Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
maj 2020
22

4 miljoner jackpot på lördagens Europatips!

Fotboll på hög nivå gjorde äntligen comeback förra helgen och i samband med det öppnade också Svenska spel upp ett av sina större poolspel när Europatipset körde igång.

Comebackraden blev riktigt svår så att det var ingen som satte 13 rätt vilket känns lite förvånande eftersom det inte var någon dunderskräll på kupongen. Några mindre skrällar var det såklart, (11%) Wehens 2-1 mot Stuttgart och (13%) Freiburgs 1-1 mot RB Leipzig var väl det som få hade räknat med.

Att ingen hade 13 rätt förra helgen innebär att vi har fina extrapengar att tävla om imorgon när det är hela 4 miljoner i jackpot på Europatipset och således riktigt bra värde.Lämna in ditt Europatips här!

Lördagens kupong innehåller samma 3 storfavoriter som förra helgen som nu är streckade enligt följande: Bayern München (93%), Borussia Dortmund (69%) samt RB Leipzig (69%).

Förra helgen var det bara RB Leipzig som inte lyckades vinna utav dessa tyska storlagen. Hur lyckas dom denna helgen?


Kupongen innehåller inte bara tysk fotboll denna gången utan den avslutas med finalen i den Vitryska cupfotbollen mellan FC Bate Borisov - Dinamo Brest.

FC Bate Borisov är stormakten i den vitryska fotbollen som hade vunnit ligatiteln 13 år i rad innan just Dinamo Brest förra säsongen lyckade ta hem titeln före just Bate Borisov.

I år verkar ordningen återställd då Bate Borisov leder ligan efter 10 spelade matcher och Dinamo Brest sladdar långt efter på en 8:e plats. Lagen möttes i ligaspelet i onsdags och Bate vann enkelt med 3-1 på bortaplan.

Cupfinalen spelas på neutral plan och Bate är i skrivande stund stor favorit på streckspelet till 70% men sett till oddsen som ligger kring 1.75 så bör matchen inte vara så enkel som streckprocenten indikerar.


Vi har även en match från Tjeckien som återupptar spel i sina ligor där match nr 9 är mellan Teplice - Slovan Liberec och precis som för tyska lagen förra veckan så är det ju mycket svårt att veta var lagen står så här i återpremiärerna. En helgardering kan ju vara på sin plats här i en svårlöst match som ser jämn ut både till odds och streckprocent.


Från alla tyska matcher känns det som att Bochum (28%) är värda mer streckprocent och Schalke (64%) känns överspelade i en kupong som har goda möjligheter att ge bra utdelning.


Det är även stor jackpot med 65 miljoner på lördagens V75 som körs i Gävle. Som alltid så har ni möjlighet att ta del av många duktiga travexperters andelsspel via Västertorps Spel & Tobak! Andelsspelen säljer i regel slut så det gäller att vara med tidigt om man ska kunna delta i spelen.

Vi önskar er alla en trevlig helg och ta hand om er!

Kommentera

promo
td