Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2020
27

Analys av Europatipset 27/2 - JACKPOT!

Europa League står åter i fokus då det vankas Europatips på en torsdag. 13 heta matcher från turneringen finns att analysera och till denna bong är också 3,5 miljoner kronor addat i jackpot. Härliga tider! Det är en drös ettor som streckas stenhårt dagen till ära och här gäller det självklart att hitta ett par av dessa som kan fällas. Med spänning drar vi igång det hela på Stadion i Malmö. Får vi svenskt deltagande i en kommande åttondelsfinal? Svaret på detta och mycket mer kommer här!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:54

1. Malmö FF - Wolfsburg 2

Statistik
Medan Malmös säsong så smått börjat rulla igång lirar Wolfsburg på för fullt hemma i Bundesliga. De grönvita monterade enkelt ner Mainz med 4-0 i senaste omgången och till Skåne kommer gästerna stärkta av poäng eller segrar i fem raka tillställningar. Nu ställs tyskarna mot ett Malmö som kommer bäras fram av 20 000 himmelsblå fans. 1-2-underläget är dessutom inget jättedåligt resultat sett ur Malmö-ögon, visst finns chansen. På Volkswagen Arena senast kunde dock en viss trötthet hos svenskarna skönjas och känslan är att om gästerna trycker in en kasse så kommer luften gå ur malmöiterna än mer. Pennan ska fattas från höger hur som helst.

2. Manchester United - Club Brügge X

Statistik
Manchester United har gjort en rätt fin vårsäsong. Segrar mot City, Chelsea och Watford i närtid imponerar. Dessutom verkar defensiven sitta till hundra procent numera. Brügge toppar Jupiler League hemma i Belgien och löste i lördags en 1-0-viktoria mot Charleroi hemma. Gästerna har gjort en del spännande resultat på bortagräs tidigare denna säsong. Bland annat var “Cluben” ruskigt nära att fixa en trea mot självaste Real Madrid i Champions Leagues gruppspel. När ettan nu målas upp stenhårt är det läge att kolla brett. Alla tecken får åka med och skräller det till med en tvåa på drömmarnas teater så kommer kuponger flyga i rasande takt.

3. Espanyol - Wolverhampton 1

Statistik
Om Espanyol hade en succéartad säsong i fjol är det knappast något som kan sägas om årets dito. Visst, katalanerna är vidare i Europa League men hemma i La Liga finns nu en risk att det blir respass framåt våren. Uttåg ur denna turnering bör det också bli efter denna dust med Wolverhampton. Britterna har nämligen 4-0 att gå på från mötet på Molineux. Ett försprång som såklart inte kommer tappas. Att däremot spanjorerna kan fixa en seger nu är inte omöjligt. De gulsvarta vargarna har som bekant möjlighet att torska med tre bollar utan någon fara på taket. Ettan är en spännande chansspik.

4. Arsenal - Olympiakos X

Statistik
Det ser allt bättre ut i Arsenal-lägret. The Gunners har inför returen mot Olympiakos tio raka bataljer utan förlust. Arteta gör skillnad hos de rödvita i London. Britterna kom dock undan med blotta förskräckelsen i ligamötet med Everton senast. Ett rejält pressat Arsenal hade det bekymmersamt att freda sig under andra halvan av matchen. Grekerna ska inte räknas bort. Klubben från Pireus är vana att delta i dessa sammanhang och gjorde dessutom en helt okej insats på hemmagräset. 0-1-nederlaget är absolut inte omöjligt för de röda “Legenderna” att hämta in. Finfint värde till höger dessutom och helgarderingen känns därför självklar.

