Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2020
04

Analys av Topptipset 4/6

Med fotbollen igångsatt på flera håll runt om i världen är det nu dags att titta till både matcher från Costa Rica och Sydkorea. Ligor och länder vi vanligtvis inte får ta så stor del av på Svenska Spels poolspel. I övrigt finns bland annat både Portugals samt Tysklands högstaligor representerade så här finns något för alla. Målet är som vanligt åtta smaskiga rätt och vägen till framgång börjar på Madeira. Vi kör!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Marítimo - Vitória Setúbal 1

Statistik
Vi kastar oss direkt till den Iberiska halvön och ett hyperintressant möte från Portugal. Högstaligan har som bekant dragit igång och vackra Madeira blir första stopp. Marítimo noterades för tre raka nederlag innan säsongen pausades. De grönröda lejonen ska dock ses med mycket god chans att bryta trenden nu då Setúbal kommer på besök. Gästernas form är inte speciellt bra då senaste skalpen är månader bort, januari närmare bestämt. Flåbusen José Semedo har fått syna ostskivor om vartannat under våren och är därför avstängd nu dessutom. Ettan blir ett alldeles utmärkt tecken att plita ner först. Finns stålarna är det såklart inte fel att gardera och då inleder vi från mitten.

2. Freiburg - Mönchengladbach X

Statistik
Mönchengladbach visade styrka hemmavid senast det begav sig då laget var kliniska mot Union Berlin. 4-1-viktorian var aldrig hotad när bland annat Marcus Thuram slog till med dubbla baljor. Freiburgs spel efter corona-uppehållet har inte varit till belåtenhet. Klubbens säsong i stort har varit bra men nu hackar spelet betänkligt. Viktiga mittfältaren Janik Haberer dras med skadebekymmer och kommer saknas hos värdarna dessutom. Det ska dock snabbt tilläggas att det rödsvarta hemmalaget haft ruskigt enkelt för Borussia inbördes på Schwarzwald-Stadion. Siffrorna 8-1-0 på de nio senaste här är en ögonöppnare. Med detta i åtanke blir det helt givet att helgardera omedelbart.

3. Benfica - Tondela 1

Statistik
Benfica har fått lämna ifrån sig förstaplatsen i ligan till Porto. Ett par sämre tillställningar i mars samt februari gör att Lissabon-klubben nu slår ur underläge. Örnarna har dock haft månader på sig att slicka såren och räkna med ett pånyttfött mästarlag som frustande kommer kliva ut på gräset. Tondela är ingen slagpåse i ligan och gjorde en rätt stabil insats i oktobermötet som slutade med en 1-0-skalp till Benfica. Några poäng är dock inte räkna med nu för de gröngula och ettan lämnas allena på litet som stort system.

4. Guimaraes - Sporting 1

Statistik
Guimaraes har varit ett stort utropstecken denna säsong i Primeira Liga där värdklubben vid seger mot Sporting har häng på en topp 4-plats som innebär spel i Europa kommande säsong. Inför denna batalj är Mali-spelaren Sacko avstängd men i övrigt är det ett slagkraftig lag som Ivo Vieira kan ställa på gräset. Sporting har som bekant tappat en del slagkraft framåt då stjärnan Bruno Fernandes lämnade i vintras för Manchester United. Bortaspelet är dessutom tämligen svalt för tillfället vilket knappast talar till lagets fördel nu. Ettan kan mycket väl bli hela kupongens bästa värdemässiga tecken och då är det givet att börja med pennan västerifrån.

5. Limón FC - Municipal Grecia 2

Statistik
Dags för den femte omgången efter uppehållet i den costaricanska högstaligan. Limón är nästjumbo och har inte alls fått till det. Hemma är The Caribbean Whirlwind, som värdarna kallas, sämst i klassen. Municipal Grecia finner vi ett par pinnhål högre upp i tabellen. En av lagets bästa målskyttar på senare tid, Alejandro Castro, hittade dessutom åter nätet mot Guadalupe i lördags efter en nästan sex månader lång måltorka. Överlag ser de blåsvarta bättre ut och med spel inför tomma läktare är det fördel gästerna.

6. Guadalupe - Alajuelense 2

Statistik
Det är ett offensivt Alajuelense som ska resa de dryga 25 kilometerna för att lira semiderby mot Guadalupe. Gästerna är ett topplag i serien och otroligt framtunga. 39 mål på 10 matcher är det inget lag i serien som kan matcha. Det är dock först och främst på sin egen arena som de rödsvarta lejonen är som bäst. Borta finns det mer att önska. Hemmalaget har däremot haft en rätt tuff säsong och inte blir det bättre av att nu gå upp i duell med Alajuelense. Oktober 2017 var nämligen senaste gången en seger för värdarna föll ut inbördes. Därefter har det spelats nio matcher lagen emellan med stor dominans för besökarna. Tvåan först!

7. Incheon United - Gangwon FC X

Statistik
Incheon var ett bottenlag i Sydkoreas högstaliga i fjol och laget verkar gå en liknande säsong till mötes nu. Två pinnar på fyra bataljer är resultatet så långt sedan ligan startade i början av maj. Ett av Uniteds stora bekymmer är ett osynligt målskytte. Kim No-Ham är värdarnas enda målskytt och ska The Mariners lyfta från botten är detta ett problem att ta tag i ögonaböj. Gangwon är ett bättre lag i grunden men gästerna är rent av usla på resande fot. GFC vann sin senaste match utanför sin egen arena för drygt ett år sedan! Mot just Incheon. Räkna med en målsnål och tät drabbning där inget tecken bör lämnas åt sidan.

8. Kolding - Viborg X

Statistik
Vi knyter ihop det hela i Danmark med ett möte från andradivisionen. Toppmatch att vänta på Stadion i Kolding där hemmalaget ställs mot Viborg. Gästerna kommer från en tuff derbykamp mot Skive, ett sent kvitteringsmål räddade där poäng till Viborg. En pinne blev det också för de blåvita värdarna som kryssade (2-2) mot Fremad Amager. En batalj där Kolding var riktigt illa ute men man kunde med två mål i andra halvlek få med sig ett godkänt resultat. Tufft och jämnt även nu med en viss fördel Viborg. Pennan ska fattas från höger.


Singelstrecket! - Benfica

Ska fjolårsmästarna åter kunna slåss om pokalen är det bara seger som gäller mot Tondela. Ettan kommer streckas stenhårt men det spelar ingen roll. Given spik.

Kupongrensaren! - Freiburg

Ett av Mönchengladbach stora boogie-team i Bundesliga är Freiburg. Med detta i bakhuvudet och med troligen rätt skön procent till vänster är det givet att få med både ettan och krysset. Bra drag!


Spelförslag:

72 rader

1. Marítimo - Vitória Setúbal 1x
2. Freiburg - M-gladbach 1x2
3. Benfica - Tondela 1
4. Guimaraes - Sporting 1x
5. Limón - Municipal Grecia 2
6. Guadalupe - Alajuelense 2
7. Incheon - Gangwon 1x2
8. Kolding - Viborg x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Marítimo - Vitória Setúbal 1x2
2. Freiburg - M-gladbach 1x2
3. Benfica - Tondela 1
4. Guimaraes - Sporting 1x
5. Limón - Municipal Grecia (x)2
6. Guadalupe - Alajuelense (x)2
7. Incheon - Gangwon (1)x(2)
8. Kolding - Viborg 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td