Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2020
23

Analys av Europatipset 24/6

Det är ett finfint Europatips som Svenska Spel tillhandahåller under onsdagen. Matcher från Premier League, La Liga, Serie A och Primeira Liga avlöser varandra. Stora favoriter finns i massor så här gäller det verkligen att lyckas fälla någon eller några av dessa för chans till en riktig fullträff. I Liverpool drar vi igång det hela.



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Liverpool - Crystal Palace 1

Statistik
Det är svårt att inte fortsätta imponeras av Crystal Palace. Örnarna från den engelska huvudstaden har nu fyra raka segrar i ligan och precis som innan uppehållet har gästerna fortsatt nollan bakåt intakt. 2-0 borta mot Bournemouth senast var inte heller särskilt orättvist. Nu kommer Palace ställas på ordentligt prov. Liverpool behöver bara ett fåtal poäng till för att säkra guldet. Hemma på Anfield har The Reds 15-0-0 och 40-12 i målskillnad. Helt otroliga siffror och att Hodgsons mannar ska bli första lag att bryta den trenden känns föga troligt. För skojs skull får krysset haka på som ett litet rensande stödhjul till den på förhand givna ettan.

2. Manchester United - Sheffield United X

Statistik
Sheffield åkte på en riktig smäll i Newcastle senast. 0-3 i baken mot de vitsvarta var knappast något som nykomlingen räknat med. The Blades skapade tämligen lite chanser framåt och med John Egan utvisad var det tack och godnatt för laget på St. James’ Park. Nu ska besökarna från stålstaden åter få bekänna rejält med färg. Manchester United var det bättre laget mot Tottenham senast men fick resa hem med en istället för tre poäng. Solskajers mannar har överlag sett fina ut under våren och nu lirar dessutom Pogba fotboll igen. Svenska folket älskar Lindelöf och company, det syns på streckningen. När lagen möttes i höstas slutade fajten 3-3 och värdemässigt känns denna tillställning ganska given att hela upp.

3. Newcastle - Aston Villa X

Statistik
Det är helt omöjligt att placera Newcastle denna säsong. Skatorna spelar en rätt dålig fotboll men poängen trillar in på kontot ändå. Mot Sheffield United senast var det dock aldrig något snack. I och med 3-0-viktorian har troligen klubben räddat Premier League-kontraktet och kan slappna av en aning. För Aston Villa är sannerligen goda råd dyra nu. 1-0 mot Chelsea förvandlades till 1-2 i nypremiären och nykomlingen är ruggigt illa ute i botten. Lejonen från Birmingham skapade dock tillräckligt med chanser för att fixa poäng mot Lampards gäng, lirare som Hause och McGinn brände ett par riktigt fina lägen. Kvalitétsmässigt skiljer det inte mycket mellan lagen och då X2 lyser med fint värde är det läge att börja därifrån.

4. Norwich - Everton 2

Statistik
Everton kryssade mot Liverpool i helgen. Derbypoängen var rättvis och serieledarna skapade inte speciellt mycket framåt. Något enklare uppgift för gästerna nu. Norwich bottnar Premier League och har vunnit fem av 30 matcher. Det är såklart inte siffror som håller och kommande säsong kommer det med största sannolikhet åter spelas The Championship-fotboll i staden. Ancelotti kommer sakna ett par spelare inför matchen på Carrow Road med anledning av diverse skador. Detta ska dock inte påverka utgången märkbart och tvåan är ett stabilt tecken att lita på. Finns stålarna är såklart X2 ett lås.

5. Wolverhampton - Bournemouth 2

Statistik
Wolves hade inga större bekymmer att tvåla dit West Ham i helgen. 2-0-viktorian i London var stabil och de gula vargarna har siktet inställt på Europaplatser. För Bournemouth del så finns det fortsatt en drös med frågetecken. Laget ligger under nedflyttningsstrecket där insatsen mot Crystal Palace senast var under all kritik. Det finns dock massor mer att ta av hos The Cherries som sett till lagbygget inte borde vara nere i den absoluta botten och slåss. Att ettan är uppe och cirkulerar kring 70-75 procent känns helt fel. Här är det stora garderingspennan som ska fram och letar sig tvåan in garanteras korsdrag bland kupongerna.

6. Alavés - Osasuna 1

Statistik
Osasuna har i La Liga nu två raka nederlag och 0-7 i målskillnad. Arnáiz och Oier brände jättelägen mot Valencia senast men oförmågan att få in bollen känns oroväckande. Nu ska laget från Pamplona besöka Baskien där Alavés väntar. Hemma på Estadio de Mendizorrotza trivs värdarna och har på 15 matcher bara fått se sig besegrade tre gånger. Senast i raden av lag som fått lämna arenan utan poäng var Alexander Isaks Sociedad som föll med 0-2. Ettan känns rätt fin och stannar den under 40 procent är det en spik att prova på litet som stort system.

7. Real Sociedad - Celta Vigo X

Statistik
Celta Vigo tog en blytung jätteskalp då laget vann mot Alavés hemma i söndags. I 6-0-krossen spreds dessutom målskyttet ut på fem olika lirare där Rafinha var den enda gubben med två strutar. Nu är det ett nytt baskiskt lag på agendan för Vigo-klubben. Denna gång ska Estadio Anoeta besökas för match mot Isaks Sociedad. Värdklubben har inte alls kommit igång sedan fotbollen återupptagits i landet och nu är inte laget kvar inom topp 6 ens. Formen är såklart ett stort frågetecken och då är det läge att snabbast möjligt få med både krysset och tvåan. Hela upp från start!

