Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2020
22

Analys av Europatipset 23/2 - JACKPOT

Låg utdelning i torsdags bäddar för jackpot denna söndag. Hela 4 miljoner kronor! En kupong som drar igång med Premier League-bataljer och avslutas med superderby i Istanbul. I jakten på större stålar gäller det som alltid att hitta favoritfall och välpolerade spikar. Visst ska det kunna smälla ordentligt, både i Tyskland och Spanien. Old Trafford är första spelplats, nu kör vi!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Manchester United - Watford X

Statistik
Watford är Premier Leagues kanske allra största frågetecken. Klubben från utkanten av London har titt som tätt sprattlat till men någon jämnhet hos The Hornets har inte kunnat skönjas på hela säsongen. Nu ska Nigel Pearsons mannar ställas mot Manchester United på Old Trafford. En enorm utmaning. Gästerna ska dock bära med sig sin insats från när lagen möttes i december. 2-0-segern för de gulsvarta var då kassaskåpssäker. När United nu dessutom gick en rejäl fajt så sent som i torsdags i Europa League och skador fortsatt oroar ska absolut Watford få en plats på kupongen. Måla hela vägen över!

2. Arsenal - Everton 1

Statistik
Everton ligger en tabellplacering ovan Arsenal. Liverpool-laget har under januari och februari sett stabila ut och plockat segrar och poäng i strid ström. Calvert-Lewin och Richarlison levererar framåt, i de bakersta leden finns stabilitet i bland annat Yerry Mina. Arsenal visar också fina tendenser. Ett tidigare så ifrågasatt försvar har nu hållit nollan i över 270 minuter och framåt har både Özil och Lacazette slagit till med mål på sistone. Känslan är att The Toffees kommer vara rätt nöjda med ett kryss. 1X duger därmed.

3. Wolverhampton - Norwich 1

Statistik
Wolves hade lekstuga hemma mot stackars Espanyol i torsdags. Vargarnas 4-0-skalp signerades av framförallt Diogo Jota som slog till med ett hattrick. Skön uppvärmning för Wanderers som nu ställs mot ligajumbon Norwich. Nykomlingen har gjort en hel del bra saker sedan nyår. Bland annat känns försvaret mer kompakt och hawaii-fotbollen som Kanariefåglarna sysslat med under delar av hösten är nu mer begränsat. Farkes mannar kommer garanterat nypa en del poäng framöver men borta på Molineux känns det föga troligt. Ettan kan spikas av utan bekymmer.

4. Hellas Verona - Cagliari 1

Statistik
Raset fortsätter för Cagliari. Klubben från Medelhavsön Sardinien har inte vunnit en tävlingsmatch sedan femte december och Robin Olsen är fortsatt cementerad på bänken. Backarna Cacciatore och Farago är skadade och dessutom får Nández kolla på matchen från sidan då uruguayanen är avstängd. Verona går riktigt bra och har nu nio raka matcher utan förlust. Ett smått fantastiskt resultat för en nykomling. Veteranen Veloso är visserligen avstängd men det bör inte påverka utgången märkbart. Mycket trolig etta!

5. Torino - Parma X

Statistik
Det var väl egentligen bara en tidsfråga innan Mazzarri skulle få sparken. 58-åringen kunde inte få tillbaka Torino på vinnarspåret och efter 0-4-förnedringen mot Lecce blev det tack och godnatt för den mycket meriterade tränaren. Moreno Longo har dock inte fått någon vidare bra start. Förlusterna fortsätter trilla in på kontot och förlustraden står nu på sex. Parma löste 1-0 borta mot Sassuolo och kryper med på den övre halvan. Skadelistan är dock lång och bör oroa en aning. Lirare som Scozzarella, Darmian, Barillà och Kucka är out medan Kulusevski åter tränade med sina kamrater under torsdagen. Ingen idé att chansa. Måla på med stora penseln från vänster till höger omedelbart.

6. Valladolid - Espanyol X

Statistik
Espanyol har haft få glädjeämnen denna säsong. Katalanerna bottnar La Liga och kommer få slita för att rädda kontraktet. Ljuset i mörkret har varit framgången i Europa League. Wolverhampton tog dock med största sannolikhet död på fortsatta möjligheter till avancemang i turneringen efter 4-0-segern. Coach Abelardo Fernández har en del fundera över. Mot Valladolid får gästerna klara sig utan mittfältsgeneralen Victor Sánchez dessutom som är avstängd. Hemmagänget är dock inte speciellt pålitliga. Faktum är att de violetta är näst sämst i klassen på eget gräs (bara Espanyol är sämre). Värdarna har inte vunnit på José Zorrilla sedan början av november. Det stinker kryss om denna batalj där 1X blir helhetslösningen.

7. Getafe - Sevilla 1

Statistik
Getafe gjorde en makalöst fin hemmamatch i torsdagens Europa League. Ajax fick smaka på spanjorernas kvalité där José Bordalás mannar till slut kunde vinna med fina 2-0. Utmärkt utgångsläge inför returen i Amsterdam således. Först ska Sevilla gästa Coliseum Alfonso Perez. Ett bortalag som också lirade slutspel i Europa under torsdagen. Los Rojiblancos fick dock resa 340 mil österut där Cluj väntade på en trött gräsmatta. Gästerna fick med sig 1-1 hem till Spanien men resan måste såklart tärt på laget. Detta kan helt klart påverka och med tanke på den fina form värdarna har singlar vi ettan!

