Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
maj 2020
26

Seriefinal på tisdagens Europatips!

Det har varit riktigt svårt att hitta alla rätt på Europatipset två omgångar som hunnit vara sedan den tyska fotbollen gjorde comeback. Första omgången blev det jackpot och nu senast i lördags var det endast 2 stycken som hittade alla rätt och belönades med miljonvinster.

Nu är det också dags för en veckoomgång av Europatipset där vi har 13 matcher från den tyska fotbollen att sätta tänderna i.Lämna in ditt Europatips här!

Vi inleder kupongen med seriefinal mellan giganterna Borussia Dortmund - Bayern München där serieledarna Bayern München står som favorit trots bortaplan, men utan publik kanske hemmaplansfördelen inte är densamma.

Det känns helt klart som det finns några matcher där spelprocenten känns fel vilket ger goda möjligheter till fin utdelning:

5. Greuther Fürth - Osnabrück Greuther Fürth är streckat på 65% i skrivande stund men har enligt oddsen ungefär 49% chans att vinna matchen. Osnabrück på 13% av strecken är enligt oddsen värda minst det dubbla.

7. Regensburg - Nürnberg här är det fel favorit på streckspelet. På oddsen är Nürnberg favorit men på streckspelet är det 39% på hemmalaget och 29% på bortalaget.

8. Wehen - Sandhaunsen är ett ännu tydligare exempel än Nürnberg. Sandhausen ger 2.35 (43% chans att vinna) i odds hos svenska spel kontra 2.83 för Wehen (35% chans att vinna) men streckprocenten på Europatipset är det omvända, 40% på Wehen och endast 26% på Sandhausen.

10. Augsburg - Paderborn här säger oddsen att Augsburg har ca 51% chans att vinna men laget är kraftigt överstreckat på hela 74% på Europatipset.

12. Hoffenheim - Köln är nästan helt jämn enligt oddsen, skiljer 3-4% till Hoffenheims fördel men streckprocenten är 50-24% till hemmalagets fördel vilket innebär att dom är kraftigt överspelade på Europatipset.

Det finns några matcher till där man genast ser att oddsen kontra spelprocenten känns lite skeva så vi får se hur svårt det kan bli denna omgången!

Vi önskar stort lycka till och en trevlig tisdag!

Kommentera

promo
td