Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
18

Analys av Topptipset 18/2

Champions League är äntligen tillbaka! Två kamper från den finaste av turneringar och dess åttondelsfinaler hittas på tisdagens kupong. I övrigt klättrar vi neråt i den engelska hierarkin. League One, League Two samt härliga National League får besök. Femte omgången av Skotska Cupen och mötet Motherwell - St Mirren tar det hela i mål. Med start i Madrid kör vi igång!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Atlético Madrid - Liverpool 2

Statistik
Det sparas inte på krutet denna tisdag. Madrid ståtar med en gigantkamp då Atlético och Liverpool utkämpar en av duellerna i kampen om en kvartsfinalbiljett i Champions League. En glad Klopp kan konstatera att laget mer eller mindre är helt intakt inför avfärden söderut. Lite mer bekymmersamt för Simeone och hans madrassmakare. Trippier är borta och Félix, Herrera samt Diego Costa är fortsatta frågetecken. Det är aldrig lätt att besöka Wanda Metropolitano men är det något lag som ska komma hit och bärga segrar så är det Liverpool. Börja med tvåan, genom X2 bör vi vara i hamn.

2. Dortmund - PSG X

Statistik
Två av världens just nu vackraste offensiva uppställningar gör upp i ett första Champions League-slag på tysk mark. Thomas Tuchel reser “hem” (PSG:s tränare ansvarade för Borussia innan han flyttade till den franska huvudstaden) för att fixa ett bra utgångsläge inför returen. Med sig har han ett lag där spelare som Neymar, Sarabia, Icardi, Mbappé samt Cavani finns. Dortmund kontrar med Håland, Sancho, Hazard med flera. Lirare som öser in mål framåt och dessutom kommer bäras fram av 75 000 gulsvarta fans! Även om pennan fattas från höger är det en helgardering som gör sig allra bäst på Parken!

3. Oxford United - AFC Wimbledon 2

Statistik
Från Champions League-boll till League One i England nu. Två relativt formsvaga gäng ställs mot varandra i universitetsstaden Oxford. Hemmalaget föll mot Sunderland senast efter att ha självmålat i matchens inledning. Topp 6 känns nu riktigt svårfångat för Nigel Cloughs mannar. AFC från Wimbledon gjorde en strålande insats i bortamatchen mot serieettan Rotherham i lördags. Kwesi Appiah slog till med 2-2-målet och bärgade såldes en pinne till gästerna på stopptid. Självklart ska The Dons kunna upprepa bedriften denna gång. Mot dessutom något enklare motstånd. Både krysset och tvåan lockar extremt och åker med omedelbart.

4. Southend - Gillingham 2

Statistik
Southend ser ut att få bekymmer att spela sig kvar i League One. Värdarna föll åter ihop hemma på Roots Hall då Coventry vann med klara 2-0. Över hela säsongen har Sol Campbells blåvita räkor varit bedrövliga på det egna gräset och har bara löst sju ynka pinnar på 14 försök här. Överlägset sämst i klassen. Östkustderby nu då Gillingham reser över Themsens flodmynning för att duellera. Bortalaget kommer med magisk form och har faktiskt inte förlorat i ligan sedan 23:e november. 13 raka matcher utan förlust därmed. Tvåan känns given att inleda med men då The Gills kryssat flest gånger av alla lag blir det en halvgardering, X2, på större kuponger.

5. Macclesfield - Plymouth X

Statistik
Hissen ner och fjärdedivisionen nu. Botten mot toppen är det som gäller på Moss Rose. Macclesfield slutade 22:a i fjol och i år ser det ut att kunna bli än värre. Mark Kennedys The Silkmen har haft stora bekymmer att vinna matcher under hela säsongen även om spelet på det egna gräset stundtals varit bra. Värdarna har faktiskt bara förlorat tre av 16 matcher denna säsong på hemmaarenan. Plymouth slåss i den absoluta toppen istället. Gästerna kan sedan fjärde januari visa upp raden 7-1-1. Riktigt starka kort. Antoni Sarcevic har dessutom varit riktigt på hugget och målat i fyra av de sex senaste starterna. X2 får gå först men värdet längst till vänster ser ut att kunna bli riktigt bra. Vi får helt enkelt även slänga med ettan på större system.

6. Barrow - Dover 1

Statistik
Som om inte fjärdedivisionen skulle vara nog. Sista stoppen i det engelska ligasystemen sker i National League. Alltså femtedivisionen. Barrow heter laget som går för seriesegern. Hemmagänget har åtta poäng ner till Halifax på kvalplatsen nedan och The Bluebirds har två av hela ligans vassaste målskyttar. Bland annat John Rooney, Waynes brorsa, som målat hela 17 gånger denna säsong. 29-åringen gör därmed sin överlägset bästa säsong någonsin. Dover har häng på kvalplatserna uppåt. Laget från sydkusten har dock en lite vikande formkurva med raden 2-2-4 på de åtta senaste bataljerna i alla tävlingar. Denna nöt blir också alltför svår att knäcka. Ettan duger ensam.

7. Barnet - Harrogate X

Statistik
Harrogate är laget som närmast skuggar Barrow i topp. Gästerna med raden 8-1-1 på de tio senaste tävlingsmatcherna besöker därmed London med mycket gott självförtroende. The Bees, som hemmalaget kallas, är dock inte alls oävna. Faktum är att Darren Curries mannar endast spelat 31 matcher i ligan vilket kan jämföras med till exempel Bromley strax ovan som lirat 35 kamper. Rätt stor skillnad. Hemma i huvudstaden är dessutom Barnet stabila och bara noterats för tre torsk över hela säsongen. Med tämligen jämna odds och mer eller mindre korrekt streckfördelning är det inte fel att omgående hela upp denna fajt.

8. Motherwell - St. Mirren 1

Statistik
Skotska Cupen ståtar med ett omspel från den femte omgången. En plats i kvartsfinalen gäller där motståndet endera blir Kilmarnock eller Aberdeen. Första mötet lagen emellan slutade 1-1 och dessa gäng skulle faktiskt ställts mot varandra även i ligaspelet så sent som i helgen. Det hemska regnvädret i norra delarna av Storbritannien ställde dock in bataljen. Formen pekar nedåt för bägge klubbar men visst får The Well anses som det något bättre laget. Med fin procent till vänster är det därför självklart att dra första penseldraget därifrån.


Singelstrecket! - Barrow

Med ligans mest frejdiga offensiv och förstaplats i tabellen är det Barrow vi först och främst litar på denna afton. Dover är bra men springer in i en vägg nu. Etta!

Kupongrensaren! - AFC Wimbledon

Formsvaga Oxford målas upp till gigantiska favoriter. Inte helt korrekt och ett AFC med en kanonmatch i ryggen ska absolut kunna rubba The Yellows!


Spelförslag:

72 rader

1. A.Madrid - Liverpool x2
2. Dortmund - PSG x2
3. Oxford - AFC Wimbledon 1x2
4. Southend - Gillingham 2
5. Macclesfield - Plymouth x2
6. Barrow - Dover 1
7. Barnet - Harrogate 1x2
8. Motherwell - St. Mirren 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. A.Madrid - Liverpool (x)2
2. Dortmund - PSG 1x2
3. Oxford - AFC Wimbledon 1x2
4. Southend - Gillingham (x)2
5. Macclesfield - Plymouth 1x2
6. Barrow - Dover 1
7. Barnet - Harrogate (1)x(2)
8. Motherwell - St. Mirren 1xLämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td