Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
18

Analys av Topptipset 19/2

Gott och blandat-Topp gäller under onsdagen. Champions League, Segunda-fotboll, Premier League, Skotska Cupen och Copa Sudamericana ska analyseras. Kan Valencia skrälla i Italien och kommer den stenhårda bestraffningen från UEFA påverka Manchester City i hemmamötet med West Ham? Läs vidare så får ni en första syn på saken!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20:29

1. Tottenham - RB Leipzig 2

Statistik
Åttondelsfinalerna i Champions League rullar vidare. Tottenham har gått sisådär under hela säsongen men har en silvermedalj i denna turnering att försvara. Harry Kane är fortsatt skadad och Son har fått dra ett jättelass i fronten hos Spurs under tid. Mot Aston Villa senast var det just Son som låg bakom det mesta framåt och avgjorde också mötet med Lejonen från Birmingham med matchens sista spark. Ett enormt avbräck därmed att Mourinho får lösa denna drabbning utan sydkoreanen som också dragit på sig en skada! Leipzig gör massor av bra saker i Bundesliga. Trist för svensk del är Emil Forsbergs något sviktande form. Landslagsliraren har inte spelat en hel match på länge nu. Att inleda med Red Bull-laget allra först känns faktiskt helt okej. Sett över två matcher står tyskarna som favoriter och varför inte då inleda med en skalp i London?

2. Atalanta - Valencia 2

Statistik
Atalanta gjorde en bragdartad insats då tre raka förluster i inledningen av Champions League till slut kunde mynna ut i avancemang från gruppen. Italienarna fick dessutom en rätt fin lott i åttondelen. Valencia har sett aningen skakiga ut på slutet och spelet på resande fot har haft mer att önska. Nu tog dock Los Che en fin poäng mot Atlético Madrid i ligan senast och kapaciteten i laget är hög. När ettan ser ut att kliva upp en bit mot 70 procent finns ingen anledning att hålla X2 utanför. Matchen spelas dessutom på neutral plan (San Siro) vilket inte gör hemmafördelen lika stor. Bra skrälldrag.

3. Manchester City - West Ham 1

Statistik
UEFA slog ner näven ordentligt. Manchester City bestraffas för att ha brutit mot Financial Fair Play-reglerna med höga penningböter och flera års avstängning från europeiskt cupdeltagande. Nu får Guardiola och hans spelare ställa in siktet på årets CL-spel och avsluta Premier League snyggt. Hemma på Etihad är det West Ham som står på agendan. Ett The Hammers som är helt under isen. Londonlaget är på nedflyttningsplats och med tanke på hur spelet sett utan under tid finns stor risk att det blir The Championship-spel på Olympiastadion i Stratford, London kommande säsong. Ettan är odiskutabel och spikas oavsett procent.

4. Mirandés - Zaragoza X

Statistik
Segunda-möte från Spanien ska liras på Estadio Municipal de Anduva. Mirandés är ett stabilt hemmalag och har faktiskt bara noterats för en torsk under hela säsongen i ligaspelet. Inför matchen mot Zaragoza är det ett par orosmoment i truppen. Marcos André och Jon Guridi saknas då grabbarna är avstängda. Den förstnämnda liraren är lagets näst bästa målskytt dessutom. På tal om tuffa avbräck! Gästerna får klara sig utan Luis Javier Suárez Charris. Colombianen är besökarnas överlägset bästa målgörare och frågan är hur laget från Aragonien löser biffen utan honom. En helt jämn batalj att vänta där alla tecken är klart lämpligast.

5. Kilmarnock - Aberdeen 2

Statistik
Det krävs omspel av Skotska Cupen-mötet mellan Kilmarnock och Aberdeen efter 0-0 på Pittodrie Stadium. Att värdarna blivit nollade mot just The Dons är inte ovanligt. Fem raka matcher med nollan framåt är knappast något som Killie kan glädjas åt. Inbördes är det överlag ett extremt övertag för gästerna som kan visa upp endast en torsk på de 27(!) senaste bataljerna. När oddsen ser ut att hamna ungefär lika rakt över känns tvåan trots allt bäst. Att börja med pennan från höger blir därmed valet.

6. Huracán - Atlético Nacional 1

Statistik
Copa Sudamericana tar det hela i mål. För argentinarna Huracán är det enormt uppförslut. 0-3 i första fajten på colombiansk mark känns mer eller mindre omöjligt för rödvita Ballongfararna. Huracán har extrema problem med sitt målskytte där endast elva strutar producerats på 20 ligamatcher. Att Israel Damontes mannar ska fixa tre här känns därför mindre troligt. Atlético bör dock känna sig tämligen klara och kommer säkerligen inte förta sig. 1X blir därför en rätt okej utgång även om alla tecken rekommenderas.

7. Luqueno - Guayana 1

Statistik
Luqueno har ett 3-2-resultat att gå på från första mötet i Venezuela. Hemmalaget är bara fem matcher in i ligaspelet men har startat en aning svajigt. Trots tidigt ledningsmål mot Libertad senast föll värdarna med 1-2. Gästerna är också tämligen formlösa men vann i alla fall mot Yaracuyanos senast i ligan. Hursomhaver ska klubben från Luque anses som mindre favoriter. Till 55 procent är ettan bra att utgå från där garderingarna ändå ska byggas på i rask takt från mitten.

8. Oriente Petrolero - Vasco da Gama 2

Statistik
Oriente Petrolero drog en nitlott då svåra Vasco da Gama hamnade på bolivianernas lott. Gästerna från Rio de Janeiro gjorde en helt okej match när lagen möttes på Estádio Sao Januário och de svartvita gjorde inte mer än vad som behövdes med sin 1-0-viktoria. Hemmalaget håller inte riktigt samma klass men gör ändå en klart godkänd start av ligaspelet i hemlandet. Värdemässigt ser tvåan ut att bli smaskig och ska därför plitas ner ögonaböj. Med X2 är det hela garanterat i hamn.


Singelstrecket! - Manchester City

Det är klasskillnad mellan Manchester City och West Ham. Trots turbulens vid sidan av fotbollsplanen ska ettan inte vara hotad. Bara spika av de himmelsblå!

Kupongrensaren! - Valencia

Spanjorerna vann sin grupp och ställs nu ut som solklara underdogs. På neutral plan i Italien blir Atalanta för stora favoriter och tvåan är mycket spelvärd.


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - RB Leipzig x2
2. Atalanta - Valencia 1x2
3. Man City - West Ham 1
4. Mirandés - Zaragoza 1x2
5. Kilmarnock - Aberdeen 2
6. Huracán - Atl.Nacional 1x
7. Luqueno - Guayana 1x
8. Oriente P - Vasco 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - RB Leipzig x2
2. Atalanta - Valencia (1x)2
3. Man City - West Ham 1
4. Mirandés - Zaragoza 1x2
5. Kilmarnock - Aberdeen (x)2
6. Huracán - Atl.Nacional 1x2
7. Luqueno - Guayana 1x2
8. Oriente P - Vasco (x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td