Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2020
25

Analys av Topptipset 25/2 - 250k EXTRA!

Smarrigt Topptips hittas denna tisdag. Åttondelsfinaler i Champions League, The Championship-matcher samt en seriefinal i League One är vad som står på agendan. Som krydda på moset skjuter dessutom Svenska Spel till 250 000 kronor i extrapengar. London bjuder in till första kampen och målgång sker i Birmingham. Häng med i jakten på skrällar, spikar och åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Chelsea - Bayern München 2

Statistik
Det blev ingen enkel motståndare som föll på Chelseas slutspelslott. Bayern München är en av de tunga favoriterna i detta slutspel och tyskarna har gått ruskigt starkt på slutet. Både i CL och i Bundesliga. Lewandowski är utomjordisk fortsatt. Polacken slog till med dubbla strutar i fredags då Paderborn besegrades. Ett av Lampards absolut viktigaste missions nu blir att sätta stopp för 31-åringen. Något som knappt någon denna säsong mäktat med. Chelsea får sin chans och det är nu. Hemma på Stamford Bridge finns en viss stabilitet hos The Blues och ska minsta chans till avancemang finnas behövs ett bra utgångsläge inför nästa veckas flygtur till Tyskland. Tvåan är att måla ner först hur som helst.

2. Napoli - Barcelona X

Statistik
Messi hade stor show när Eibar enkelt besegrades i ligan under lördagen. Argentinaren står nu på 18 mål i La Liga och fler kommer det bli. Var så säkra. Nu får Leo och hans vänner en rätt tuff uppgift. Napoli med nytt självförtroende i Neapel är aldrig någon enkel nöt att knäcka. Liverpool är ett av lagen som gått på pumpen på San Paolo tidigare i denna turnering. Att Koulibaly fortsatt är skadad påverkar såklart en del och även fast katalanerna har en del tyngre pjäser på bänken är bredden större i det spanska lägret. X2 bör därmed vara tillräckligt.

3. Cardiff - Nottingham 1

Statistik
Medan Lewis Grabban fortsätter springa runt mållös för Nottingham lyser också segrarna med sin frånvaro hos de rödvita. Forest är trots en sämre trend fortsatt med i racet om de mer ädla platserna i toppen. Cardiff å sin sida är riktigt fina hemmavid. Walesarna har bara torskat en match under hela säsongen på Cardiff City Stadium. Neil Harris och hans mannar ska inte stå helt utan chans att åter utmana om en plats i finrummet, “bara” sex poäng upp till Preston på sjätteplatsen ger hopp. Att inleda med pennan från vänster känns rätt givet även om åtminstone en halvgardering ska målas ner på större bongar.

4. QPR - Derby 1

Statistik
Derby har som bekant vaknat till liv på denna sida av julen. Cocus The Rams är dock fortsatt en bra bit ifrån topplaceringarna och någon upprepning av fjolårets prestation verkar inte riktigt kunna lösas. Inför den svåra bortamatchen med QPR har Rooney och gänget bara fixat två pinnar på de tre senaste försöken. Queens Park Rangers må lida en aning av att målkungen Wells lämnade under vinterfönstret. Framåt finns ändå en hel del klass, Eze skapade bland annat en del chanser i 0-0-mötet med Nottingham senast för att spräcka nollan. På Loftus Road ska The Hoops ha goda möjligheter att åter ta en trea. Ettan först!

5. Luton - Brentford X

Statistik
Efter två raka segrar blev det åter förlust för jumbon Luton. Charlton på The Valley blev för svårt i nykomlingsmötet och sex poäng skiljer nu upp till säker mark för The Hatters. Dagens opponent är inte vilken som helst. Brentford krossade nämligen Graeme Jones mannar med hela 7-0 när höstmötet spelades. Liknande siffror är knappast att vänta nu. Gästerna har sett sådär ut under egentligen hela februari. The Bees låg under med 0-2 hemma mot Blackburn i helgen men lyckades lösa ett kryss tillslut. Inget vidare om ambitionen är att vinna The Championship. Fint värde finns att hämta till vänster och då blir det rätt givet med ett penseldrag modell större redan från början.

6. Huddersfield - Bristol City 1

Statistik
Huddersfield vill knappast ställa in sig i skaran av lag som rasar ur dubbla serier två år i rad. Olyckligtvis finns den möjligheten då Terrierna inte alls går speciellt bra just nu. Värdarna hade mycket boll mot Swansea senast men föll ändå tämligen enkelt med 1-3. Här finns däremot ett läge till trendbrott. Bristol City föll igenom hemma mot West Bromwich senast (0-3) och skapade inte speciellt mycket trots en man mer under sista 15 minuterna. Överlag känns City en aning trötta. Svenska folket har stirrat sig blinda på tabellen. Gästerna målas upp till favoriter vad gäller strecken trots att oddsen säger något helt annat. Självklart val därmed att plita ner ettan ögonaböj. Stannar dessutom singeln på Hudds under 45 procent är det en rätt vettig spik.

7. West Bromwich - Preston 2

Statistik
The Hawthorns ståtar med den sista kampen från andradivisionen. Preston är gästerna som nu ska försöka fälla serieledarna. Ett uppdrag som på förhand inte känns helt omöjligt. The Whites gör det för tillfället riktigt bra och kan visa raden 5-2-1 på åtta senaste bataljerna. När lagen möttes i höstas vann WBA med 1-0 efter att Austin tryckt in en straff i matchens absoluta slutskede. Bilic mannar går visserligen bra och toppar serien ganska bekvämt. Att det däremot ska bli någon vandring i parken för The Baggies denna afton är knappast troligt. Till skev procent är X2 enormt lockande. Strecka rakt över och jobba in den inte allt för omöjliga knallen till höger!

8. Coventry - Rotherham X

Statistik
Underbart League One-möte tar det hela i mål. Coventry och Rotherham hittas allra längst upp i en oerhört jämn tabell. Gästerna kommer närmast från en fin 2-1-skalp mot Accrington. Målkungen Ladapo slog till med ett av lagets mål. Tillsammans med Matt Crooks och Michael Smith utgör man en trio som pumpat in mäktiga 30 mål! Hemmalaget är dock rejält stabila på St. Andrew’s. Birmingham är alltså staden där de himmelsblå just nu lirar sina matcher och det har sannerligen blivit en lyckoträff. I oktober var senaste gången som Mark Robins mannar föll “hemma”. Att testa 1X först och främst känns bra men självklart ska alla tecken med om stålarna räcker till.


Singelstrecket! - Hudderfield

Huddersfield ser ut att bli extremt underskattade av svenska folket. Ettan kommer troligen bli hela kupongens finaste streck och då testar vi lyckan och spikar av fjolårets Premier League-lag.

Kupongrensaren! - Luton

Det har på senare tid sett aningen bättre ut i Luton-lägret. Segrar har rullat in och defensiven ser betydligt stabilare ut än innan jul. Brentford är ojämna och kommer garanterat få en ordentlig match på Kenilworth Road.


Spelförslag:

72 rader

1. Chelsea - B.München x2
2. Napoli - Barcelona x2
3. Cardiff - Nottingham 1
4. QPR - Derby 1
5. Luton - Brentford 1x2
6. Huddersfield - Bristol C 1
7. West Brom - Preston 1x2
8. Coventry - Rotherham 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - B.München (1x)2
2. Napoli - Barcelona x2
3. Cardiff - Nottingham 1(x)
4. QPR - Derby 1(x)
5. Luton - Brentford 1x2
6. Huddersfield - Bristol C 1
7. West Brom - Preston 1x2
8. Coventry - Rotherham 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td