Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2020
06

Analys av Topptipset 6/3

Veckans cupmatcher är över och den europeiska ligafotbollen tar över för fulla muggar denna mysfredag. Fem nationer ska besökas och sjuk olika ligor ska synas i jakten på åtta rätt. Full pott torde ge kunna ge ett gott klirr i spelkassan till helgens bravader. Nu kör vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Nottingham - Millwall 2

Statistik
Avstampet sker på City Ground där gästande Millwall ska ha goda skrällchanser mot ett Nottingham som inte imponerat mot slutet. Forest hade tur som fick med sig ett oavgjort resultat från mötet med Middlesbrough senast där spelet inte alls såg bra ut. Ändå streckas värdarna upp som givna favoriter denna fredagskväll. Gästerna från London glänser med poäng i fyra av de fem senaste ligamatcherna och är bara fem pinnar från en plats bland de sex främsta i The Championship. The Lions brukar trivas ypperligt mot Nottingham så till rådande procent kan ettan gott skippas helt.

2. Alavés - Valencia X

Statistik
Vidare till det spanska finrummet där Valencia dalat rejält i tabellen efter några taffliga veckor. De vitsvarta skulle sannerligen behöva rada upp ett par segrar för att det ska bli lite mer avslappnat i truppen. Nu segrade visserligen Valencia senast, men spelmässigt såg det fortsatt krampaktigt ut. Alavés kämpar i de nedre regionerna men via två raka treor har John Guidettis gamla gäng ett behagligt avstånd ner till värsta träsket. Pérez och Joselu visar på god form så här gäller det att försvaret i Valencia är med på noterna. Svårtippat där samtliga tecken plockas med från start.

3. Marseille - Amiens X

Statistik
Marseille är de stora favoriterna på kupongen. Sådana enorma favoriter som svenska folket vill få det till är dock inte ligatvåan. OM lyckades till slut lösa en knapp 3-2-seger mot lilla Nimes tack vare Benedettos tre pytsar. Amiens är ett bottenlag som ändå kan vålla till problem för de allra största jättarna i Ligue 1, fråga bara PSG som ficka nöja sig med ett kryss mot nästjumbon för ett par veckor sedan. Ettan må vara trolig, men en streckning runt 80 procent kan sannerligen inte köpas. Blicka brett och håll tummar och tår för jätteknallen!

4. Paderborn - Köln 2

Statistik
Köln riskerar även de att överstreckas en aning, dock inte i närheten av Marseille. Getterna från handbollsstaden äntrar Benteler Arena med vind i seglen efter två raka överkörningar av Hertha Berlin och Schalke. Totalt 8-0 under de två kamperna talar sitt tydliga språk. För Paderborns delar pekar allt mot nedflyttning. Jumbon har endast samlat på sig 16 pinnar efter 24 spelade omgångar av Bundesliga. Just nu råder det klasskillnad mellan lagen och tvåan kan gott lämnas allena trots den hårda streckningen.

5. Fortuna Sittard - Zwolle 1

Statistik
I Eredivisie ska dessa bottenkollegor göra upp om tre mycket viktiga poäng. 25 pinnar vardera är bägges facit efter 25 lirade fighter. Zwolle återfinns på rätt sida kvalstrecket tack vare bättre målskillnad. Här ska dock Fortuna Sittard hållas högre då matchen spelas på deras hemmabana. Gästerna från Overijssel har endast mäktat med poäng i fyra av 13 bortamatcher, sedan årsskiftet har de så kallade “Blåfingrarna” inte noterats för ett enda mål framåt. Senast lagen möttes, i december, vann Sittard enkelt med 3-0. Spiketta!

6. CD Lugo - Cádiz 1

Statistik
CD Lugo har sannerligen fått fart på grejerna efter den blytunga inledningen på säsongen. Defensiven ser klart bättre ut nu än tidigare vilket tre raka hållna nollor tydligt påvisar. Åtta inkasserade poäng sista fyra gör att värdarna endast har en ynka pinne upp till säker mark. Cádiz huserar alltjämt allra längst upp i tabellen. Formen sätts det emellertid frågetecken för. På resande fot är triumferna lätträknade sett till de senaste veckorna. Värdet i väst lockar först och främst, på mindre system kan faktiskt tvåan lämnas helt utanför för den djärve.

7. Châteauroux - Caen 2

Statistik
Châteauroux fortsätter att släppa ifrån sig poäng hemma på Stade Gaston Petit. Faktum är att att La Berrichonne, som värdarna även går under, är näst sämst i Ligue 2 framför de egna fansen. Positivt för det rödblåa är dock att de vunnit två av de tre senaste fighterna i ligan även om 0-3 mot Le Havre var ett bottennapp. Caen har tagit tre pinnar fler än fredagens opponent och ligger också fyra platser ovanför värdarna i tabellen. Gästerna stoltserar med två vinster i följd och en målskillnad på 6-1 under dessa strider. Strecka från höger.

8. Niort - Nancy X

Statistik
I match åtta har faktiskt krysset lägst odds i skrivande stund. Inte så märkligt med tanke på att Nancy är att av lagen som ska duellera. På 27 ligamatcher har besökarna noterats för smått galna 15 kryss. Sex förluster är näst bäst i klassen medan sex triumfer är näst sämst. Niort har blandat och gett på slutet vilket två trepoängare och två kryss indikerar. Hemmalaget slåss för sin överlevnad och har gjort det med bravur på egen matta sett till de två sista slagen. Halvgarderingen i väst får första budet. Täck upp hela vägen om lädret räcker.


Singelstrecket! - Köln

Paderborn har det otroligt tuff i Bundesliga och ett respass ur finrummet gläntar på dörren. Köln har rest sig på nio och vräker in mål för tillfället. Det luktar bortavinst lång väg.

Kupongrensaren! - Amiens

Amiens kan, när spelet stämmer, bräcka samtliga franska drakar. Det visade man i höstas när just Marseille lades på rygg. Dags för Ghoddos att kliva fram. Tvåan är en potentiell megarensare!


Spelförslag:

72 rader

1. Nottingham - Millwall x2
2. Alavés - Valencia 1x2
3. Marseille - Amiens 1x2
4. Paderborn - Köln 2
5. Fortuna Sittard - Zwolle 1
6. CD Lugo - Cádiz 1x
7. Châteauroux - Caen 2
8. Niort - Nancy 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Nottingham - Millwall x2
2. Alavés - Valencia 1x2
3. Marseille - Amiens 1x2
4. Paderborn - Köln 2
5. Fortuna Sittard - Zwolle 1(x)
6. CD Lugo - Cádiz 1x2
7. Châteauroux - Caen (x)2
8. Niort - Nancy (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td