8. Real Madrid - Mallorca 1

Statistik
Real Madrid har varit ruggigt tunga under juni. Tre raka segrar för jätten från huvudstaden och dessutom åtta mål framåt. Zidanes mannar ska nu åter inta Alfredo Di Stéfano-stadion och denna gång är det Mallorca som kommer på besök. Nykomlingen och tillika ö-laget vann faktiskt höstmötet hemma med 1-0. Detta är dock ingenting som kommer upprepas nu. Gästerna är urusla på resande fot och kan visa upp den skämmiga raden 1-2-11 på bortagräs. Bara spika av Galacticos oavsett procent.

9. Roma - Sampdoria 1

Statistik
Sampdoria gjorde en helt okej bortamatch mot Inter i söndags trots förlust. Albin Ekdal satt på bänken i Milano senast och det återstår att se om den svenske landslagsliraren får speltid i huvudstaden. Mot Roma kommer dessutom Quagliarella få stå vid sidan med anledning av en skada. Knappast optimalt då romarna på Olympiastadion som alltid är en svår nöt och knäcka. Hemmalaget slåss i toppen och ska värdarna ha minsta chans att fixa en topp 4-plats, som innebär Champions League-spel, måste de segra här. Ettan är tillräckligt stabil för att lämnas ensam.

10. Atalanta - Lazio 1

Statistik
Nästa Rom-lag som ska in i elden denna onsdag är Lazio. De himmelsblå besöker Bergamo där ett frustande Atalanta väntar. Hemmalaget har öst in mål framåt och med bland annat Zapata, Muriel och Ilicic (osäker till spel nu dock) som offensiva hot så kan vi förstå varför. Lazio har dock Immobile framåt och när 30-åringen spelar är det målgaranti. 27 mål på 26 ligamatcher är brutalt bra. När lagen möttes i oktober producerades sex mål så räkna med en hel del strutar även på Stadio Atleti Azzurri d'Italia. Etta-tvåa och en klassisk gubbgardering blir därför valet.

11. Inter - Sassuolo 1

Statistik
Fyra mål i baken och ett framåt blev verkligheten för Sassuolo då laget gästade Atalanta förra veckan. Sassarna får därför ta nya tag och det kommer sannerligen inte bli mycket enklare nu. Milano är staden att besöka där Inter står som opponent. Hemmalaget vann med 2-1 mot Sampdoria i sin nypremiär i ligan och sett till spelet var de blåsvarta riktigt bra. Lukaku och Martínez tryckte in målen för värdarna och duon kan stoltsera med totalt 30 strutar tillsammans i ligaspelet. Ettan är såklart given att printa ner omgående men kollar vi historiskt har gästerna faktiskt vunnit tre av de fyra senaste besöken mot Inter här! Gubbgarderingen åker åter fram på lite större system.

12. Tondela - Pacos de Ferreira X

Statistik
Avslutningsvis är det Portugal som ska ta kupongen i mål med dubbla bataljer från Primeira Liga. Det är två mycket ovissa kamper där mötet på Estádio Joao Cardoso känns helt vidöppet. Tondela tog en överraskande poäng mot Benfica i första matchen efter uppehållet. Därefter löste laget 2-0 mot jumbon Aves för att sedan åter resa tillbaka till huvudstaden och ta stryk av Sporting. Hemmavid snittar värdarna under ett mål per match men laget släpper inte heller till speciellt mycket bakåt. Ferreira är svaga på resande fot men de gulgröna bävrarna tog en fin skalp då Belenenses besegrades hemma med 2-1 föregående vecka. Räkna med en tillknäppt och målsnål batalj och när oddsen ser ut att hamna jämnt hela vägen över är det lika bra att helgardering ögonaböj.

13. Moreirense - Famalicao 2

Statistik
Famalicao fortsätter stångas med de stora lagen i topp. Gästerna har plockat poäng och segrar mot Braga och Porto bland annat sedan återstarten. Nu är dessutom lagets kanske bästa spelare, Fabio Martins, åter tillbaka i laget. Moreirense gör en helt okej prestation denna ligasäsong. Klubben huserar i mittens rike och har vunnit sex av 13 matcher på hemmaplan. Tvåan är ett utmärkt tecken att singla på mindre kuponger men värdemässigt känns ettan rätt härlig och vi testar åter en klassisk gubbgardering på större bongar.


Singelstrecket! - Real Madrid

Zidanes vitdressade armé bara maler på. Att lilla Mallorca ska ha någon chans i huvudstaden är föga troligt. Bara spika av ettan!

Kupongrensaren! - Bournemouth

Wolves blir på tok för stora favoriter på Molineux. Visst vinner laget i merparten av matcherna mot Bournemouth men tvåan under tio procent är värdemässigt magisk och måste med!


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Crystal P 1x
2. Man United - Sheffield U 1x2
3. Newcastle - Aston Villa x2
4. Norwich - Everton 2
5. Wolves - Bournemouth 1x2
6. Alavés - Osasuna 1
7. Sociedad - Celta Vigo 1x2
8. R.Madrid - Mallorca 1
9. Roma - Sampdoria 1
10. Atalanta - Lazio 12
11. Inter - Sassuolo 1
12. Tondela - P.Ferreira 1x
13. Moreirense - Famalicao 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Crystal P 1(x)
2. Man United - Sheffield U 1x2
3. Newcastle - Aston Villa (1)x(2)
4. Norwich - Everton x2
5. Wolves - Bournemouth (1x)2
6. Alavés - Osasuna 1
7. Sociedad - Celta Vigo 1x2
8. R.Madrid - Mallorca 1
9. Roma - Sampdoria 1
10. Atalanta - Lazio 12
11. Inter - Sassuolo 1(2)
12. Tondela - P.Ferreira 1x2
13. Moreirense - Famalicao (1)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td