Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
26

Analys av Topptipset 26/2 - 250k EXTRA!

Åttondelsfinalerna rullar vidare i Champions League. Under onsdagen ska det spelas fotboll både i Spaniens huvudstad samt franska Lyon. Vidare är det fullt fokus på The Championship. Den engelska andradivisionen går in i ett viktigt skede av säsongen. Bland annat ska Leeds försöka hämta tre friska pinnar i Middlesbrough i jakten på topp 2 medan Barnsley går för tredje raka i botten. Det hela brakar loss på Santiago Bernabéu där gigantfajten Real - City tar vid. Som extra krydda finns åter 250 000 kronor i extrapengar adderat! Häng med för nu kör vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20:44

1. Real Madrid - Manchester City X

Statistik
Manchester City reser till den spanska huvudstaden för att bärga ett bra resultat med sig hem inför returen. Ingen kan kräva av Guardiola och hans mannar att en seger ska lösas på Real Madrids hemmaplan även om förutsättningarna ser bra ut. Skadelistan är nedbantad och två raka segrar i Premier League inger lite ny energi till laget. Real-coachen Zidane får klara sig utan Hazard under en längre period. En ny fotskada drabbade belgaren mot Levante senast. Oturen grinar 29-åringen i ansiktet med tanke på strikerns nyliga tillfrisknande från just en ankelskada. Även Asensio är out. Ett oavgjort resultat ligger nära till hands och X2 blir därför en bra grund att stå på. Hela bara upp om stålarna räcker.

2. Lyon - Juventus 1

Statistik
Lyon har som bekant gått knackigt under egentligen hela säsongen. En mindre bedrift därmed från Les Gones sida att lösa avancemanget i Champions League trots att spelet inte varit på topp. Nya möjligheter nu och fransmännen kommer med en stabil 2-0-viktoria i bagaget. Dembélé samt Aouar målade när Metz besegrades i fredags. När strikern Depay är skadad får duon dra ett stort lass offensivt vilket så också varit fallet på slutet. Juventus har vinglat till ordentligt på resande fot på sistone. Den gamla damen hade förvånansvärt svårt att fixa tre poäng mot SPAL i lördags och både Verona samt Napoli har fixat segrar mot de vitsvarta nyligen. Positivt för Sarri och hans gäng är att både Higuain samt Douglas Costa tränat med laget i veckan. Spel redan nu är dock oklart. Helgarderingen åker nu fram redan på mindre kuponger där ettan ser ut att betala kanonfint.

3. Fulham - Swansea X

Statistik
Fulham har haft chansen att gå ikapp topp 2-lagen av The Championship under en dryg tvåveckorsperiod. Men det vill sig inte riktigt för Londonlaget. Bara två poäng på tre matcher gör att avståndet upp till Leeds är fem poäng. En herre som däremot inte legat på latsidan är Mitrovic. Serben har sedan sin skada i januari kommit tillbaka och målat i fyra av de fem senaste matcherna. Nu ställs 25-åringen och hans kamrater mot ett utpräglat skickligt bortalag. Svanarna från Wales har bara förlorat tre matcher på resande fot och kommer dessutom från en stabil 3-1-seger mot Huddersfield i föregående omgång. Det luktar oavgjort om bataljen på Craven Cottage där 1X bör ta oss helt i hamn.

4. Middlesbrough - Leeds 2

Statistik
Bielsa har under januari fått sig en rejäl släng av förståsigpåares slev. Argentinaren har framförallt fått höra hur han kör slut på sina lag och att orken när säsongen ska knytas ihop inte finns där. Visst, gästerna torskade en del matcher under årets första månad och var lite i gungning men på slutet har det inte varit något snack! Leeds har spelmässigt kört över, i tur och ordning, Brentford, Bristol City och Reading. Inför mötet med Middlesbrough är det nu fem pinnar som skiljer ner till Fulham på tredje plats. Boro å sin sida är helt under isen. När de rödvita föll mot Barnsley senast var det tionde raka tävlingsmatchen som slutat utan seger för Woodgate och company. När lagen möttes i november vann Leeds komfortabelt med 4-0. Knappast lika stora siffror nu men gästerna ska ändå klara sig utmärkt på helt egna ben.

