Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2020
07

Jackpot på Stryktipet innebär tävling på Sharps!

Ni vet väl om vad som gäller vid det här laget, när det vankas jackpotpengar hos svenska spels största spel så toppar vi det som vanligt med tävling här på Sharps!På helgens Stryktips har vi en stor jackpot på 12 miljoner att tampas när det är 13 matcher från Storbritannien på kupongen, precis som det ska vara på klassiska Stryktipset.

Vill ni ha större chans till vinst så finns det några platser kvar i Sharps lag på Spela tillsammans där ni kan ta rygg på Andreas och Jimmys grymma kunskaper. In och köp er andel redan nu.

Inbjudan till laget får ni genom att klicka på bilden ovan eller HÄR!

Sharps har även ett nybildat lag som spelar Topptipset och Powerplay, för att gå med i det laget klickar ni på bilden nedan eller HÄR!
Det är också dags för tävling på Sharps till denna jackpotomgången på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som senast det var jackpot på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort motsvarande värdet av lika många trisslotter som helgens jackpot är i antal miljoner, dvs 12. (avrundat uppåt till 400 kr)

Stort lycka till och ha en fin helg!

Kommentera (15)

promo
td