Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2020
28

Tre Sharpstävlingar till helgens jackpots hos Svenska spel!

Dags för ännu en härlig helg och spelvärdet på Svenska spels stora streckspel är enormt både lördag och söndag eftersom närmare 20 jackpotmiljoner ska delas ut under helgen på Stryktipset och Europatipset!

Ni vet om rutinen vid det här laget, vi kör alltså tävlingar här på Sharps även denna gången och att delta är superenkelt, bara kommentera detta inlägget med era tävlingssvar!

Det blir tävling på Stryktipset som vanligt, men även Europatipset denna helgen och så har vi sista omgången i travtävlingen för Challenge som pågått under hela februari.På helgens Stryktips har vi en stor jackpot på 12 miljoner att tampas när det är 13 matcher från Storbritannien på kupongen, precis som det ska vara på klassiska Stryktipset.

Vill ni ha större chans till vinst så finns det några platser kvar i Sharps lag på Spela tillsammans där ni kan ta rygg på Andreas och Jimmys grymma kunskaper, in och köp er andel redan nu.

Inbjudan till laget får ni genom att klicka på bilden ovan eller HÄR!


Vi passar på att anordna tävlingar på Sharps till jackpotomgångarna på både Stryktipset och Europatipset.

Tävlingarna är precis likadana som senast och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset för lördagen, och innan spelstopp passerat för Europatipset på söndagen.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong+Europatipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort motsvarande värdet av lika många trisslotter som helgens jackpotar är i antal miljoner, dvs 12 på Stryktipset. (avrundat uppåt 400 kr) samt 6,5 på Europatipset (avrundat uppåt 200kr)

OBS. Som ni märkte vid förra tävlingen så betalas priserna ut även om ingen gissar rätt match. Priset går då till den med bäst gissning!
Det börjar dra ihop sig till att allt ska avgöras i Sharps tävling kring travets Challenge hos Svenskaspel som baseras på lördagens V75 lopp.

Även om man inte deltagit alla omgångar tidigare så finns det ju etappriser att tampas om till denna lördagen.

För mer info kring denna tävlingen och hur ni deltar så klicka på Challengebilden nedan eller HÄR!Sharps boostar spelvärdet även denna helgen, hoppas så många som möjligt kan offra ett foruminlägg för att delta. Stort lycka till och ha en härlig helg!

Kommentera (21)

promo
td