Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2020
09

Analys av Topptipset 9/3

Måndagens Topptips består av matcher från bland annat Premier League och Svenska Cupen där AIK måste vinna över fjolårets krislag i Allsvenskan, Kalmar. Då flera favoriter ser ut att understreckas kan det vara läge att hålla ner storleken på systemet och öka radinsatsen. Mot åtta friska!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Leicester - Aston Villa 1

Statistik
I Premier League gästas topplaget Leicester av nästjumbon Aston Villa på King Power Stadium. Villa har haft en blytung säsong i det brittiska finrummet och ett uttåg ligger nära till hands. Positivt inför denna strid är att The Lions fått vila i en hel vecka medan Brendan Rodgers rävar kamperade i onsdags mot Birmingham i FA-cupen. The Foxes vann visserligen den kampen, men spelmässigt såg det aningen krampaktigt ut. Något det gjort under en längre period. Plocka med krysset till den givna utgångsettan.

2. AIK - Kalmar FF X

Statistik
Svenska Cupen har inte gått AIK:s väg hittills även om de svartgula står på fyra inspelade poäng. Efter två ganska bleka insatser mot Jönköping och Örgryte har nu Rikard Norlings gnagare ändå vettiga chanser att avancera, det som krävs är tre pinnar hemma mot Kalmar FF. Smålänningarna står på full pott och har inte släppt in något mål bakåt. Ett oavgjort resultat räcker för KFF som säkerligen lär bjudas på en del fina lägen att kontra när nya offensiva AIK trycker på. Krysset tippas i utgång men säkra gärna upp med fler tecken i detta ovissa möte.

3. Jönköpings Södra - Örgryte 1

Statistik
Jumbomöte i samma grupp när Jönköping och Örgryte kastas in i elden. J-Södra stod för en storstilad insats i den kungliga huvudstaden genom att nypa en pinne mot självaste AIK via 2-2, en match som smålänningarna faktiskt ledde med 2-0. Vid nästa match rasade dock de grönklädda ihop fullständigt och krossades med 0-5 borta mot Kalmar. Örgryte står kvar på noll poäng och noll gjorda mål efter två omgångar och har inte vunnit i Sveriges Jerusalem sedan 2010. Vettig etta till fin procent.

4. Silkeborg - Aarhus 2

Statistik
I vårt grannland i sydväst har Silkeborg det fortsatt ruskigt tungt allra längst ner i träsket. Jumbon har endast fått jubla över två segrar i Superligan på hela säsongen och visst känns det som att Nielsens mannar kommer att trilla ur. Desto mer positivt hos Aarhus som ångat på friskt sedan oktober månad då de noterades för senaste nederlag i ligaliret. David Nielsens manskap har gått segrande ur sex av de sju senaste bortamatcherna och har dessutom revansch att utkräva på SIF som vann det senaste mötet lagen emellan med 4-3. Tvåan spikas upp till 60 procent.

5. Lens - Orléans 2

Statistik
Vidare till Frankrike där Lens ser ut att bli alldeles för stora favoriter hemma mot jumbon Orléans. Värdlaget, som återfinns på en fjärdeplats i Ligue 2, har inte spelat sin bästa fotboll under de senaste veckorna. Bara en seger sista fyra trots behagligt spelschema vittnar om detta. Orléans har nio poäng upp till säker mark när elva omgångar återstår av den franska andradivisionen. De så kallade Getingarna kommer att kriga för varje millimeter ute på Stade Bollaert-Delelis gröna matta. Ettan streckas stenhårt och får därmed genast uppbackning av både krysset och tvåan.

6. Stuttgart - Bielefeld 1

Statistik
Toppmöte i Zweite Bundesliga härnäst när serieledande Bielefeld reser till huvudstaden i delstaten Baden-Württemberg för att ge sig i kast med tabelltrean Stuttgart. Die Roten, som värdarna kallas för, har ett intressant lag på pappret med spelare som Holger Badstuber, Mario Gómez och Daniel Didavi. Inför denna hajpade drabbning ståtar hemmalaget med sex raka segrar. Bielefeld blir dock ingen enkel nöt att knäcka för Gómez och company. Gästerna har faktiskt bara förlorat en enda batalj på resande fot i ligan. 1X känns ändå som en stabil grund att stå på.

7. Jong Utrecht - NEC Nijmegen 2

Statistik
Nederländska Eerste Divisie rundar av kupongen med två fighter. Viktiga poäng står på spel här, i synnerhet för Nijmegen som endast har två poäng upp till en playoff-plats mot Eredivisie. Formen är god hos besökarna som noterats för två segrar och ett kryss sista fyra. Jong Utrecht föll senast mot bottenlaget FC Oss och mot just Nijmegen trivs inte Utrechts ynglingar speciellt bra. NEC har vunnit fyra av de fem senaste drabbningarna lagen emellan. Tvåan är en vettig spikkandidat.

8. Jong AZ Alkmaar - Cambuur 2

Statistik
Säcken knyts ihop i Alkmaar dit serieledande Cambuur ska bege sig. Med 63 inspelade poäng när tio omgångar återstår har gästerna skaffat sig ett drömläge att nypa en av de två direktplatserna upp till det nederländska finrummet. Vid seger här har Cambuur hela elva pinnar ner till Volendam på tredjeplatsen. Att åka och hämta en trea borta mot Jong AZ Alkmaar är dock ingen självklarhet. Ungtupparna tenderar att sprattla till på hemmabana vilket vinster mot Jong Ajax och De Graafschap indikerar. Trevligt spelvärde på ettan som tidigt agerar följetong till tvåan.


Singelstrecket! - Aarhus

Aarhus kan blicka tillbaka på en bra säsong så här långt. Motivationen torde vara på topp hos tabelltrean som alltjämt har vettiga chanser att gå ikapp stora stygga FCK som innehar en nuvarande andraplats. Silkeborg blir en munsbit!

Kupongrensaren! - Orléans

Lens har varit ojämna i prestationerna sett till de senaste omgångarna i Ligue 2. Ändå streckar svenska folket upp tabellfyran till månen. Värdet till höger är för fint för att ignorera. Orléans är en potentiell megarensare!


Spelförslag:

72 rader

1. Leicester - Aston Villa 1x
2. AIK - Kalmar FF 1x2
3. Jönköping - Örgryte 1
4. Silkeborg - Aarhus 2
5. Lens - Orléans 1x2
6. Stuttgart - Bielefeld 1x
7. Jong Utrecht - NEC 2
8. Jong AZ - Cambuur 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Leicester - Aston Villa 1x
2. AIK - Kalmar FF 1x2
3. Jönköping - Örgryte 1(x2)
4. Silkeborg - Aarhus 2
5. Lens - Orléans 1x2
6. Stuttgart - Bielefeld 1x2
7. Jong Utrecht - NEC (1)2
8. Jong AZ - Cambuur (1)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td