Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2020
06

Analys av Topptipset 7/6

Från Tyskland tar vi oss genom Danmark, Österrike, Kroatien, Tjeckien för att slutligen kliva av på vår ändstation i Portugal. Det finns några riktigt härliga karameller att suga på längs vägen. Seriefinal i Prag, toppmöte i Zagreb och en spännande skrällbomb i Köpenhamn. Östberlin är platsen där allt har sin början så var god kliv på. Dags för avgång!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Söndag kl 15:29

1. Union Berlin - Schalke 1

Statistik
Det är dags för ångestmöte på An der Alten Försterei. Här snackar vi rejäla formsvackor där Schalke inte vunnit en ligamatch sedan 17:e januari och Sebastian Anderssons Berlin har 0-2-5 på de sju senaste tävlingsmatcherna. Gelsenkirchen-laget kommer resa till huvudstaden utan bland annat skadade duon Serdar och Harit. Dessutom är McKennie avstängd vilket är ytterligare ett rejält avbräck till en redan sargad trupp. Även Unionen lider av en del skador men berlinarna ska stå med ypperligt fina möjligheter att bryta sin trend. 1X blir bra.

2. Augsburg - Köln X

Statistik
Ytterligare två formsvaga lag ställs mot varandra. Denna gång är det Augsburg, som vunnit en av de nio senaste matcherna, som ska upp i duell med Köln. Gästande Getabockarna föll med 2-4 mot Leipzig senast och har inte vunnit sedan ligan återupptogs. Dessutom har gästerna nu både Bornauw och Drexler avstängda och en eventuell skada på målkungen i laget, Córdoba, kan ställa till det ordentligt. Ett ställningskrig om poängen är att vänta och med två raka 1-1-bataljer dessa gäng emellan är det kanske nytt kryssläge. Spikkrysset är inte så dumt på mindre system men finns flisen är det såklart alla tecken som är allra bäst.

3. FC Köpenhamn - Randers 2

Statistik
Danska Superligaens grundserie går mot sitt slut. På Parken i Köpenhamn kunde gästande Randers såklart haft en enklare sits. Målvakts-Putte Carlgren och hans bortagäng har tre poäng och sju plusmål att ta in på Aalborg precis ovan topp 6-strecket. FCK är sedan länge klara för mästerskapsrundan och andraplatsen bakom Midtjylland är cementerad. Ett par skador stör i värdarnas läger men Lejonen från huvudstaden är såklart ändå stor favorit hemmavid. Med en etta över 80 procent känns ändå garderingen helt nödvändig. Kan Hästarna från Jylland få till en lyckoträff är det megarens på G!

4. Rapid Wien - Sturm Graz 1

Statistik
Andra omgången i mästerskapsrundan i Österrike gäller då Rapid ska försöka hoppa tillbaka på segerspåret efter den rätt förväntade förlusten i Salzburg senast. Hemma är förutsättningarna en aning annorlunda och huvudstadens grönvita hjältar är tämligen svårslagna på Allianz Stadion vilket bara en torsk på de åtta senaste ligamatcherna indikerar. Sturm Graz saknar sin grekiske mittfältare Avlonitis som fick syna ett rött kort senast och gästerna står nu på tre raka matcher utan seger. Ettan blir bäst att starta med och på större system känns 1X som ett lås.

5. Wolfsberger - LASK Linz X

Statistik
Vill någon se en stjärna, se på Shon Weissman! Den israeliska målkungen fortsätter briljera. Mot Sturm Graz senast gjorde 24-åringen ett fullkomligt lysande mål och frågan är om Vargarna får behålla sin superstar hela vägen in till nästa sommar då kontraktet löper ut. LASK Linz å sin sida fick ett otäckt uppvaknande efter coronapausen. 1-2 mot Hartberg kom efter att Linz-laget släppt in det avgörande målet på hörna med bara sekunder kvar. Sett till spelare för spelare är det hugget som stucket och under grundserien vann lagen varsin batalj. En helgardering är nog på sin plats.

6. Lokomotiva Zagreb - Osijek 1

Statistik
Osijek föll i den kroatiska cupsemifinalen mot Rijeka på bortaplan. En något bitter omstart därmed och nu är det ligafokus som gäller för Bijelo-plavi där första stopp blir Zagreb och möte med lokomotivet från staden. Osijek slåss i mitten för att lösa en topp 4-plats. Ett uppdrag som ser tufft ut med tanke på lagets mindre bra insatser på resande fot. Raden 1-5-6 är såklart inte speciellt skräckinjagande och när gästerna nu möter ett genomstabilt värdlag blir uppgiften övermäktig. 1X ska vara tillräckligt.

7. Slavia Prag - Viktoria Plzen X

Statistik
En kanonmatch är att vänta i Prag. Tjeckiska ligans två bästa klubbar gör upp om poäng i en prestigefyllt batalj. Slavia har varit osannolikt bra på hemmagräset. 13 matcher med raden 12-1-0 och 34-3 är såklart i en klass för sig. Huvudstadslaget har en enorm bredd i sin trupp där inte mindre än elva spelare gjort tre mål eller fler. Plzen är dock formtoppade och har åtta raka segrar i bagaget inför söndagens fajt. Är det något lag som möjligen kan hota på Sinoba Stadium är det nog Viktoria. 1X först och hela upp vid större system.

8. Rio Ave - Pacos de Ferreira 1

Statistik
Sist ut tittar vi till ett möte från Portugal. Rio Ave och Ferreira ska slåss om poängen i staden Vila do Conde. Formen hos värdarna var det inget fel på innan uppehållet. Nio raka matcher utan förlust i ligan skojar man inte bort. Gästerna vann det mycket viktiga bottenmötet med Aves innan brejket men i övrigt är spelet på resande fot knappast något att hänga i granen. 2010 var året då de gulgröna bävrarna senast tog en trepoängare i ligaspel här. Ettan omkring 60 procent är en ohotad spik därmed.


Singelstrecket! - Rio Ave

Rio Aves form är god och klubben från Vila do Conde har häng på Sporting som just nu hittas på fjärde och sista Europaplatsen. Mot Ferreira ska ettan anses trygg.

Kupongrensaren! - Randers

En mindre chans till topp 6 finns för Randers fortsatt och FCK är som bekant redan klara tvåor. Minimal procent hittas österut och då ska vi snabbt vara där och nafsa.


Spelförslag:

72 rader

1. Union Berlin - Schalke 1x
2. Augsburg - Köln x
3. FC Köpenhamn - Randers 1x2
4. Rapid Wien - Sturm Graz 1
5. Wolfsberger - LASK Linz 1x2
6. Lok.Zagreb - Osijek 1x
7. Slavia Prag - V.Plzen 1x
8. Rio Ave - P.Ferreira 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Union Berlin - Schalke 1(x)
2. Augsburg - Köln (1)x(2)
3. FC Köpenhamn - Randers 1x2
4. Rapid Wien - Sturm Graz 1(x)
5. Wolfsberger - LASK Linz 1x2
6. Lok.Zagreb - Osijek 1x
7. Slavia Prag - V.Plzen 1x2
8. Rio Ave - P.Ferreira 1Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td