Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2020
19

Analys av Stryktipset 20/6 - TÄVLING!

Comeback för Stryktipset i helgen som direkt har jackpotpengar i potten. Detta vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort på 300 kr!

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite midsommarläsning!

Stort lycka till och ha en härlig midsommarhelg!



Stryktipset är tillbaka! 13 matcher från Premier League och The Championship kryddas med åtta smaskiga miljoner i jackpot. Läge att omedelbart hitta storslam därmed och med tanke på kupongens utformning luktar det stora pengar denna lördag. Allt brakar loss på den engelska sydkusten där Potters måsar gästas av Arsenal. Let´s go!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Brighton - Arsenal 1

Statistik
Det blev ingen skrällpinne för Arteta och hans kanoner i Manchester. 0-3 i baken mot City och dessutom lite nya skador in på kontot. Både Marí och Xhaka fick kliva av på Etihad. Att David Luiz dessutom synade ett rött kort i början av andra halvleken gjorde knappast saken bättre. Brighton har underpresterat hela säsongen och Potter har inte fått sina spelare att lyfta. Senast värdarna segrade var den 28:e december (!). När dessa gäng slogs om poängen på Emirates i december vann trots allt de blåvita med 2-1 och chans till ytterligare poäng ska finnas nu. London-klubben är nämligen bedrövliga utanför huvudstaden, The Gunners har vunnit två av sina 14 bortamatcher och känslan blir att 1X därför räcker på AmEx Community Stadium.  

2. West Ham - Wolverhampton 2

Statistik
West Ham har varit en tråkig historia hela säsongen. Klubben från London som ställer lirare som Haller, Yarmolenko, Snodgrass, Anderson, Declan Rice med fler på gräset kommer få slåss för sin PL-existens hela vägen in i kaklet. Förhoppningsvis för The Hammers har uppehållet gjort laget gott. Tufft till tusen för hemmaklubben nu direkt då Wolves ska besöka Olympiastadion. Vargarna slåss om Europaplatserna och har torskat en av de åtta senaste i ligan. Gästerna har dessutom nollat West Ham i de tre senaste matcherna inbördes. Tvåan ska absolut gå först.  

3. Bournemouth - Crystal Palace X

Statistik
Under nedflyttningsstrecket finner vi Bournemouth. Den rödsvarta klubben har varit extremt skadedrabbad under stora delar av säsongen. Det har nästan känts som det vilat en förbannelse över Körsbären från sydkusten. Det långa uppehållet verkar dock gjort gott för klubben som fått tillbaka ett par lirare. Nu ställs The Cherries mot ett svårspelat Crystal Palace på ett folktomt Vitality Stadium. Palace har tagit ett par pinnar för mycket sett till underliggande statistik men det är omöjligt att förbise det faktum att Örnarna gick in i uppehållet med tre raka 1-0-segrar. De två senaste bataljerna lagen emellan har slutat med seger för London-klubben dessutom. X2 löser biffen på mindre system, alla tecken får åka med först på lite större kuponger.

4. Blackburn - Bristol City 2

Statistik
Nio omgångar återstår av The Championship. I kampen om play off-platserna är det ruskigt jämnt och två av dessa lag som fortsatt har chansen ska göra upp på Ewood Park. När coronaviruset satte stopp för all fotboll i England drog nog ändå bägge dessa gäng en lättnadens suck. Spelet hade knackat betänkligt över tid och Citys fem senaste matcher har genererat två futtiga poäng. Rovers vann inte heller speciellt mycket matcher på slutet och hade dessutom en skadelista som såg riktigt hemsk ut. Dack saknas fortsatt och Buckley är avstängd men i övrigt ska spelare som Holtby och Williams troligen vara tillgängliga nu. Jämnt möte med liten fördel Bristol. X2 förvandlas till en helgardering om stålarna räcker.

