Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
21

Analys av Stryktipset 22/2

Äntligen lördag! Stryktips med Premier League och The Championship för hela slanten. En kul kupong med bland annat ett understreckat Manchester City hittas. När hände det senast? Innan kupongen tas i mål ska även ett par härliga toppfajter i andradivisionen monteras ner. Med fokus på god utdelning och 13 gröna bockar drar vi igång det hela i Leicester!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Leicester - Manchester City 2

Statistik
Manchester City har som bekant straffats hårt av UEFA. Fair Play-regler har brutits och Guardiola får nog se sig om efter ett nytt jobb om filosofen vill coacha ett CL-lag kommande säsonger. Hursomhaver spelade de himmelsblå Premier League-match under onsdagen. West Ham stod för motståndet på Etihad. En kamp som De Bruyne och Rodri tog i mål plättlätt med sina strutar. The Hammers skapade faktiskt inte en enda ordentlig målchans på hela matchen. Leicester är laget som kommer göra upp om silverplatsen i ligan med gästerna vad allt verkar. Formen hos Rodgers och gänget har varit sådär efter nyår och här blir det en totalt snedvriden streckning. Tvåan är så pass välmående att den utan bekymmer kan lämnas allena.

2. Southampton - Aston Villa 1

Statistik
Aston Villa föll mot Tottenham senast efter Sons avgörande 3-2-mål i matchens absoluta slutskede. Björn Engels blev huvudperson i alla ändar. Belgaren orsakade straff bakåt, löste en strut framåt och sparkade därefter hål i luften precis innan Spurs sista balja. Kort och gott, en märklig dag för 25-åringen. Chans till revansch för Birminghams lejon. Southampton är staden och laget att besöka där The Saints kommer från en 1-2-förlust mot Burnley senast. Överlag är dock Hasenhüttls rödvita manskap stabila på St. Mary’s och när dessa gäng gick upp i ringen i december blev det 3-1 till Ings och company. Ettan ska gå först!

3. Burnley - Bournemouth 2

Statistik
Det har lättat en del på den tidigare så långa skadelistan hos Bournemouth. Körsbären kunde mot Sheffield United senast ställa ett riktigt bra lag på gräset där Callum Wilson målade och King fick hoppa in. Nu blev det ändå förlust mot The Blades men insatsen var okej. Burnley bortaslog Southampton i helgen. Riktigt starkt av The Clarets som efter en bättre period kan fortsätta blicka uppåt. Svenska folket har stirrat in sig på värdarna ordentligt och ettan är på väg upp mot 60 procent. Inte helt korrekt vilket gör X2 som en mer välmående start. Finns flisen ska denna drabbning garderas hela vägen över.

4. Crystal Palace - Newcastle X

Statistik
Två lag med rätt tveksam form kliver ut på gräset i London. Båda lagen har tagit alldeles för mycket poäng sett till underliggande statistik och nu verkar det som att verkligheten kommit ikapp. De vitsvarta skatorna är dessutom en aning stukade inför mötet på Selhurst Park. Willems och Dummett är borta för säsongen. Krafth, Clark, Shelvey och Carroll är gubbar som alla är osäkra kort. Palace har sju raka utan vinst och det gäller nog för Roy Hodgson och hans stab att snabbast möjligt råda bot mot denna hemska trend om inte en dramatisk nedre streckdramatik ska bli verklighet. Knappast någon högoddsare på att detta blir en målsnål historia. Utan att ta större ställning får helgarderingen göra jobbet.

5. Sheffield United - Brighton X

Statistik
Det verkar inte komma någon svacka för nykomlingen Sheffield! Hemmalaget gör det ruskigt bra i ligaspelet och kommer nu närmast från segrar mot Crystal Palace och Bournemouth. Efter 26 omgångar luktar det Europaspel till kommande säsong om The Blades. Enormt imponerande. Ett lag som det luktar sämre om är Brighton. Måsarna från sydkusten flyger i motvind och Potters gäng är nu indragna i bottenstriden på allvar. De blåvita har på de elva senaste bara fixat en seger i ligan. Icke godkänt. Nu blir United alltför stora favoriter till strecken och då är det bara hålla tummarna för gästerna. Helgardera och jobba in knallen från höger.

6. Birmingham - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Dags för The Championship-boll. Första anhalt blir Englands näst största stad där Blånäsorna och Ugglorna gör upp om poäng. Wednesdays form är bedrövlig. Gästerna har vunnit en av de tio senaste i ligan och från att ha varit en utmanare uppåt hittas laget först på en tolfteplats nu. Birmingham ser bättre ut. Värdarna har inte förlorat sedan nyårsdagen och framåt har Lukas Jutkiewicz varit pålitlig med mål i var och varannan match. Trist för svensk del är Mrabtis fortsatta skada. Ettan först och krysset som stödhjul på lite större kuponger är ett lås.

7. Bristol City - West Bromwich 2

Statistik
Det ser ut att bli en härlig vår för West Bromwich. Gästerna svajade till en aning nu i vintertid men har inför mötet med Bristol löst tio poäng på de fyra senaste bataljerna. Avståndet ner till Fulham på tredjeplatsen är behagliga sju pinnar. Här kommer dock Bilic och hans The Baggies sättas på prov. Nahki Wells och Diedhiou i fronten är en sylvass duo och strax bakom finns stabile Niclas Eliasson. Även om tvåan ska gå först, dessutom till fin procent, känns krysset ändå viktigt att få med på lite större bongar!

