Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2020
12

Analys av Topptipset 13/3

Spretigt fredags-Topptips med två lottade matcher, minst två kamper som ska liras utan publik och dessutom blir det bonnboll från England som tar det hela i mål. Ett par riktigt fina skrällar synas dock. Både i Frankrike likväl som Tyskland finns hopp om knallar. Då matcherna i Spanien för tillfället skjuts upp blir första nedslag i Frankrike och Lyon. Häng på!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Real Madrid - Eibar LOTTAS

LOTTAS med fördelningen 12-2-2 vilket motsvarar 75-12,5-12,5 i procent. Avvakta spelstopp och se vart värde finns.

2. Lyon - Reims 2

Statistik
Reims är en av säsongens stora överraskningar i Ligue 1. Klubben som redan förra året gjorde en ruggigt fin ligaprestation med en åttondeplats efter 38 omgångar ser ut att göra det än bättre i vår. Klubben ståtar med en femteplats med tio omgångar kvar och ligger därmed före Lyon i tabellen. Tomma läktare gäller och detta kan mycket väl vara värdarnas sista chans till att kunna utmana om topp 4. Med sisådär form och mot ett Reims som inte förlorat inbördes sedan laget tog steget upp från Ligue 2 senast känns X2 oerhört lockande. Vi börjar där!

3. Fortuna Düsseldorf - Paderborn 2

Statistik
Publikfritt blir det också i Bundesliga och mötet Fortuna - Paderborn. Matchen är en riktigt brottningsmatch i bottenträsket där sista tåget är på väg att gå för gästerna tillika nykomlingen. Uwe Rösler är numera styrman för Düsseldorf. Ett uppdrag som går ut på att försöka rädda laget från kval eller i värsta fall nedflyttning. När lagen möttes i höstas var inte den tidigare Malmö-tränaren vid spakarna och Fortuna föll med 0-2. Här finns en del som tyder på att det åter kan bli tufft och tvåan till procent runt tio är brutalt bra. Även om vi jobbar med hela brickan är det “fingers crossed” för en bortaknall.

4. Fulham - Brentford 2

Statistik
I England finns i skrivande stund inget beslut om matcher som ska liras utan publik i de inhemska ligorna. Således förväntas det bli fullsmetat med folk på Craven Cottage denna kväll då det vankas derby. Ett Londonmöte av hög dignitet. Fulham och Brentford slåss som bekant i den absoluta toppen och med sex respektive tio poäng upp till Premier League-platserna är det nog, framförallt för Brentford, bara en seger som räknas. Gästerna kommer också med fin form och en 5-0-triumf i bagaget då Sheffield Wednesday besegrades hemma. The Cottagers är alltid stabila på sitt eget gräs. Detta är troligen något som svenska folket tagit fasta på. Ettan streckas på rätt hårt medan tvåan smyger en aning under radarn. The Bees först!

5. Motherwell - Aberdeen X

Statistik
Strax bakom duon Celtic och Rangers smyger dessa lag. Grundserien av Premiership i Skottland lider mot sitt slut. Inför kommande mästerskapsrunda gäller det nu att positionera sig. Tredjeplatsen är nämligen nyckeln till Europa då varesig Rangers eller Celtic kommer tappa i toppen. Formmässigt sticker inget lag ut särskilt och det skiljer bara en ynka pinne emellan dem. En seger var har bärgats inbördes och här är det nog lika bra att spänna stora trepunktsbältet omgående.

6. Shelbourne - Waterford 1

Statistik
Irländska Premier Division är i sin linda. För Shelbournes del är det en nya bekantskaper som gäller. Värdarna från Dublin är nykomlingar efter att ha vunnit Division 1 ganska enkelt i fjol. Waterford var ett mittenlag förra säsongen och bör hamna ungefär liknande i år. Inledningsvis är det dock en mindre fördel för hemmalaget som stått upp kanon mot Dundalk hemma och dessutom vunnit två inledande bataljer. Ettan känns som en rätt given väg att börja vid.

7. Racing Santander - Lugo LOTTAS

LOTTAS med fördelningen 7-5-4 vilket motsvarar ungefär 45-30-25 i procent. Avvakta spelstopp och se vart värde finns.

8. Solihull Moors - Harrogate Town 2

Statistik
Med toppmatch från femtedivisionen i England tar vi och knyter ihop fredagssäcken. Harrogate Town är ett topplag i ligan och har dessutom med sig kanonfin form till mötet på Damson Park. Jack Muldoon håller på att passera fjolårets personbästa om 15 mål framåt och längst bak finns urstabile keepern James Belshaw som spelat samtliga matcher denna säsong. Solihull Moors är inte heller så pjåkiga men här räcker inte The Moors till. X2 ska vara ett lås.


Singelstrecket! - Real Madrid

Det är alltså en lottad match som åker fram som kupongens singelstreck. Det verkar som att procent kontra bollar kan komma att hamna fördelaktigt och då är det ingen dum idé alls att spika av Galacticos.

Kupongrensaren! - Reims

En riktigt bra skräll att syna ner på Groupama Stadium. Inför tomma läktare finns inte det där hemmatrycket som kan påverka och Reims är dessutom vana att stjäla poäng mot Les Gones.


Spelförslag:

72 rader

1. Real Madrid - Eibar 1
2. Lyon - Reims x2
3. F.Düsseldorf - Paderborn 1x2
4. Fulham - Brentford x2
5. Motherwell - Aberdeen 1x2
6. Shelbourne - Waterford 1x
7. Racing Santander - Lugo 1
8. Solihull - Harrogate 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Real Madrid - Eibar 1
2. Lyon - Reims 1x2
3. F.Düsseldorf - Paderborn (1x)2
4. Fulham - Brentford 1x2
5. Motherwell - Aberdeen 1x2
6. Shelbourne - Waterford 1x
7. Racing Santander - Lugo 1(x)
8. Solihull - Harrogate (x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td