Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2020
30

Analys av Topptipset 30/6 - 250K EXTRA!

Storlag som Manchester United, Barcelona, Juventus och Lazio ska samtliga in i elden i respektive liga under tisdagskvällen. Går någon av dessa kanoner att rubba? I jakten på åtta rätt med hög utdelning ska vi åtminstone försöka, framförallt då kupongen är kryddad med 250 000 kronor i extrapengar. Analysen är redo, häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:29

1. Brighton - Manchester United 2

Statistik
Ett B-betonat Manchester United lyckades efter många om och men knäppa fåglarna från Norwich på näbben i FA-cupen senast. Det krävdes dock 30 minuters övertid innan The Red Devils slutligen kunde segra med 2-1. Räkna med att spelare som Pogba, Rashford och Martial är tillbaka i Solskjaers startelva mot Brighton. Graham Potters manskap har varit kvicka ur startblocken, seger med 2-1 över Arsenal och 0-0 borta mot Leicester är starka papper. Det ska dock nämnas att Potters fiskmåsar fick segern till skänks av Arsenal som var det bättre laget i 80 minuter. Man United är i strålande form och borde greja minst en pinne på sydkusten. X2 inleder.

2. Barcelona - Atlético Madrid 1

Statistik
Vidare till Katalonien där ett häftigt toppmöte gläntar på dörren. Barcelona är mitt uppe i ett brinnande titelrace med Real Madrid och har knappast råd att kliva på en mina när ett annat skickligt huvudstadslag gästar ett tomt ekande Camp Nou. Ledda av taktikern Diego Simeone har Atlético Madrid endast förlorat fyra av 32 ligamatcher, bara Zidane knäpper argentinaren på fingrarna i den kategorin. 23 insläppta mål är minst sagt imponerande. Gästerna får klara sig utan Koke och Savic som är avstängda. Tunga avbräck såklart. Då det inte kryllar av lågt streckade tecken får trots allt både krysset och tvåan plats bredvid utgångsettan i hopp om högre utdelning.

3. Leganés - Sevilla 2

Statistik
Från en storstad till en annan när vi lägger ankare i utkanten av den spanska huvudstaden. Hissen ner till Segunda División står och väntar på Leganés som har nio poäng upp till säker mark när bara sex omgångar återstår. Nu kommer dessutom La Ligas näst bästa bortalag på besök. Med 16 resor under bältet har Sevilla plockat poäng i tolv av dessa. Andaluserna har visserligen inte fått segerjubla sedan återstarten, men Lopeteguis mannar har samtidigt nio raka ligafighter utan förlust. Ocampos har haft en lysande säsong och kan mycket väl vara tungan på vågen på Estadio Municipal de Butarque. Trevlig spiktvåa upp till 50 procent.    

4. Mallorca - Celta Vigo 2

Statistik
Mallorca ser även de ut att få vika in hovarna i La Liga. Ö-borna har åtta pinnar upp till Celta Vigo som reser till Palma med vind i seglen efter att ha noterats för två segrar och två kryss i juni månad. 6-0-segern hemma mot Alavés följdes upp av en 1-0-skalp borta mot Real Sociedad innan Célticos knep en pinne av självaste Barcelona (2-2). Vad talar då till Mallorcas fördel? Hemma på Visit Mallorca Estadi har de rödklädda alltsom oftast varit stabila. Dock har hemmaformen försvunnit tillsammans med publiken, 0-4 mot Barca är kanske inte mycket att orda om men 1-1 mot Leganés var en minst sagt slätstruken historia där gästerna var det klart bättre laget. Känslan är att ett framåtlutat Celta Vigo kniper samtliga poäng på Mallis. Tvåa!

