Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jun 2020
15

Analys av Topptipset 16/6

Superettan har premiär denna tisdag och den svenska andradivisionen ståtar därför med fem härliga kamper på kupongen. I övrigt tittar vi till Bundesliga likväl som La Liga. Mallorca är kupongens mest intressanta skrälldrag i Spanien och på svensk mark ska Halmstad se upp! Analysen är klappad och klar så häng med på jakten efter åtta gröna bockar.Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Freiburg - Hertha Berlin X

Statistik
Freiburgs insats mot Wolfsburg senast imponerar. Christian Streichs mannar vände 0-2 till 2-2 på Volkswagen Arena och hade dessutom ett par till jättefina chanser genom bland annat Lucas Höler och Philipp Lienhart. Nu ska värdarna ställas mot Hertha Berlin som inte alls fick till det mot Frankfurt i förra veckan. 1-4-förlusten på Olympiastadion var berlinarnas andra raka. Inför denna batalj ska gästerna dessutom klara sig utan Boyata som fick syna det röda kortet senast. Dessutom finns det en hel del skador i bortalägret som oroar. Tre av de fem senaste inbördes har slutat oavgjort och de övriga två har vunnits med uddamålet. Jämnt även denna gång trots allt där 1X liras på mindre system och alla tecken får åka med på större.

2. Villarreal - Mallorca 2

Statistik
Mallorca höll Barcelona stången i två minuter! Vidal nickade in ledningsmålet för katalanerna och därefter var det en alltför brant uppförsbacke för ö-klubben. Nu ska gästerna ut och resa. Något som knappast slagit väl ut för nykomlingen och nu får dessutom Dani Rodriguez följa matchen från sidan då en avstängning väntar. Villarreal är dock extremt ojämna och har råskinnet Iborra borta efter ytterligare ett i raden gula kort. Den gula ubåten har bara vunnit två av de sju senaste i alla tävlingar och mot Mallis ska värdarna knappast känna sig säkra. Tvåan är en självklar skräll att få med tidigt.

3. Getafe - Espanyol 1

Statistik
Espanyols säsong är förvånansvärt svag. Barcelona-klubben har vunnit fem av 28 matcher och då är det knappast orimligt att laget huserar i botten av La Liga. Stabilt dock att gästerna fixade 2-0 direkt i nystarten då Alavés fick lämna RCDE Stadium utan poäng. Getafe hade en drös herrar borta mot Granada senast. 1-2-förlusten var inte mycket att säga om men nu ska José Bordalás och hans tränarstab kunna matcha ett fullgott lag mer eller mindre. Endast Etxeita saknas (avstängd). Hemma ska Getafe stå som favoriter och med 1X på större bongar är vi i hamn.

4. AFC Eskilstuna - Västerås X

Statistik
Superettan-boll nu för hela slanten och i Eskilstuna är det lite av ett miniderby som drar igång det hela. Västerås kommer till Tunavallen väl rustade inför årets säsong. Ahmed Awad är en kanonvärvning och duon Almström/ Engström från ÖIS är också riktigt fina nyförvärv. Viktigast av allt, Anton Fagerström är kvar mellan stolparna. Fjolårets kanske bästa keeper i Superettan. AFC ramlade som bekant ur Allsvenskan inför denna säsong men har fått in Melkemichel som tränare vilket känns som ett kanonbra drag från AFC:s sida. VSK är små men rättmätiga favoriter i en förväntad målsnål och jämn batalj. Alla tecken känns som den bästa lösningen.

5. Halmstad - Trelleborg 2

Statistik
Halmstad har målats upp till stora favoriter bland experterna som slutlig segrare av Superettan. Hallänningarna gjorde en ganska dålig säsong i fjol men höstsäsongen var det hursomhelst inget fel på. Bollklubben har värvat smart med Östlind, Baffo och Crespo Kamara som nytillskott. Sistnämnde Sierra Leone-liraren dras dock med en skada och förväntas inte delta inledningsvis av serien. Trelleborg låg faktiskt riktigt pyrt till i fjol och löste kontraktet med endast fyra poängs marginal ner till BP på direktnedflyttning. TFF ska dock inte räknas bort nu och med Camara-Jönsson på topp, tillsammans med värvningarna av Herman Hallberg och Måns Söderqvist så står skåningarna rätt fint rustade. Tvåan streckas alldeles för lågt i en oviss premiär och ska självklart med redan från start.

