Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
27

Analys av Topptipset 28/2

Onsdagens Topptips-analys hittade hem redan på 72 kronors-systemet. Två sena mål (Manchester City och Fulham) drog dock ner utdelningen från finfina 16 000 till drygt 3 600 kronor. Vi tar nya tag då det åter är en mycket intressant kupong som kommer med fint värde. Sex länder och åtta ligor står på agendan att montera ner. Vi startar i Norwich.Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Norwich - Leicester 1

Statistik
Pukki och Norwich går numera mållösa från sina Premier League-matcher. Det är en utveckling som såklart inte kommer föra jumbon uppåt i tabellen. Hemma på Carrow Road har Kanariefåglarna stått upp bra på sistone trots allt och med ett småstukat Leicester på besök finns chansen att nypa en skrällseger. Rodgers rävar har nämligen fått se Manchester City segla ifrån i striden om silvermedaljen. En seger på sex matcher är dåligt av Vardy och company. Fint läge att gå emot därmed och 1X kommer fixa bra kupongrens. Börja från vänster!

2. Real Sociedad - Valladolid X

Statistik
Svenska folket har ögonen på Real Sociedad och allt som baskerna tar sig för. Värdarna målas upp till skyarna nu och det är väl kanske inte så konstigt då prestationer i världsklass mot Real Madrid, Valencia och Barcelona skådats i vinter. Det ska dock snabbt tilläggas att de blåvita är ojämna. Leganés, Betis och Villarreal är lag som sedan nyårsklockan klämtat vunnit mot Isak och gänget. Valladolid kommer från en 2-1-seger då Espanyol besegrades och sju pinnar har skördats på de fyra senaste försöken. När dessutom gästerna inte förlorat inbördes sedan 2016 känns X2 till låg procent givet att plocka med ögonaböj.

3. Fortuna Düsseldorf - Hertha Berlin 1

Statistik
Hertha Berlin skämde ut sig ordentligt hemma mot Köln. 0-5 på Olympiastadion i lördags var berlinarnas femte raka på eget gräs utan seger. Sedan tidigare har Klinsmann klivit bort från tränarbänken och numera styr Alexander Nouri skutan. Fortuna från Düsseldorf är utmaningen för gästerna och det är ett hemmalag som kommer från en stabil 2-0-viktoria mot Freiburg i helgen. Gästerna kommer få resa hit utan både Ascacibar och Stark som är avstängda. Något som knappast gör saker och ting enklare för besökarna. Ettan blir en bra spik helt enkelt.

4. Nimes - Marseille 2

Statistik
Marseille föll överraskande mot Nantes i helgen. Villas-Boas styr ändå ett riktigt stabilt gäng som av allt att döma kommer fixa en riktigt snygg andraplats när serien i vår summeras. Thauvin är dessutom tillbaka och tränar för fullt. En comeback förväntas ligga riktigt nära nu även om speltid knappast är att vänta mot Nimes. Hemmalaget slåss i botten men har varit riktigt fina på slutet. Krokodilerna har käkat upp lag som Nice och Monaco under februari och kan stoltsera med totalt tolv poäng in på kontot den här månaden. Ruskigt starkt! Värdarna ska absolut kunna pressa Marseille till i alla fall ett kryss. X2 spelas.

5. Sint-Truiden - Mechelen X

Statistik
Det är bara tre omgångar kvar av grundserien i Belgien. Mechelen såg ut att kasta bort chansen om deltagande i mästerskapserien efter fyra raka torsk. Vinden har dock vänt en aning för Gustav Engvalls gäng där två raka vinster nu ger fortsatt hopp. Genk är en poäng före i slaget om sjätteplatsen. Nu behöver dock gästerna fixa en skalp mot Sint-Truiden. Hemmalaget vann med 2-1 när lagen möttes i höstas och har dessutom vunnit de fyra senaste matcherna lagen emellan på Stayen. Här blir det givet att gardera upp. Hela vägen föredras.

6. Shamrock Rovers - Dundalk 2

Statistik
På Irland är säsongen precis igångsatt. Fjolårets två dominanter Shamrock och Dundalk ska nu upp i kamp. Tre omgångar har lirats och bägge dessa gäng står på full pott. Rovers har gått ut allra hårdast där 6-0-vinsten mot stackars Cork sticker ut mest. Graham Burke slog till med fem (!) mål i krossen. Bland annat gjorde 26-åringen ett äkta hattrick på fem minuter. Inte illa. Dundalk vann guldet i fjol har dessutom haft ruskigt lätt för Shamrock inbördes. Värdarna har bara fixat en seger på Tallaght Stadium på de 14 senaste tillställningarna lagen emellan. Gaffeln (etta-tvåa) får anse sig bäst.

7. Portsmouth - Rochdale 1

Statistik
Portsmouth gör en fin säsong i League One. Pompey flyger framförallt fram hemma på Fratton Park där 11-5-0 och 31-13 är starka papper. Uppdraget denna kväll blir Rochdale. Ett bortalag som reser hit med sämre form och endast en seger på de åtta senaste. Veteranen Ian Henderson gör dock en del mål för gästerna och dessutom är viktige Callum Camps åter efter en tids frånvaro. En kommande FA-cup-batalj kan möjligen störa lite för Kenny Jacketts mannar då Arsenal kommer hit på måndag. Att plocka med krysset som gardering känns därför givet då också ettan ser ut att streckas stenhårt.

8. Las Palmas - Málaga X

Statistik
Tillbaka till Spanien för ett Segunda-möte till havs. Kanarieöarna bjuder in till fajt i den nedre regionen. Málaga tar flyget över med en ruskigt fin trend. Endast en gång har gästerna från fastlandet torskat i ligan sedan 17:e november. Precis som Las Palmas gillar dock Sergio Pellicers manskap att kryssa sig fram. 13 av lagets 29 drabbningar har slutat med delad poäng. Värdarna hittas på samma poäng som fredagens opponent. Formen är inget vidare men matcher här hemma mot just Málaga har allt som oftast gått i värdarnas tecken. Krysset blir rätt givet att måla ner först och främst. På större kuponger är det bäst att inte hålla något tecken utanför.


Singelstrecket! - Fortuna Düsseldorf

Det är oerhört rörigt hos Hertha. 0-5-förlust mot Köln och Klinsmann har klivit av sitt uppdrag efter bara nio matcher. Fortuna såg stabila ut mot Freiburg och hemma ska Düsseldorf kunna fixa en seger. Bra spik!

Kupongrensaren! - Valladolid

Ett långskott men när Sociedad målas upp så hårt som laget nu verkar är det givet att gardera på Estadio Anoeta. Finfin rensare!


Spelförslag:

72 rader

1. Norwich - Leicester 1x
2. Sociedad - Valladolid 1x2
3. F.Düsseldorf - H.Berlin 1
4. Nimes - Marseille 2
5. Sint-Truiden - Mechelen 1x2
6. Shamrock - Dundalk 12
7. Portsmouth - Rochdale 1x
8. Las Palmas - Málaga x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Norwich - Leicester 1x2
2. Sociedad - Valladolid 1x2
3. F.Düsseldorf - H.Berlin 1
4. Nimes - Marseille (x)2
5. Sint-Truiden - Mechelen 1x2
6. Shamrock - Dundalk 12
7. Portsmouth - Rochdale 1(x)
8. Las Palmas - Málaga (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td