5. Celtic - FC Köpenhamn 2

Statistik
Köpenhamn kunde fått med sig ett än bättre resultat än 1-1 till Skottland. Danskarna hade ett par fina lägen att slå ytterligare hål på Fraser Forster i Celtics mål utan att lyckas. Bland annat brände Stage en straff i den andra halvleken. Utmanande uppgift för Solbakkens gäng nu. Parken i Glasgow är en utmaning att försöka bemästra för egentligen vilket lag som helst. Nycklarna finns dock hos gästerna där N’Doye, Santos, Zeca med flera är klass. När ettan skenar streckmässigt blir helgarderingen tämligen given. Jobba danskar!

6. Salzburg - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Frankfurt stormar mot en kommande åttondelsfinal. Tyskarna körde över Salzburg hemma och med 4-1 i ryggen ska det mycket till om Red Bull-gänget från Österrike ska mäkta med att vända. Hemmalaget går sådär just nu och fick “bara” 2-2 med sig från ligamatchen mot Austria Wien senast. När nu Håland och även Minamino lämnat klubben är det viktigt att Patson Daka levererar. Två mål i huvudstaden senast bäddade för poängen vilket såklart är bra. På det egna gräset ska värdarna nu stå med god chans att i alla fall vinna matchen. Att det sedan ska räcka till avancemang är föga troligt. Bra spik!

7. Gent - Roma X

Statistik
Roma vann mötet i Italien. 1-0-segern sätter såklart gästerna i ett fint läge. Ett bortamål här skulle betyda extremt mycket. Mål verkar numera dessutom romarna kunna göra. Fyra friska baljor gjordes mot ett tröttkört Lecce i helgen efter mål av Ünder, Dzeko, Mkhitaryan och Kolarov. Fin uppladdning därmed för Fonseca och hans manskap inför avresan till Belgien. Gent är dock inte oävna. Hemmavid har de blåvita inte förlorat sedan maj i fjol. Värdarna kommer också från en enkel 4-1-seger i ligan mot St. Truiden så formen är det heller inget fel på. Även om krysset lockar allra mest är det en gardering från vänster som därefter ska komma först.

8. Benfica - Shakhtar 2

Statistik
Shakhtar gjorde en riktigt fin hemmamatch mot Benfica. 2-1-segern kunde faktiskt varit något mål till där portugiserna såg en aning tama ut. Lissabon-laget är dock i en något sämre spiral generellt. Nu vann de röda örnarna mot Gil Vicente i ligan senast men det var knappast något övertygande spel som visades upp. Ukrainarna kommer absolut gå in för att lösa detta dubbelmöte med en dolkstöt. När de orangesvarta lirade i ligan i helgen roterade tränare Castro så det stod härliga till. Visst är Bruno Lages mannar oerhört svårmanövrerade på Estádio da Luz men X2 lockar för mycket för att inte inleda med. Hela upp om stålarna räcker.

9. Porto - Bayer Leverkusen 1

Statistik
Leverkusen har 2-1 med sig från mötet i Tyskland. Att Die Werkself sitter på ett positivt resultat med sig till Dragao känns faktiskt mer eller mindre nödvändigt. Peter Bosz kommer inte kunna lira med Kevin Volland. 27-åringen är skadad och riskerar att missa hela vårsäsongen. Ett enormt avbräck såklart. Porto är erkänt bra på det egna gräset. 17 segrar på de 19 senaste bataljerna sätter påståendet på pränt. En lagomt streckad etta känns som en riktigt fin spik på denna i övrigt så luriga kupong.

10. Ajax - Getafe X

Statistik
Det är sannerligen ingen trevlig period för Ajax. 0-2-förlusten borta mot Getafe följdes upp med en hemsk 0-1-torsk mot Heracles senast. Nollade i över 180 minuter är något som knappast hör till vanligheterna när det kommer till Amsterdam-laget. Ett par skador oroar fortsatt i hemmalägret och dessutom är Tagliafico avstängd. Gästerna från Spanien sitter fint förspända inför returen. Bordalás mannar kan lugnt och metodiskt ligga på kontring och jobba med sitt fina försvarsspel. Här är det tämligen givet att plocka med alla tecken tidigt då det kommer svänga fram och tillbaka på Amsterdam Arena