8. Atlético Madrid - Villarreal X

Statistik
Villarreal skuggar Atlético i tabelltoppen. Gästerna från östkusten har dessutom en rad om 7-1-1 på resande fot på sistone i alla tävlingar. Ett riktigt fint resultat där Santi Cazorla och Gerard Moreno varit stekheta framåt. Simeone och hans madrassmakare kommer därmed inte få någon lätt resa hemma på Wanda Metropolitano. De rödvita visade dock hög klass mot Liverpool i tisdags. 1-0-segern i första åttondelen av Champions League var mäkta imponerande och visst ska hemmalaget stå som favoriter nu. Det finns dock en klar risk att ettan kommer spelas ner på tok för hårt. Gå för skrällchansen att gardera hela vägen över!

9. Bayer Leverkusen - Augsburg X

Statistik
Leverkusen spelade också match i torsdags. På Die Werkselfs lott stod Porto. Ett motstånd som är av hög klass. Hemma på BayArena var det dock aldrig något snack. 2-1-segern kunde blivit något större till och med där Kai Havertz och Lucas Alario stod för målen. Kort återhämtning nu innan Augsburg kommer på besök. Gästerna kryssade mot Freiburg senast och vann med 2-1 mot Bremen tidigare i februari. Martin Schmidts Fuggerstädter ska inte stå helt utan chans nu och då värdet på krysset ser ut att bli kanon halvgarderas mötet ögonaböj.

10. Wolfsburg - Mainz 2

Statistik
Kanonfint skrälläge i Wolfsburg då Robin Quaisons Mainz ska testa lyckan på Volkswagen Arena. Svensken har dragits med en lättare skada några dagar men vad allt verkar ska landslagsstrikern vara redo. Medan gästerna hade spelledigt i veckan gick de grönvita vargarna en tuff batalj mot Malmö FF i Europa League. Medan större delen av stadens befolkning var på Volkswagenfabriken för att jobba kunde de cirka 9000 Wolfsburg-supportrarna på plats glädjas åt en 2-1-viktoria mot di blåe. Spelet såg dock en aning svajigt ut och i ärlighetens namn imponerande inte Weghorst och company märkbart! Att testa skrällen från höger först och främst känns självklart även om helgarderingen blir allra bäst.

11. St. Etienne - Reims X

Statistik
Franska ligan härnäst där ett ifrågasatt St. Etienne ställs mot Reims. Hemmalaget slåss fortsatt i botten och det lyfter inte för Puels mannar. Mot Brest senast var matchen avgjord redan efter första halvlek då 0-3 stod på tavlan. Les Verts fjärde raka nederlag i ligan var därmed ett faktum. Gästerna kan stoltsera med hela ligans bästa defensiv. 19 insläppta på 25 matcher är starka kort. Det kommer säkerligen bli tätt och målsnålt och utgångskrysset känns tämligen givet. Halvgarderingen från vänster tar det hela i hamn på större bongar.

12. Aalborg - Bröndby 1

Statistik
Möte från den övre halvan av danska Superligaen nu. Bröndby vann visserligen mot Odense senast med 2-0 men ambitionerna om någon rejält framskjuten placering verkar avtagit. Bland annat har de blågula skeppat iväg hela ligans överlägset bästa målskytt, Wilczek, till turkiska ligan. Även Dominik Kaiser har lämnat för Hannover vilket är ytterligare ett jätteavbräck. Aalborg är formstarka och har bara förlorat en av de sju senaste tävlingsmatcherna. Jacob Rinne har varit en gigant mellan stolparna och Lucas Andersen är återhämtad efter en kortare skadeperiod. Tvåmålsskytten från mötet med Silkeborg senast, Kasper Kusk, är visserligen avstängd men ska inte betyda alltför mycket. Ettan blir perfekt som utgång.

13. Fenerbahce - Galatasaray X

Statistik
Vi drar ihop påsen med The Intercontinental Derby i Turkiet! Fenerbahce kommer till det brännheta mötet med Galatasaray med en förlust i bagaget. Trots massiv dominans kunde inte de gula kanariefåglarna lösa ens poäng mot Ankaragucu senast. Mot Gala får dessutom värdarna klara sig utan viktige brassen Gustavo som är avstängd. Gästerna kommer från en 1-0-viktoria mot Yeni Malatyaspor. Formen är bra även om bortaspelet varit sisådär denna säsong. Med fem raka kryss dessa klubbar emellan känns det helt givet att börja från mitten. Gardera därefter med en etta.


Singelstrecket! - Wolverhampton

Wolves är vana att matchas hårt. 4-0 mot Espanyol i torsdags imponerar stort och trots kortare vila nu ska Vargarna utan bekymmer kunna käka upp Kanariefåglarna från Norwich. Stabil spiketta!

Kupongrensaren! - Mainz

Wolfsburg hade stundtals svårigheter att hantera ett Malmö som varit spellediga länge och därmed en aning ringrostiga. Mainz är i okej form och kommer garanterat bjuda upp ordentligt. Tvåan ser kanonfin ut.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Watford 1x2
2. Arsenal - Everton 1x
3. Wolves - Norwich 1
4. H.Verona - Cagliari 1
5. Torino - Parma 1x2
6. Valladolid - Espanyol 1x
7. Getafe - Sevilla 1
8. A.Madrid - Villarreal 1x
9. Leverkusen - Augsburg 1x
10. Wolfsburg - Mainz 1x2
11. St. Etienne - Reims x
12. Aalborg - Bröndby 1
13. Fenerbahce - Galatasaray x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Watford 1x2
2. Arsenal - Everton 1x
3. Wolves - Norwich 1
4. H.Verona - Cagliari 1
5. Torino - Parma (1)x(2)
6. Valladolid - Espanyol 1x
7. Getafe - Sevilla 1
8. A.Madrid - Villarreal 1x2
9. Leverkusen - Augsburg 1x2
10. Wolfsburg - Mainz (1x)2
11. St. Etienne - Reims (1)x
12. Aalborg - Bröndby 1(x)
13. Fenerbahce - Galatasaray (1)x



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (2)

promo
td