6. GIF Sundsvall - Umeå FC 1

Statistik
Superettans svagaste länk på förhand är Umeå. Om förhandstipsen slår in så är det raka vägen tillbaka till Norrettan som gäller för UFC. Ajeti och Chennoufi ser rätt fina ut men i övrigt finns det mer att önska av gästerna. Giffarna fick bygga om när klubben rasade ur i höstas. Truppen med Eriksson (tidigare Umeå), Engblom, Blomberg är spännande spelare som på denna nivå ska kunna bidra med massor till medelpadingarna. Hemma ska fjolårets allsvenska gäng stå som klar favorit. Krysset till dryga 20 procent lockar och får också en plats tidigt.

7. Akropolis - Dalkurd 2

Statistik
Nästa nykomling att ge sig in i leken är Akropolis. Stockholmsklubben sprang igenom Norrettan lekande enkelt i fjol men nu kommer de blådressade få bekänna färg. Coach Panagopoulos har lämnat klubben och några supervärvningar har inte heller presenterats. Motståndet för dagen är Dalkurd, en klubb som gått igenom ett stålbad på senare år med sämre sportsliga prestationer, sviktande publiksiffror och med hela verksamheten runtflyttad. Nu är dock DFF på plats på Studenternas på allvar och det nya Uppsala-laget känns ruskigt svåranalyserade inledningsvis. Här ska däremot de grönklädda få tipset och X2 på större kuponger känns ganska stabilt.

8. GAIS - Jönköpings Södra 2

Statistik
Gamla Ullevi bjuder in till dagens sista kamp. GAIS ser bättre ut än i fjol och Stefan Jakobsson har en trupp som ska kunna slåss om en plats på övre halvan denna säsong. Celik och Yarsuvat har visat sig som pålitliga poängspelare tidigare och kan säkerligen bidra med en hel del grönsvarta poäng på egen hand. Leonard Pllana är dock ett rejält tungt tapp och även en del frågetecken kring målvakterna finns. J-Södra snubblade på det berömda håret i kampen om allsvenskt kval förra säsongen. Brage kunde snuva smålänningarna på konfekten efter ett sent kvitteringsmål från BP:s sida. Nya tag i år och Jönköping är topptippade. Trots tapp som sålde Jallow och med duon Thelin/Orlov pensionerade är det ett slagkraftigt grönvitt gäng som förväntas i år med Hamidovic som den klarast lysande stjärnan. Tvåan till drygt 40 procent känns helt klart bäst.


Singelstrecket! - Jönköpings Södra

Revanschlustan är stor runt Vätterns södra strand efter fjolårets hemska avslut på säsongen. I år ska J-Södra åter ta steget upp och då ska GAIS besegras. Vettig tvåa.

Kupongrensaren! - Mallorca

Det är ett ojämnt Villarreal som tar emot Mallorca på hemmaplan. 3-1 till gästerna slutade novembermötet och det finns klart läge för ö-laget att åter överraska. Bra skrälldrag.


Spelförslag:

72 rader

1. Freiburg - Hertha Berlin 1x
2. Villarreal - Mallorca 1x2
3. Getafe - Espanyol 1
4. AFC Eskils. - Västerås 1x2
5. Halmstad - Trelleborg x2
6. GIF Sundsvall - Umeå 1x
7. Akropolis - Dalkurd 2
8. GAIS - Jönköping 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Freiburg - Hertha Berlin 1x2
2. Villarreal - Mallorca (1x)2
3. Getafe - Espanyol 1(x)
4. AFC Eskils. - Västerås 1x2
5. Halmstad - Trelleborg 1x2
6. GIF Sundsvall - Umeå 1x
7. Akropolis - Dalkurd (x)2
8. GAIS - Jönköping 2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td