Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2020
08

Ny bättre välkomstbonus från Bet365!

Bet365 har nyligen uppdaterat sin välkomstbonus till det bättre när bolaget har höjt erbjudandet till nya medlemmar som nu gäller upp till 1250kr i spelkrediter.

Denna bonusen är tillgänglig för alla svenska kunder som ännu inte använt Bet365 sedan spelregleringen trädde i kraft vid starten av 2019. Så ni som ännu inte är medlemmar hos Bet365 bör passa på nu när välkomsterbjudandet är bättre än någonsin tidigare.

För att bli medlem hos Bet365 och ta del av denna nya bonusen klicka antingen på bilden här nedan eller HÄR!Varför ska man spela på just Bet365 då?

Bet365 är ett av världens absolut största spelbolag på nätet sett till omsättning och uppskattat marknadsvärde.

Spelsidan slogs upp redan år 2000 och en av anledningarna till att man blivit ett av Europas populäraste bettingalternativ tack vare att man har ett sanslöst stort utbud av odds på en egenutvecklad och lättladdad oddsplattform.

Bet365 är utan tvivel världsledande sett till utbud och likviditet inom live betting och erbjuder det mesta relevanta sett till de bredaste sportevenemangen inom live streaming av sport.

Bet365 är att betrakta som generös vad gäller välkomstbonus; i synnerhet när det gäller villkor, omsättningskrav och krav på lägsta odds.

Stort lycka till!

Kommentera

promo
td