Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
apr 2020
01

Stora jackpottar på Svenska spel ikväll!

Tyvärr så fortsätter Coronakrisen att drabba oss sportälskare rejält eftersom nästan all sport är inställd på obestämd tid framöver. Men vi får härda ut och försöka ge vår energi till alla som har det ännu jobbigare i dessa tuffa tider.

Ett land och liga som vägrar inse allvaret utan fortsätter köra på är Vitryssland som nu gått och blivit en oerhört populär liga i brist på allt annat. TV-rättigheterna för vitrysk fotboll har sålts till många länder nu och tittarsiffrorna har ökat rejält. Vad gäller betting har omsättningen ökat brutalt på denna ligan och även det lilla övriga som finns att spela på. Nu kan det vara stor omsättning på träningsmatcher i Sverige där division 5 lag är inblandade.

Svenska spel har ju stängt ner dom flesta av dom stora spelen men i deras Turavdelning så rullar allting på som vanligt. Det börjar bli flera stora jackpottar att kunna ta del av nu där 2 av dessa kan gå ut idag.Vi har en stor jackpot på 11 miljoner på Lotto där spelstopp är kl 17:15 idag.Det är även en rejäl jackpot på Vikinglotto med 176 miljoner som samlats i potten dom senaste veckorna.


Utöver detta så har vi ju spännande travtävlingar när det är V86 ikväll som vanligt på onsdagar. Kvällens tävlingar avgörs på Solvalla och Bergsåker. Precis som vanligt så kommer det komma fram mycket värdefull information om travet här på forumet som oftast är långt mycket bättre än alla betaltjänsters. Det finns ju också möjlighet att köpa våra experters andelsspel via Västertorps Spel & Tobak!

Veckans V86a gås igenom i Travsnack här nedan!Vi önskar en härlig onsdag till er alla!

Kommentera

promo
td