5. Millwall - Birmingham X

Statistik
Millwall är inne i en något sämre trend. Lejonen från huvudstaden har bara fixat en trepoängare på de sex senaste försöken. En topp 6-plats ser därmed ut att flyga all världens väg. Utmanande uppgift för Gary Rowett och hans manskap då Birmingham ska gästa The Den. Blånäsorna är inne i en alldeles strålande trend om elva raka matcher i alla tävlingar utan förlust. Att möta just Millwall i London har inte heller varit något bekymmer för Jutkiewicz och gänget. En förlust sedan 1996 kan hittas här! Krysset ritas ner allra först och därefter streckar vi på med tvåan först och främst.

6. Blackburn - Stoke X

Statistik
Stoke tog en mycket viktig skalp då Cardiff besegrades hemma på Bet365 Stadium. I en jämn tillställning var det äntligen The Potters tur att få lite medstuds. Något som kanske inte hört till vanligheterna denna säsong. Blackburn har en formkurva som pekat snett uppåt. Detta trots att Rovers är hårt skadedrabbat. Cunningham, Holtby, Grayson och framförallt Bradley Dack är borta hela säsongen. Evans och Williams är två andra herrar som inte är fit for fight just nu. Stukat värre med andra ord. När ettan dessutom ser ut att streckas på rätt hårt blir det kanon att inleda med X2. Hela endast upp om plånboken är djup.

7. Hull - Barnsley 2

Statistik
Hull har inte vunnit en match sedan fjärde januari. De orangea tigrarna drog ingen rolig lott under transferfönstret och blev av med en hel drös klasspelare. In har istället bland annat Marcus Maddison kommit för att måla framåt. Lånet från Peterborough hittade också nätet för första gången i sin nya klubb då laget lirade 4-4 mot Swansea men fick bara en minut på plan senast mot Preston. Tuff uppgift för hemmalaget även nu. Barnsley kommer med dubbla segrar i väskan och hoppet om att rädda kontraktet finns fortsatt. Duon Woodrow och Chaplin har varit strålande framåt och bakåt styr finländaren Aapo Halme med bravur. Tvåan ser härligt spännande ut och blir också första tecken att måla ner. Gardera med krysset på större bongar.

8. Reading - Wigan X

Statistik
Madejski Stadium står som värd för kupongens sista strid. Wigan är laget som ska komma hit för att gå upp i duell med Reading. Ett bortalag med lite nyvunnen form på slutet och fajten i botten har sannerligen tilltagit. Hemmagänget föll mot Leeds senast och var i ärlighetens namn inte nära att störa topplaget. Mark Bowens The Royals har fortsatt en del skador att ta hänsyn till. Bland annat är viktige Lucas Joao fortsatt out. Det kommer bli en jämn och spännande batalj där alla tecken får anses göra sig bäst.


Singelstrecket! - Leeds

Leeds är formstarka och spelar en härlig och fartfylld fotboll just nu. Det kan man knappast säga om Middlesbrough. De rödvita är helt ur form och har mot bottentrion (Luton, Barnsley, Wigan) fixat en ynka poäng under februari. Tvåan är en bank på Riverside!

Kupongrensaren! - Lyon

Juventus har inte alls kommit upp i någon högre nivå på sistone. Att resa till svårspelade Groupama Stadium i Lyon kommer bli minst sagt utmanande för Sarri och hans mannar. En lågt streckad etta måste såklart med!


Spelförslag:

72 rader

1. Real Madrid - Man City x2
2. Lyon - Juventus 1x2
3. Fulham - Swansea 1x
4. Middlesbrough - Leeds 2
5. Millwall - Birmingham x
6. Blackburn - Stoke x2
7. Hull - Barnsley 2
8. Reading - Wigan 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Real Madrid - Man City 1x2
2. Lyon - Juventus 1(x2)
3. Fulham - Swansea 1(x)
4. Middlesbrough - Leeds 2
5. Millwall - Birmingham x(2)
6. Blackburn - Stoke 1x2
7. Hull - Barnsley x2
8. Reading - Wigan 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td