Juniors och Rosario imponerar. Hemmalaget undervärderas av det svenska folket och ettan kan därmed lämnas allena med gott samvete.


Singelstrecket! - Chelsea

Ett skadedrabbat och bortasvagt Man United lär få det tufft på Stamford Bridge. Chelsea är starka hemma i huvudstaden och får fullt förtroende till finfint streckvärde.

Kupongrensaren! - Torino

Förhoppningsvis kan tränarbytet få fart på Torino som sladdar i Serie och bara har ett fåtal poäng ner till träsket. Det råder fortsatt Zlatan-feber i modemeckat som får alldeles för stort förtroende av det svenska folket. X2 ritas ner ögonaböj!


Spelförslag:

72 rader

1. Chelsea - Man United 1
2. Milan - Torino 1x2
3. Bochum - Stuttgart 1x2
4. Chievo - Salernitana 1x
5. Chateauroux - Lens 2
6. Jong Ajax - NAC Breda x2
7. Estudiantes - Defensa 1x
8. Independ. - Arsenal Sar. 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Man United 1
2. Milan - Torino 1x2
3. Bochum - Stuttgart (1x)2
4. Chievo - Salernitana 1x
5. Chateauroux - Lens (x)2
6. Jong Ajax - NAC Breda 1x2
7. Estudiantes - Defensa 1x2
8. Independ. - Arsenal Sar. 1(x)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td