Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
maj 2020
29

Analys av Topptipset 29/5 - 100k EXTRA!

Den som väntat på något gott, har väntat allt för länge. Men efter dryga två månader i pandemins grepp är det äntligen dags att erbjuda poolspels-tips här på Sharps. Fredagstopp inleder och det är blandad kompott med tysk första- och andraliga, dansk fotboll samt polsk toppboll som gäller. Även den österrikiska finalen i ÖFB-Cupen ges utrymme. Med siktet omedelbums inställt på åtta rätt och lite skön utdelning sparkar vi igång inför tomma läktare i Freiburg. Let’s go!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 17:59

1. Freiburg - Bayer Leverkusen 2

Statistik
Det blev ett abrupt uppvaknande för Kusarna då en tolv matcher lång segerstinn svit bröts efter Wolfsburgs enkla 4-1-skalp på ett folktomt BayArena tidigare i veckan. Bayer såg märkbart tagna ut och sett till underliggande statistik var det knappast orättvist med en vargskalp i Nordrhein-Westfalen. Nya tag nu och för Bosz mannar gäller det att hoppa upp på hästen igen. Freiburg kryssade visserligen mot Frankfurt i tisdags (3-3) i en märklig tillställning. En pinne ska nog gästerna tacka högre makter för. Det var spelmässig klasskillnad. Inför fredagsfajten har värdklubben en seger sedan 2014 inbördes och någon ny trea är det knappast tal om nu heller. Gardera med kryss räcker.

2. Darmstadt - Greuther Fürth X

Statistik
2.Bundesliga nu och en kamp mellan två gäng som huserar på den övre halvan av tabellen. Darmstadt har gjort en riktigt spännande säsong och har häng på de mer ädla placeringarna i toppen. Hemmaspelet är något att falla tillbaka på när det blåser. Tillsammans med serieledarna Bielfeld är de blåvita liljorna ensamma om att noteras för endast en förlust på hela säsongen. Fyra raka nollor på Merck-Stadion talar knappast för Greuther Fürth. Det ska dock tilläggas att gästerna fixat två raka skalper inbördes och med en av ligans bästa målskyttar i svenske Hrgota på topp ska de grönvita inte räknas bort. Börja med 1X men visst kan det helgarderas om stålarna räcker.

3. Osnabrück - Regensburg 1

Statistik
På denna sida det nya året har Osnabrück inte fått segerjubla i ligan hemmavid. Dessutom var det tio raka segerlösa bataljer som fick segla förbi innan det åter blev tre pinnar till de lilasvarta då en 2-0-viktoria bärgades mot Greuther Fürth i tisdags. Perfekt läge för värdarna att fortsätta på inslagen väg nu då ett vingklippt Regensburg kommer på besök. Gästerna släpper in mest mål av alla lag på resande fot men framåt finns ändå en del hot i form av bland annat Stolze, Gruttner och danske Nielsen. Ettan är given att inleda med tillsammans med krysset. Finns en djupare plånbok är det bara att måla ner alla tecken och jobba in en troligen rensande tvåa.

4. Red Bull Salzburg - Austria Lustenau 2

Statistik
Från tysk till österrikisk fotboll och ett nedslag i Klagenfurt och Wörthersee Stadion. Här vankas det cupfinal och det är David mot Goliat som gäller då Salzburg med läskeblaskkoncernen Red Bull i ryggen ställs mot mittenlaget från andradivisionen, Austria Lustenau i en avgörande final. Det är faktiskt första gången sedan 2014 som ett lag från andradivisionen löst en finalbiljett i tävlingen. Salzburg har slipat formen mot Tirol nyligen utan att imponera och dessutom kommer laget lira utan Seiwald och Kristensen som bägge är skadade. Hos Lustenau hittas en trio spelare med kopplingar till Red Bull-laget. Stumberger, Mayer samt Berger har samtliga spelat där. Framåt finns dessutom en sylvass striker vid namn Ronivaldo. Brassen har på 76 tävlingsmatcher i Austria Lustenau-tröjan noterats för brutala 64 mål! Här får verkligen coach Marsch och hans mannar se upp. Tvåan är en superknall men känns faktiskt inte helt omöjlig. Givet att prova skrällen först.