5. Reading - Stoke X

Statistik
Stoke är troligen det lag i andradivisionen som underpresterat mest sett över 37 omgångar. The Potters har dock växlat upp under våren och lyft från det absoluta bottenträsket. Reading finns ett par placeringar ovan i tabellen men har haft förtvivlat svårt att göra avtryck på sin hemmapublik. En seger på de sex senaste ligamatcherna på Madejski är knappt godkänt. Möjligen kan värdarna spela mer avslappnat nu utan en pressande publik i ryggen. Ovisst till tusen och alla tecken gör sig allra bäst.

6. Sheffield Wednesday - Nottingham 1

Statistik
Nottingham gör en riktigt fin säsong. Forest har satt sig själva i utmärkt slagläge i toppen och stormar fram mot en playoff-plats. Sheffield gick till det längre uppehållet med en hemsk 0-5-torsk i ryggen mot Brentford. Dessförinnan hade dessutom Ugglorna från stålstaden torskat både mot Manchester City i FA-cupen och Derby i ligan. Nottingham är dock ett lag som passat Wednesday alldeles utmärkt på sistone. De blåvita har vunnit nio av de tio senaste inbördes och troligen har uppehållet gjort gott och svetsat samman gruppen. Detta är på tok för starka siffror att förbise. 1X duger på Hillsborough.  

7. West Bromwich - Birmingham 1

Statistik
West Bromwich tappade lite fart i slutet av februari och början av mars. Den serieledning som klubben haft under i stort sett hela säsongen fick laget snällt se Leeds ta över. Slaven Bilic och hans mannar står dock fortsatt med ena benet i Premier League och Birmingham är ett lag som ska få stora bekymmer på The Hawthorns. Mrabti och hans lagkompisar avslutade “vårsäsongen” med fem raka matcher utan seger. Blånäsorna har vunnit en fajt på bortagräs mot West Brom sedan 2000 och någon ny skalp är knappast att vänta nu. Bra spikförslag.

8. Luton - Preston 2

Statistik
Luton tog sista chansen att hänga kvar i The Championship då nykomlingen svarade för en fin svit i februari och mars. Elva poäng på sex matcher är klart godkänt för The Hatters som knappast välkomnade denna tre månader långa paus. När The Hatters besökte Deepdale i höstas blev det förlust och ett rakt igenom bättre Preston ska ha goda möjligheter att åter lösa en skalp trots bortagräs. Gästerna slåss i toppen av serien och har fin klass i lirare som Johnson, Barkhuizen och Maguire för att nämna några. Tvåan ska ritas ner allra först.    

9. Huddersfield - Wigan X

Statistik
Två klubbar som underpresterat säsongen lång är Huddersfield och Wigan. Hemmalaget rasade som bekant ur Premier League i fjol och har inte kunnat anpassa sig till andradivisionens fotboll. Med elva segrar på 37 matcher är The Terriers utsatta i botten och har bara tre poäng ner till giljotinen. Wigan fixade en fin avslutning innan det längre uppehållet. Sex raka för Paul Cook och hans mannar utan förlust gav klubben ett lyft och därmed lite andrum i botten av tabellen. 1-1 slutade senaste kampen lagen emellan och det bör även denna gång bli ett ställningskrig. Dumt att chansa, alla tecken blir valet redan på minsta möjliga system.

10. Hull - Charlton X

Statistik
Vi avslutar lördagens matcher med en riktigt svårtippad historia på KCOM Stadium. Hull är The Championships stora slagpåse för tillfället och klubben blev under januarifönstret skinnat på sina toppspelare. Tigrarna kommer kliva in till denna fajt med 0-2-9 på de elva senaste i ligan. Ett sensationellt uselt facit. Charlton är dock inte heller något lag att lita på. Nykomlingen från London slåss i botten och kommer dessutom få klara sig utan en trio spelare där Lyle Taylor sticker ut allra mest. Knappast optimalt att få spela denna mycket viktiga fajt utan sin bästa striker. Värdarna står också utan en drös spelare. Bland annat är både kaptenen, Lichaj, och vice-kaptenen, Irving, out efter att inte ha löst det praktiska kring sommarkontraktet. Extremt ovisst och alla tecken bör åka med ögonaböj.    