5. Genoa - Juventus 1

Statistik
Med tio omgångar kvar att spela i Serie A sitter Juventus i förarsätet i kampen om Scudetton. Lecce betades enkelt av med 4-0 sedan Turin-klubben lagt in sexans växel i den andra halvleken och smällt dit fyra bollar. Det ska dock nämnas att Lecce fick Lucioni utvisad med kvarten kvar av den första akten. Genoa återfinns i den andra änden av tabellen och är högst indragna i kriget om ett nytt kontrakt. Inför mötet med Juve har Cricketklubben en pinne tillgodo på Lecce under giljotinen. Gästerna är självfallet klara favoriter i hamnstaden, men på Stadio Luigi Ferraris brukar “Den gamla damen” få problem, hemmalaget har avgått med samtliga poäng i tre av fem fighter här sedan 2014. Rita ner samtliga tecken och håll tummarna för att Ronaldo har fått grus i högerdojan.

6. Torino - Lazio 2

Statistik
Dags för nästa Turin-klubb att ge sig in i leken denna tisdag. Efter den mardrömsliknande inledningen i bortamatchen mot Cagliari (0-2 efter 17 minuter) lyckades inte Torino vända på skutan trots fullträffar av Bremer och Belotti. Cagliari, med Robin Olsen på bänken, vann slutligen med 4-2. Lazio ser ut att vara det enda hotet mot Juventus ligatitel. Luis Alberto och Ciro Immobile såg till att gulddrömmarna fortsatt lever, med sina mål i hemmamötet med Fiorentina senast då ett 0-1-underläge vändes till en 2-1-vinst i andra halvlek. Bra chanser till nya poäng mot ett Torino som endast gått segrande ur en av de fyra senaste hemmastriderna. Spiktvåa eller möjligen X2.

7. Wigan - Stoke 2

Statistik
Tillbaka till de brittiska öarna för två avslutande matcher i The Championship. Stoke har det fortsatt jobbigt i den brittiska andraligan, senast blev det 0-2 i baken hemma mot Middlesbrough trots att The Potters var de som dominerade spelmässigt. Giljotinen kommer allt närmare för O’Neills gossar. Betydligt mer positiva tongångar i Wigans läger, The Latics har konsumerat formen under uppehållet och totalt plockat 16 poäng på de senaste sex ligamatcherna. Formen talar för värdarna, men Stoke har vunnit två raka raka inbördes och besitter en hög högstanivå även om vasse Nick Powell är avstängd. Värdet är bäst i öst så börja där med ettan tätt intill.

8. QPR - Fulham 2

Statistik
Kupongen rundas av med ett hett Londonderby där Fulham jagar revansch efter dubbla näsbrännor mot toppkollegorna Brentford (0-2) och Leeds (0-3). Playoff-tåget har satts i rullning och om The Cottagers vill hänga på vill det till att laget börjar plocka poäng för bakom dem har både Cardiff och Derby fått upp ångan. Någon ånga har emellertid inte QPR fått upp sedan återstarten. The Hoops har mer eller mindre redan checkat ut för säsongen. 0-1 i ändalykten mot både Barnsley och Charlton är klubbens resultat i juni. Trolig tvåa som tillsammans med krysset torde räcka hela vägen.


Singelstrecket! - Celta Vigo

Formtoppade Celta har ett gyllene läge att skaffa sig ett rejält försprång gentemot övrig lag i La Ligas bottenrace. Mallorca har gått i motsatt riktning under 2020 och saknar sin hemmapublik enormt mycket. Mycket fin tvåa på Mallis!

Kupongrensaren! - Genoa

Juventus må toppa Serie A, men spelmässigt har “Den gamla damen” fortsatt mycket att jobba på. Ronaldo har exempelvis inte alls varit sig själv sedan den italienska fotbollen drog igång igen. Fint skrälläge för Genoa som brukar leverera mot Juve. Spännande etta till magiskt värde!


Spelförslag:

72 rader

1. Brighton - Man United x2
2. Barcelona - A.Madrid 1x2
3. Leganés - Sevilla 2
4. Mallorca - Celta Vigo 2
5. Genoa - Juventus 1x2
6. Torino - Lazio 2
7. Wigan - Stoke 12
8. QPR - Fulham x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Brighton - Man United (1x)2
2. Barcelona - A.Madrid 1x2
3. Leganés - Sevilla (x)2
4. Mallorca - Celta Vigo 2
5. Genoa - Juventus 1x2
6. Torino - Lazio (x)2
7. Wigan - Stoke 1x2
8. QPR - Fulham x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td