8. Leeds - Reading 1

Statistik
Det cirkulerar ett rykte om att Bielsa kör slut på sina lag framåt vårkanten. Någon trötthet i Leeds-elvan mot Bristol City senast kunde dock inte skönjas. De vitklädda Påfåglarna lirade skjortan av City och kunde enkelt vunnit med ett par bollar till. Nu stannade det hela vid 1-0 där tre poäng ändå får anses som det viktigaste. Reading är laget för dagen som ska testa lyckan på Elland Road. Ett skadedrabbat bortagäng med en drös frågetecken inför mötet med ligatvåan. Ettan ser ut att bli hårt åtgången men utan att för den delen överstreckas märkbart. Leeds vinner detta och kan utan dåligt samvete spikas hela vägen upp till 80 procent.

9. Nottingham - QPR 2

Statistik
Efter tappet av målkungen Wells till Bristol City har många varit frågande kring vem som ska lösa målen för Queens Park Rangers under våren. Hugill och Eze såklart! Mot Stoke hemma på Loftus Road sa det pang två gånger om i första halvleken med duon som målskyttar. 4-2 slutade mötet och The Hoops är åter ett vinnande lag. Nottingham är ett av lagen som tagit rygg på Leeds i kampen om andraplatsen. Forest går mot en kanonsäsong men förlusten mot Charlton hemma senast imponerar inte och dessutom hade de rödvita ruskig flyt med sitt 2-2-resultat mot West Bromwich borta senast. Sabri Lamouchis mannar sköt ett skott på mål men lyckades göra två (ett självmål också)! Snacka om flax. Dags att testa tvåan först.

10. Preston - Hull 1

Statistik
En av säsongens mest underhållande bataljer spelades på KCOM Stadium förra fredagen. Tigrarna från Hull fixade en pinne efter att Tom Eaves kvitterat i den 95:e minuten i en match som slutade 4-4. Hawaii-fotboll med massor av chanser åt bägge håll bjöds publiken på. Uppfriskande såklart med tanke på den plundring av lirare som gästerna utsatts för under vintern. Nu blir det dock stopp på belägg för de orangeklädda. Preston är hela ligans bästa hemmalag och trots nederlaget mot Millwall senast är formen mycket god. Barkhuizen och Johnson är offensiv klass rakt igenom. Ettan spikas!

11. Stoke - Cardiff X

Statistik
Stoke har växlat upp under 2020 och gjort en hel del bra matcher. The Potters har dessutom haft en välbalanserad defensiv. Värdarna släppte bara in ett futtigt mål på fem matcher innan Preston kom på besök förra veckan. Förlust mot The Whites (0-2) och av bara farten rasade fyra mål till in bakom Jack Butland då QPR knockade de rödvita. Uppdraget blir nu Cardiff. Ett walesiskt lag som inte torskat sedan nyårsdagen i The Championship och agerar stabilt överlag. Gästerna är extremt kryssbenägna och har delat poäng i 14 av 33 matcher. Det luktar oavgjort även denna gång. När ettan ser ut att streckas rejält fördelaktigt är det 1X som får gälla på litet som stort system.

12. Swansea - Huddersfield X

Statistik
Huddersfield kommer få slita hela vägen in i kaklet för att rädda kontraktet. Fjolårets Premier League-gäng har inte alls kommit upp i någon nivå denna säsong. Det finns dock en hel del klass i bortadressen. Landslagsmännen Mounie (Benin) och Bacuna (Curacao) utgör en trevlig anfallsduo och på mitten finns det framtidsnamn som O’Brien och rutin i Jonathan Hogg. Svanarna från Wales är också inne i en sämre period. Segrarna lyser med sin frånvaro och när dessa gäng spelade i höstas blev det delad poäng (1-1). Jämnt bör det bli även denna gång och helgarderingen smakar därför allra bäst.

13. Wigan - Millwall X

Statistik
Det är på hemmaplan det händer för Wigan. Bottenlaget har genom åren varit usla när det vankas bortamatcher. Inget större undantag denna säsong då The Latics vunnit två bataljer utanför DW Stadium. Nu blir det en extrem utmaning för värdarna. Millwall reser norrut med en ruskigt fin 1-0-skalp i bagaget. Seriens bästa bortalag, Preston, besegrades och här ska Lejonen från huvudstaden åter stå med mycket god chans. Hemmalaget saknar nyförvärvet från Derby, Kieran Dowell och viktige backen Robinson. Något som definitivt gör läget sämre. X2 blir sista lösningen för dagen.


Singelstrecket! - Leeds

Kommer Leeds upp i samma nivå som laget visat mot Brentford och Bristol City på sistone så vinner laget. Utan större bekymmer dessutom. Stabil spik!

Kupongrensaren! - QPR

4-2-viktorian mot Stoke var riktigt stabil från London-lagets sida. Nottingham må vara ett lag för den absoluta toppen men trenden är ändå aningen vikande. Tvåan är självklar att plocka med.


Spelförslag:

432 rader

1. Leicester - Man City 2
2. Southampton - Aston V 1
3. Burnley - Bournemouth x2
4. Crystal P - Newcastle 1x2
5. Sheff U - Brighton 1x2
6. Birmingham - Sheff W 1
7. Bristol C - West Brom 2
8. Leeds - Reading 1
9. Nottingham - QPR x2
10. Preston - Hull 1
11. Stoke - Cardiff 1x
12. Swansea - Huddersf. 1x2
13. Wigan - Millwall x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leicester - Man City 2
2. Southampton - Aston V 1(x)
3. Burnley - Bournemouth (1x)2
4. Crystal P - Newcastle 1x2
5. Sheff U - Brighton 1x2
6. Birmingham - Sheff W 1(x)
7. Bristol C - West Brom (x)2
8. Leeds - Reading 1
9. Nottingham - QPR (1x)2
10. Preston - Hull 1
11. Stoke - Cardiff 1x
12. Swansea - Huddersf. 1x2
13. Wigan - Millwall x2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td