5. Silkeborg - Nordsjälland 2

Statistik
Danska ligan öppnar åter upp för spel. För Silkeborg får nog denna långa paus anses som något bra. Värdarna bottnar nämligen Superligaen efter 24 omgångar och har bara mäktat med tre futtiga segrar. Det blir inte bättre av att tidigare Bröndby-spelaren, Svenn Crone, får se matchen från läktaren. Ett rött kort i senaste ligamatchen är anledningen. Nordsjälland är en nivå upp i jämförelse mellan dessa bägge kombattanter. Den ghananska trion framåt, Sadiq-Kudus-Atanga, är ständigt ett hot mot vilket lag som än står på andra sidan och i U21-landslagsmannen Damsgaard finns ruggig kvalité. Att köpa in tvåan till omkring 60 procent känns ruskigt bra. De gulröda tigrarna är helt enkelt kupongens bästa spik.

6. Viborg - Skive X

Statistik
Andraligan i Danmark sparkar också igång denna helg. För Skives del är det kalla kårar som gäller när de hör namnet Viborg. En seger sedan 2011 finns nämligen på gästernas konto och när lagen möttes i höstas blev det en komfortabel 2-0-triumf för The Greens, som hemmalaget kallas. Med tanke på att det är tomma läktare och dessutom ett långt uppehåll som föranleder denna batalj känns det ändå som att gästerna inte ska räknas ut helt. Besökarna vann dessutom den senaste seriematchen med 2-1 mot erkänt svårspelade Amager. En skenande etta bör, och ska, garderas ögonaböj. Värdevarning högerut i detta Jyllands-derby.

7. Slask Wroclaw - Rakow Czestochowa 1

Statistik
Polen nu och hemmastarka Wroclaw som tar emot Rakow Czestochowa. Visserligen kommer bataljen spelas inför tomma läktare men gräset på Stadion Miejski Wroclaw har burit klubben till poäng i 14 av de 15 senaste ligamatcherna. Framåt finns utländsk spets i form av slovaken Pich samt spanjoren Erik Expósito. Gästerna är nykomlingar i årets Ekstraklasa efter att ha vunnit Division 1 i fjol. Säsongen överlag har varit klart godkänd och med en del smarta nyförvärv har besökarna nu häng på den viktiga åttondeplatsen som innebär fortsatt spel i Championship-rundan. Även om ettan går först är det inte så dumt att plita ner ett kryss vid lite större system åtminstone.

8. Pogon Szczecin - Zaglebie Lubin 1

Statistik
Sist men inte minst hittas ett polskt möte mellan sexan Pogon Szczecin och elvan Zaglebie. Hemmalaget avslutade februari och mars uselt efter att bara ha löst två futtiga pinnar på fem matcher. Lagledningen för de så kallade Hamnarbetarna plockade under början av året in svenske Pawel Cibicki från Leeds. 26-åringen behöver inte alls skämmas för sig och har faktiskt gjort lagets enda två mål på ovan nämnda tillställningar. Nu får värdklubben en bra chans att åter plocka poäng. Besökarna är nämligen ett rätt dåligt bortalag och har på de åtta senaste tävlingsmatcherna den mindre smickrande raden om 1-1-6. Med 1X bör vi vara helt hemma.


Singelstrecket! - Nordsjälland

Silkeborg är en klass sämre än Nordsjälland och det kommer också visa sig på JYSK Park. Tvåan är en spik att falla tillbaka på.

Kupongrensaren! - Austria Lustenau

Smällkaramell deluxe gäller i den österrikiska finalen. Men visst ska Lustenau inte stå helt chanslösa mot ett matchotränat Salzburg. Varningsklockan klämtar.


Spelförslag:

72 rader

1. Freiburg - Leverkusen 2
2. Darmstadt - G.Fürth 1x
3. Osnabrück - Regensburg 1x
4. Salzburg - A.Lustenau 1x2
5. Silkeborg - Nordsjälland 2
6. Viborg - Skive 1x2
7. S.Wroclaw - Rakow Czes. 1
8. Pogon Sz. - Zaglebie Lubin 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Freiburg - Leverkusen (x)2
2. Darmstadt - G.Fürth 1x2
3. Osnabrück - Regensburg 1x2
4. Salzburg - A.Lustenau 1x2
5. Silkeborg - Nordsjälland 2
6. Viborg - Skive 1(x2)
7. S.Wroclaw - Rakow Czes. 1(x)
8. Pogon Sz. - Zaglebie Lubin 1x



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td