11. Istanbul Basaksehir - Sporting 1

Statistik
Sporting reser till Turkiet med ett finfint 3-1-resultat att gå på. Nu släppte dock Lissabon-laget till en någon onödig straff på slutet och än finns chansen för Basaksehir att vända på detta. Hemma på Basaksehir Fatih Terim-stadion är de orangeklädda svårbemästrade och har dessutom öst in mål på slutet. 6-2-0 och 19-5 i målskillnad är hemmafacit sedan slutet av november. Gästerna har ingen anledning att gå speciellt mycket framåt och kan gå för att försvara sin ledning och till och med förlora med en boll utan att det ska ställa till det. Ettan till riktigt mysig procent blir därför valet.

12. Sevilla - Cluj X

Statistik
Cluj står inför en ruskigt tuff utmaning. Rumänerna fick visserligen med sig 1-1 från hemmamötet med Sevilla men nu blir det helt andra bullar. På Ramón Sánchez Pizjuán gäller det nu för Petrescus mannar att lugnt och metodiskt försöka gneta ner spanjorerna. För detta kommer bli en drabbning i något enkelriktad spansk skepnad. Det ska dock snabbt tilläggas att besökarna är defensivt mycket välskolade. Bland annat har laget hållit nollan i sju av de åtta senaste matcherna. Att ettan nu klättrar upp mot 90 procent är knas och att spika av Lopeteguis mannar är aldrig aktuellt. 1X därmed.

13. Basel - APOEL 1

Statistik
Basel kommer av allt att döma nypa en plats i åttondelen. Schweizarna var tämligen överlägsna mot stackars APOEL som ser allt annat än bra ut just nu. Med 3-0 att gå på finns dock en viss risk att Marcel Koller väljer att rotera en del vilket kan öppna för cyprioterna en aning. Linus Hallenius fick speltid senast men svensken har varit en aning ifrågasatt och lirat sporadiskt under februari. Ouzounidis mannar kan absolut störa på St. Jakob-Park och på större kuponger är det åtminstone dags att plita ner krysset som stödhjul till ettan.


Singelstrecket! - Salzburg

Frankfurt sitter tämligen säkert inför returen och kommer knappast gå framåt i onödan. Salzburg är tillräckligt bra att luckra upp tyskarna och fixa en seger. Även om det knappast räcker till avancemang. Bra spiketta!

Kupongrensaren! - FC Köpenhamn

Mötet i Danmark var jämnt och FCK stod upp alldeles utmärkt mot Celtic. Även om de grönvita nu ska vara favoriter i Glasgow streckas FCK alldeles för lågt. Bra skrälldrag till höger därmed.


Spelförslag:

432 rader

1. Malmö FF - Wolfsburg 2
2. Man United - Cl.Brügge 1x2
3. Espanyol - Wolves 1
4. Arsenal - Olympiakos 1x2
5. Celtic - FC Köpenhamn 1x2
6. Salzburg - E.Frankfurt 1
7. Gent - Roma 1x
8. Benfica - Shakhtar x2
9. Porto - Leverkusen 1
10. Ajax - Getafe x2
11. Basaksehir - Sporting 1
12. Sevilla - Cluj 1x
13. Basel - APOEL 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Malmö FF - Wolfsburg (x)2
2. Man United - Cl.Brügge 1(x2)
3. Espanyol - Wolves 1(x)
4. Arsenal - Olympiakos 1x2
5. Celtic - FC Köpenhamn (1x)2
6. Salzburg - E.Frankfurt 1
7. Gent - Roma 1x
8. Benfica - Shakhtar 1x2
9. Porto - Leverkusen 1
10. Ajax - Getafe 1x2
11. Basaksehir - Sporting 1
12. Sevilla - Cluj 1x
13. Basel - APOEL 1(x)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td