Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2020
26

Analys av Topptipset 26/6

Det finns något för alla på fredagens Topptips. Kupongen hämtar matcher från hela fem länder där storlaget Juventus ser ut att få en enkel resa medan Sevilla stöter på patrull i den spanska sommarvärmen. Fram med sangrian och häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:59

1. Juventus - Lecce 1

Statistik
Det är botten mot toppen i Turin. Juventus har tagit ny fart mot titeln efter toppkonkurrenternas svaga omstart och i mötet mot Lecce kan det bara gå åt ett håll. Gästerna står för en öppen och stundtals naiv fotboll vilket straffar sig även mot klart sämre lag än Juventus. Med prick 60 insläppta kassar, tio fler än jumbon Brescia, på 27 omgångar är Lecce klart sämst i serien och mot firma Dybala/Ronaldo lär det bara bli värre. Solklar etta.

2. Sevilla - Valladolid 2

Statistik
Sevilla är ett av La Ligas rent spelmässigt bästa lag men på den sista tredjedelen drar man ofta blankt. De Jong är trubbig som en smörkniv på topp och det är således inte en slump att åtta av de senaste tolv fajterna, varav fyra av de senaste sex på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, slutat i delad poäng. Mot ett defensivt starkt Valladolid finns därför inga garantier och när gästerna kan mönstra både Sergi Guardiola och Ben Arfa i de främre leden vore det vansinne att lämna tvåan utanför till rådande streck. Valladolid måste med!

3. Brentford - West Bromwich 1

Statistik
The Championship tar vid med ett toppmöte på Griffin Park. Ponnes Brentford inledde säsongen knackigt men efter den småsega hösten har laget växlat upp. Senast blev det seger med klara 2-0 mot toppkonkurrenten Fulham och när de formsvaga serieledarna West Brom tar vid finns goda chanser till en ny triumf. Gästerna följde upp sin skakiga form innan uppehållet med trötta 0-0 mot Birmingham i återstarten och likt Leeds tidigare säsonger känns det som att en viss uppflyttningsfrossa infunnit sig. De spelmässiga tendenserna ihop med den låga streckningen på Brentford gör att ettan får företräde.

4. Aarhus - Aalborg 1

Statistik
Danska Mästerskapsrundan är lite lurig. Aalborg kommer till Ceres Park som jumbo och kommer därmed inte kunna lösa någon topp 4-placering. Därmed bör det resas ett frågetecken för motivationen hos gästerna som förväntas spara sig en aning inför nästa veckas cupfinal mot Sönderjyske. Sådana reservationer finns inte hos Aarhus som lär kliva på för full patte redan från start. Det funkade bra mot serieledarna Midtjylland senast där ett hattrick av islänningen Thorsteinsson gav Aarhus segern med 4-3. Här blir motståndet lättare och då känns ettan given som start.

5. Belenenses - Sporting 2

Statistik
Sporting CP må ligga trea i Primera Liga, men till toppduon Benfica och Porto fattas hela 15 poäng. Den stora differensen går i stor mån att tillskriva Sportings bortaspel där laget bara vunnit en fajt under 2020. Det är ett facit som inte går att bortse från. Speciellt inte när ett Lissabonderby mot Belenenses står för dörren, även om gästerna är det bättre laget rent truppmässigt är ett derby alltid ett derby och någon enkel resa lär det inte bli tal om. Belenenses har tagit poäng i sex av sina senaste sju framträdanden. Sporting är en favorit som garderas.

6. Empoli - Benevento 2

Statistik
Filippo Inzaghis Benevento har tagit Serie B med storm. Laget står med sju raka segrar i hand och ledningen i ligan skrivs till hela 22 poäng. Till Empoli skiljer det ytterligare tio pinnar och att gästerna inte skulle bärga minst en poäng ter sig därmed ganska osannolikt. Benevento har en stomme av spelare med rutin från Serie A och med tanke på att Empoli är mer eller mindre klara med sin säsong i tabellens mittenrike känns tvåan trygg i utgång.

7. Chievo - Spezia X

Statistik
Chievo från Verona tog en stark poäng borta mot ligatvåan Crotone i återstarten. Med det tog man greppet om den åttonde och sista playoff-platsen till Serie A. Här får de besök av ett annat playoff-lag, som återfinns fem poäng före. Spezia tar merparten av sina segrar på hemmagräs och på resande fot har laget faktiskt bara vunnit två av sina senaste tio seriematcher. Fem av dessa har dock slutat med delad pott, en inte otänkbar utgång här. 1X är ett bra sätt att börja streckandet på näst sista raden.

8. Perugia - Crotone X

Statistik
Crotone tuffar på i återtåget till Serie A. Inte så konstigt med tanke på truppen som har kvalité så det räcker och blir över på den här nivån. Armenteros, Nwankwo och Maxi López är några av namnen som sticker ut och att laget ligger tvåa känns både naturligt och självklart. Spelet på bortagräs känns dock varken naturligt eller självklart vilket resulterat i att prick hälften av gästernas bortafajter slutat med torsk. Perugia, med skytteligaledaren tillika före detta stortalangen Pietro Iemmello på topp, är inte sämre än att de kan slå mynt av det. Här skadar det inte att säkra upp. Alla tecken.


Singelstrecket! - Juventus

Lecce läcker som ett såll. 15 insläppta mål på de senaste fyra fighterna skrämmer inte stora stygga Juventus som vinner utan att förta sig.

Kupongrensaren! - Valladolid

Till skillnad från Juventus ovan är Sevilla inte ett lag som bara plockar hem trepoängare av bara farten. Målskyttet är ett konstant orosmoment och ett Valladolid som backar hem bör passa synnerligen illa. Tvåan ska in.


Spelförslag:

72 rader

1. Juventus - Lecce 1
2. Sevilla - Valladolid 1x2
3. Brentford - West Brom 1x
4. Aarhus - Aalborg 1
5. Belenenses - Sporting x2
6. Empoli - Benevento 2
7. Chievo - Spezia 1x
8. Perugia - Crotone 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Juventus - Lecce 1
2. Sevilla - Valladolid 1x2
3. Brentford - West Brom 1x
4. Aarhus - Aalborg 1(x)
5. Belenenses - Sporting (1x)2
6. Empoli - Benevento (x)2
7. Chievo - Spezia 1x2
8. Perugia - Crotone 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td