11. Everton - Liverpool 2

Statistik
Det är dags för Liverpool att slå in den sista spiken och få fira sitt Premier League-guld nu. Sju poäng på nio matcher är vad som krävs för att The Reds ska kunna känna sig helt säkra. Derbydags direkt för Klopp och hans mannar då Everton och Goodison Park ska besökas. De blåvita har ett par spelare skadade inför mötet och The Toffees har på 21 försök i alla tävlingar inte lyckats besegra “storebror”. Även om spelare som Salah, Robertson med flera ryktas ha en del skavanker så ska inte detta påverka utfallet alltför mycket. Tvåan är en genomstabil spik.

12. Newcastle - Sheffield United X

Statistik
Det lag som överpresterat allra mest av samtliga i Premier League sett till underliggande statistik är Newcastle. Skatorna har löst omöjliga poäng i parti och minut där spelet inte varit speciellt bra. De svartvita ska också tacka sin keeper, Martin Dúbravka, som varit en av ligans absolut bästa burväktare. Sheffield United har som bekant gjort en strålande säsong. Klubbens ambition om att hänga kvar i serien är avklarad med råge och nu är siktet inställt på Europaplatserna istället. Till skillnad från Newcastle så har Sheffield redan lirat en match efter uppehållet. 0-0 mot Aston Villa i Birmingham var en minst sagt medioker tillställning. Det luktar oavgjort även om denna batalj där garderingarna ska komma från höger.  

13. Aston Villa - Chelsea 2

Statistik
Aston Villa skapade en hel del chanser mot Sheffield United i onsdags. Bland annat brände Keinan Davis ett kanonläge i början av matchen men även John McGinn hade ett par fina chanser att sätta dit en boll i ett möte som slutade 0-0. Chelsea har Jorginho avstängd och Hudson-Odoi är fortsatt osäker till spel. I övrigt har det längre uppehållet troligen gjort gott för de blåvitas trupp som haft en del skador att läka. The Blues har vunnit nio av de tio senaste inbördes och ska stå som solklara favoriter även denna gång. Tvåan kan med lite flyt stanna under 65 procent och då får det anses som en given spik.


Singelstrecket! - Chelsea

Det finns massor av klass i Chelsea och när nu Lampard och hans mannar fått jobbat lugnt och metodiskt under det långa uppehållet ska inte Aston Villa kunna stå emot. Tvåan är en bra spik att luta sig mot.

Kupongrensaren! - Bristol C

Bristol ser ut att understreckas och med tanke på lagets höga kapacitet ska City absolut få förtroendet tidigt. Riktigt fint bortstreck på Ewood Park.


Spelförslag:

432 rader

1. Brighton - Arsenal 1x
2. West Ham - Wolves 2
3. Bournem. - Crystal P x2
4. Blackburn - Bristol C x2
5. Reading - Stoke 1x2
6. Sheff W - Nottingham 1x
7. West Brom - Birmingh. 1
8. Luton - Preston 2
9. Huddersfield - Wigan 1x2
10. Hull - Charlton 1x2
11. Everton - Liverpool 2
12. Newcastle - Sheff U x
13. Aston Villa - Chelsea 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Brighton - Arsenal 1x
2. West Ham - Wolves (x)2
3. Bournem. - Crystal P 1x2
4. Blackburn - Bristol C (1x)2
5. Reading - Stoke 1x2
6. Sheff W - Nottingham 1x
7. West Brom - Birmingh. 1
8. Luton - Preston (x)2
9. Huddersfield - Wigan 1x2
10. Hull - Charlton (1)x(2)
11. Everton - Liverpool 2
12. Newcastle - Sheff U x(2)
13. Aston Villa - Chelsea 2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (14)

promo
td