Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jun 2020
29

Analys av Topptipset 29/6

Veckans inledande Topptips bjuder på trevlig fotbollsunderhållning och vad det verkar finfint värde. Kupongen består av matcher från inte mindre än sex olika ligor där dubbla allsvenska fighter och ett intressant möte i La Liga känns extra spännande. Mot åtta friska!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Crystal Palace - Burnley 2

Statistik
Vi inleder på de brittiska öarna där ett Crystal Palace, troligen utan en viss Wilfried Zaha, övervärderas av topptipparna denna måndag. Sverigebekantingen Roy Hodgson har redan ett ganska så skadeskjutet manskap till förfogande där bland andra Benteke och Vicente Guaita är tveksamma till start på Selhurst Park. Örnarna fick pisk av ligamästare Liverpool senast (0-4) och har med sin tiondeplats inte mycket att spela för. Det har inte heller elvan Burnley men att The Clarets ska streckas ner som klara underdogs känns inte korrekt. X2 bör prioriteras i örnnästet!

2. Getafe - Real Sociedad 1

Statistik
Alexander Isak och hans kamrater i Real Sociedad har inte haft någon trevlig comeback i La Liga, tre förluster och ett kryss finns på La Reals konto i juni månad. Champions League-biljetten är mer eller mindre redan borta, nu handlar det om att försöka nollställa sig, avsluta bra och ro hem en Europa League-plats. En tuff utmaning för klubben från San Sebastián som nu reser till Madrid för att ge sig i kast med Getafe som återigen stått för en fin säsong, även om tre raka kryss inte är den bästa formen. Spelmässigt har dock värdarna sett flera hack vassare ut än Sociedad. Landar ettan omkring 40 procent är det bara att damma av spikklubban!

3. Häcken - Helsingborg 1

Statistik
Två lag som milt talat inte har rosat marknaden under sommarens inledning av Allsvenskan drabbar samman på Hisingen denna måndag. Den fjärde omgången ska kompletteras och inför kvällens dubbla fighter återfinns båda dessa herrskap nere i träsket. Häcken har trippla kryss på seriekontot och tvingades dessutom att kasta in handduken i Svenska Cupen efter förlusten hemma mot Elfsborg i torsdags. Helsingborg har fått vila en hel veckan sedan 0-0-mötet med Jimmy Thelins boråsare. Kapten Granqvist är fortsatt troligen out hos Mellbergs skåningar, men att backa ett svajigt hemmalag till rådande streckning känns inte aktuellt. Pilla med ett rensarkryss i jakten på storkovan!

4. Varberg - Falkenberg 1

Statistik
Varbergs start på det allsvenska äventyret har sannerligen varit positiv. Hallänningarna kommer närmast från en plockad pinne borta mot guldfavoriten Malmö FF, med en B-betonad startelva dessutom, och har likt Helsingborg fått vila i en vecka. Falkenberg gick en tuff duell mot Mjällby i Svenska Cupen i torsdags, en match Maif gick segrande ur. Varbergs tränare Jocke Perssons har låtit över 20 spelare få speltid på tre matcher och eftersom bara Astrid Selmani är tveksam till spel kan vi räkna med ett piggt och rappt hemmalag. Runt 45 procent är ettan ett hett spikalternativ.

5. Marítimo - Benfica 1

Statistik
Tillbaka till den Iberiska halvön där vi ska titta till två portugisiska drabbningar. Första stoppet sker på ön Madeira där Marïtimo kämpar för sin överlevnad i Primeira Liga. De grönröda lejonen har sex poäng ner till Portimonense under nedflyttningsstrecket med sex omgångar kvar att spela. Räkna med ett hypertaggat hemmalag när det kritiserade storlaget Benfica gästar. Carlos Vinicius stod för dubbla strutar senast, men örnarna blev trots det näbbdragna hemma mot lilla Santa Clara (3-4). Ett enormt bakslag för Lages gäng som därmed är tre poäng bakom Porto i titelracet. Benfica är på dekis och här ska det garderas friskt i värdejaktens namn. Alla tecken!

6. Pacos de Ferreira - Porto 2

Statistik
Tack vare Benficas kräftgång har Porto nu ett gyllene läge att ro hem klubbens 29:e ligatitel. Drakarna har allt i egna händer, men ska bland annat mäta sina krafter med både Sporting Lissabon och Braga under de avslutande sex omgångarna. Ett lag som Pacos de Ferreira la ska Porto normalt besegra, men värdarna har faktiskt bärgat trippla trepoängare sedan återstarten och därmed tagit stora kliv mot ett säkrat kontrakt. En som säkerligen vill sabotera för Porto är stekhete Douglas Tanque. Den brasilianske strikern har pangat dit fyra mål på fyra matcher och därmed dubblat sin totala målskörd för säsongen. Tvåan är dock trolig, men visst kan det vara läge att smyga med ett kryss på större system.

7. Northampton - Exeter X

Statistik
Vad vore en kupong utan lite härlig fotboll från engelska League Two en måndagskväll! Här handlar det om finalen i kvalet upp till tredjedivisionen. Matchen spelas på ett tomt ekande Wembley Stadium och visst är känslan, precis som oddsen antyder, att det kan gå åt vilket håll som helst. Exter tog sju poäng fler än Northampton, men avslutade precis som dagens finalmotståndare aningen svagt i ligan för att sedan imponera i den första playoff-rundan. Inbördes vann lagen respektive hemmamatcher tidigare under säsongen. Helgardera omedelbart!

8. Zaragoza - Huesca 1

Statistik
Ett hett derby i spanska Segunda División avslutar denna måndagstripp. Gary Sundgrens forna klubb Real Zaragoza har chans att kliva förbi Cadiz och upp i serieledning vid seger mot toppkollegan Huesca. Gästerna har sex pinnar upp till kvällens opponent, som innehar den sista direktbiljetten till La Liga, så poäng är mer eller mindre ett måste. Huesca är dock usla på främmande mark för att vara ett topplag, bara fyra viktorier på 17 försök påvisar detta. Med en hyfsat korrekt procentfördelning känns det givet att fatta pennan från vänster i nordöstra Spanien.


Singelstrecket! - Getafe

Real Sociedad reser till Madrids utkanter med tre förluster och ett kryss i bagaget sedan omstarten. Getafe har sett betydligt stabilare ut och då skrällar jagas på annat håll ger vi huvudstadsmännen fullt förtroende mot Isak och company.

Kupongrensaren! - Marítimo

Det mesta går emot Benfica just nu som inte alls har gått att känna igen sedan Primeira Liga drog igång igen. Trots det streckas örnarna upp som megafavoriter borta mot ett desperat Marítimo. Det är bara att tacka och ta emot och jobba in hemmaknallen!


Spelförslag:

72 rader

1. Crystal P - Burnley x2
2. Getafe - Sociedad 1
3. Häcken - Helsingborg 1x
4. Varberg - Falkenberg 1
5. Marítimo - Benfica 1x2
6. P.Ferreira - Porto 2
7. Northampton - Exeter 1x2
8. Zaragoza - Huesca 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Crystal P - Burnley (1x)2
2. Getafe - Sociedad 1
3. Häcken - Helsingborg 1x
4. Varberg - Falkenberg 1(x)
5. Marítimo - Benfica 1x2
6. P.Ferreira - Porto (x)2
7. Northampton - Exeter 1x2
8. Zaragoza - Huesca 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td