Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
24

Analys av Topptipset 24/2

I sedvanlig ordning bjuder måndagens Topptips på en spännande mix av matcher. Inte mindre än sju olika nationer ska besökas på kupongen där vi bland annat hittar två kamper från Svenska Cupen. Flera favoriter tycks bli understreckade så visst är det läge att sänka systemstorleken och skruva upp radinsatsen. Resan inleder på Anfield med mötet mellan Liverpool och West Ham. Då kör vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Liverpool - West Ham 1

Statistik
Räkna med att det är en revanschsugen serieledare som äntrar planen för att ge sig i kast med West Ham. I Champions League fick Liverpool pisk med 0-1 borta mot Atlético Madrid tidigare i veckan och har därmed hamnat i ett prekärt läge inför returen. Nu lär The Hammers få sota för The Reds dåliga insats i den spanska huvudstaden. Londonklubben har inte haft många rätt på slutet och halkat ner under giljotinen. Hemma på Anfield har inte Liverpool tappat en enda pinne på drygt ett år, och West Ham är inte laget som kommer bryta den sviten. Gjuten etta!

2. Eintracht Frankfurt - Union Berlin 1

Statistik
I Bundesliga ska två gäng från mittens rike upp i ringen och stångas. Sebastian Anderssons fina form från hösten har kommit av sig. 28-åringen har inte hittat nätmaskorna i tävlingssammanhang sedan hans Union Berlin vann hemma mot Köln i början av december. Som lag har huvudstadsmännen haft stora problem med bortaspelet, endast två vinster på elva resor är icke godkända papper. Eintracht Frankfurt är det bättre laget i grunden och kommer dessutom från fyra raka vinster (alla tävlijngar) här hemma på Commerzbank-Arena. Strecka från vänster.

3. Hammarby - Varberg 2

Statistik
Varberg stod för strålande säsong i fjol när de grönsvarta alltså tog klivet upp i Allsvenskan. Nu är det dags för BoIS att kliva in i Svenska Cupen och man gör det mot Hammarby på Tele2 Arena. Hallänningarna har såklart varit aktiva på transfermarknaden under vintern där de exempelvis signat med den unge sydafrikanen Tashreeq Matthews som närmast kommer från Dortmund. Viktigt såklart att skyttekungen Seljmani valt att stanna. Gästerna har gjort en bra försäsong där 3-1-vinsten borta mot Malmö sticker ut lite extra. I hopp om att gallra bort en hel del kuponger tar samtliga tecken plats i den kungliga huvudstaden.

4. GIF Sundsvall - Brommapojkarna 1

Statistik
Kupongens finaste tecken verkar bli ettan i Medelpad. Sundsvall trillade ur det svenska finrummet i fjol och får nu ta nya tag i Superettan. Där kommer “Giffarna” inte att stöta på Brommapojkarna som från och med i år huserar i Norrettan. Sundsvall har tappat duon Batanero och David Nilsson, men kan ändå mönstra ett ganska starkt lag mot BP. Talangfabriken från Stockholm lär inte klara av att hålla stången i 90 minuter mot ett bättre GIF. Ettan ser ut att erbjuda bra värde och kan lämnas allena med gott samvete.

5. Horsens - Aarhus 2

Statistik
Efter ett långt vinteruppehåll på två månader är den danska ligan åter igång. Horsens avslutade hösten på ett bra sätt för att sedan inleda vårsäsongen på sämsta tänkbara med en brakförlust borta mot Nordsjälland (0-6). Positivare tongångar i Aarhus-lägret. David Nielsens manskap återfinns på en tredjeplats i Superligan med två matcher tillgodo på merparten av lagen. Gästerna äntrar CASA Arena med en färsk cupseger i ryggen. I Atlantic Cup betvingades FC Köpenhamn, Häcken och Slavia Prag. En bortaviktoria ligger närmast till hands.

6. Gil Vicente - Benfica 2

Statistik
Vi reser söderut till ett ljummet Barcelos i nordvästra Portugal. Stadens största fotbollsklubb, Gil Vicente, tog en välbehövlig trepoängare borta mot tabellgrannen Setúbal i den förra omgången av Primeira Liga. Betydligt tuffare motstånd i form av storklubben Benfica väntar nu. Tabelltvåan är dock inne i en dålig trend som innefattar tre förluster och ett oavgjort resultat (alla tävlingar). Värt att notera är att det rödklädda hemmalaget inte har slagit Benfica på hemmabana sedan 2001. X2 känns som ett säkert lås.

7. Perugia - Empoli 1

Statistik
Vidare till stöveln där Serie B tar vid. Det är mittenmöte som gäller och Perugia och Empoli står för underhållningen. Azzurri, som gästerna kallas för, har tagit sig förbi Perugia tack vare tre raka segrar. Två av dessa har tagits hemma på Stadio Carlo Castellani. På resande tass håller Marinos manskap inte i närheten av samma nivå. Perugias form är något skakig efter två nederlag i följd mot topplagen Spezia och Frosinone. Topptips-tipparna ger Empoli aningen högt förtroende och då är det givet att inleda från vänster. Måla hela vägen på större system.

8. Troyes - Auxerre X

Statistik
Franska Ligue 2 knyter ihop måndagspåsen. RN 77-derby gläntar på dörren och det kommer bli en härlig stämning på Stade de l’Aube då 600 bortafans förväntas närvara. Tabellfemman Troyes har fixat två raka skalper inför derbyt och brukar allt som oftast trivas bra mot Auxerre. De blåklädda värdarna ståtar med fyra raka inbördes vinster i ligaliret. Hemmalagets bästa målgörare Boubacar Kouyaté ser dessutom att vara tillbaka från ett skadeuppehåll och redo för spel vilket är positivt. Derbyn är dock alltid luriga och Auxerre har plockat poäng i sex av de sju senaste i ligan. Samtliga tecken rekommenderas tidigt.


Singelstrecket! - Liverpool

Skillnaden är alldeles för stor mellan Liverpool och West Ham. På Anfield får The Hammers ingen pardon av Klopps rödklädda styrka. Banka in ettan!

Kupongrensaren! - Varberg

I Svenska Cupen tenderar det att skrälla lite här och var. Här är det faktiskt två allsvenska gäng som stöter på varandra vilket verkar ha undgått den breda massan. Den lågt streckade tvåan är kupongens bästa skrälltecken.


Spelförslag:

72 rader

1. Liverpool - West Ham 1
2. E.Frankfurt - Union Berlin 1x
3. Hammarby - Varberg 1x2
4. GIF Sundsvall - BP 1
5. Horsens - Aarhus 2
6. Gil Vicente - Benfica x2
7. Perugia - Empoli 1x
8. Troyes - Auxerre 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - West Ham 1
2. E.Frankfurt - Union Berlin 1(x2)
3. Hammarby - Varberg 1x2
4. GIF Sundsvall - BP 1(x)
5. Horsens - Aarhus x2
6. Gil Vicente - Benfica (x)2
7. Perugia - Empoli 1x2
8. Troyes - Auxerre 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td