Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2020
22

Analys av Topptipset 23/6

Premier League, Serie A, La Liga samt Superettan är vad som står på tisdagsagendan. Ett par riktigt härliga matcher att sätta tänderna i där några trevliga skrällar synas. Vi drar igång det hela med ett rivalderby från London. Analysen står redo så nu kör vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Tottenham - West Ham 1

Statistik
Tottenham kom undan med viss förskräckelse i mötet med Manchester United i fredags. 1-1-resultatet speglade matchen sådär och i ärlighetens namn var de rödklädda bättre. Nu får Mourinho och hans mannar chans till förbättring och chans att nypa tre pinnar. West Ham är ett lag i fritt fall och stod för en blek insats mot Wolves i helgen. Rice och Fornals hade varsin hyfsad chans men i övrigt var det uddlöst värre från The Hammers sida. De vitklädda ska stå som självklara favoriter mot ett spretigt West Ham och med 1X på större kuponger är det hela garanterat i hamn.

2. Leicester - Brighton 2

Statistik
Brighton har under lång tid spelat en rätt slipad och spännande fotboll under Graham Potter. Trots skapande och en hel del bollövertag i matcherna har klubben från sydkusten haft förtvivlat svårt att vinna matcher. Nu fick de blåvita lite retroaktiv betalning då Arsenal besegrades senast med 2-1 hemmavid efter att Maupay tryckt in segermålet i matchens absolut sista sekund. Nu är det Leicester som står som opponent. Rävarna har gjort en fin säsong men svajade en aning under vintern. Hemmalaget fick också “bara” 1-1 i nypremiären mot Watford där bland annat Vardy såg uddlös ut framåt och sköt faktiskt inte ett enda skott på mål sista 75 minuterna. Ettan kommer av allt att döma bli hårt streckad och då är det bara att måla på med alla tecken omgående. Smaskigt värde österut att vänta.

3. Hellas Verona - Napoli 2

Statistik
Napoli kommer besöka Verona med gott självförtroende i bagaget. De ljusblåa är nyblivna Coppa Italia-mästare efter att ha straffat Juventus i Rom förra veckan. Gattuso styr ett rätt intressant manskap som definitivt har chansen att bråka med Roma som just nu huserar på en direktplats till Europa League. Hemmalaget har varit en av Serie A:s mest positiva överraskningar. Klubben är bara en ynka pinne bakom Mertens och hans lagkompisar i tabellen och kommer från en 2-1-skalp mot Cagliari nu senast. Inbördes är det dock ett makalöst övertag för gästerna som vunnit elva av de tolv senaste tävlingsmatcherna. Tvåan ska därmed ritas ner först trots allt.

4. Levante - Atlético Madrid 2

Statistik
Madrids rödvita manskap har vaknat på rätt sida under juni. Sju poäng på tre matcher och en nolla intakt sett över de två senaste bataljerna. Atlético är numera trea i ligan och har därför slagläge vad gäller de mer ädla Europaplatserna. Levante tog en finfin skalp då Espanyol besegrades i Barcelona med 3-1. Valencia-klubben ägde mötet fullständigt och förutom tre mål skapade både Postigo och Mayoral jättelägen för ytterligare strutar. Värdarna har löst poäng och segrar förr mot de rödvita och även om tvåan känns given att plita ner först är det smart att gaffla (etta-tvåa) denna fajt på lite större kuponger. Mycket skönt värde västerut.

5. Trelleborg - Öster 1

Statistik
Trelleborg rivstartade säsongen med att vinna den kanske svåraste bortamatchen för säsongen (Halmstad 1-0). De blåvita skåningarna gjorde en felfri insats och var genomgående stabila. Öster inledde också med seger senast men det satt rätt hårt åt då Norrby stod emot väl och frågan är om smålänningarna fixat en seger om inte boråsarnas Mohamad blivit utvisad. TFF har sex raka inbördes utan torsk och känslan är att ettan absolut ska vara första tecken att måla ner. Hela endast upp om plånboken är rejält djup.

6. Dalkurd - AFC Eskilstuna 1

Statistik
Kupongens spik finner vi i Uppsala. Dalkurd hade bra kontroll på Akropolis i premiären i Stockholm (0-0). Nu ska det nybyggda tidigare Borlänge-laget entra Studenternas för sin hemmapremiär. Motstånd för dagen är ett AFC som har massiva bekymmer. Eskilstuna-laget föll med 0-1 mot VSK i premiären och har nu tre bekräftade Covid-19-fall i truppen. Förutom dessa är också minst ett par gubbar till åsidosatta med symptom. Med andra ord är det knappast någon angenäm situation för Melkemichel och hans stab när en startelva nu ska försöka ställas ut på konstgräset. DFF är en bankspik för tillfället med tanke på förutsättningarna.

7. Jönköpings Södra - Ljungskile X

Statistik
J-Södra har en hel del förhoppningar på sig inför säsongen. Nu blev det förlust i premiären för smålänningarna mot GAIS borta trots en hel del chanser för Hamidovic och company. Ljungskile blir första lag att entra Stadsparksvallen denna säsong. Nykomlingen var på vippen att stjäla poäng av Örgryte i premiären men ett sent mål av Paulson förstörde LSK-festen. Wålemarks mannar ska dock inte stå helt utan chans nu och Jönköping kan mycket väl få alltför stort förtroende av svenska folket. Helgardera och jobba in X2 för lite skön kupongrens.

8. Örgryte - Halmstad X

Statistik
Sista matchen på kupongen blir ett klassiskt möte på Gamla Ullevi. ÖIS har tappat en del i slagstyrka framåt men är ändå en kandidat för att utmana topplagen. Framåt kommer veteranen Ailton pumpa på och med nytillskott som Razak och Jobe finns klass i truppen. Halmstad är som bekant laget som ska vinna Superettan enligt en gemensam expertkår. Premiärmötet var dock ingen rolig tillställning från HBK:s sida och det finns massor att jobba på. Det kommer troligen bli ruggigt jämnt i Göteborg men nog ska öisarna stå med mycket god chans till åtminstone poäng. 1X testas tidigt och alla tecken får åka med på större kuponger.


Singelstrecket! - Dalkurd

AFC som både är sjukdoms- och skadedrabbade ställs nu mot ett rätt skapligt Dalkurd. På Studenternas ska DFF vinna och ettan lämnas därför allena.

Kupongrensaren! - Brighton

Leicester kommer målas upp rätt hårt i mötet med Brighton vilket inte känns korrekt. Tvåan på King Power Stadium ska såklart åka med snabbast möjligt.


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - West Ham 1
2. Leicester - Brighton 1x2
3. H.Verona - Napoli x2
4. Levante - A.Madrid 2
5. Trelleborg - Öster 1x
6. Dalkurd - AFC Eskils. 1
7. Jönköping - Ljungskile 1x2
8. Örgryte - Halmstad 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - West Ham 1(x)
2. Leicester - Brighton (1x)2
3. H.Verona - Napoli (x)2
4. Levante - A.Madrid 12
5. Trelleborg - Öster 1x2
6. Dalkurd - AFC Eskils. 1
7. Jönköping - Ljungskile 1x2
8. Örgryte - Halmstad 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td