Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2020
02

Analys av Topptipset 2/7 - 250K EXTRA!

Är det årets finaste Topptips vi har framför oss? Tungviktsmöte i Premier League, ett stekhett Madrid-derby samt hela fem allsvenska fighter. Lägg därtill att kupongen är kryddad med 250 000 kronor extra och svaret på frågan blir ett rungande JA! Analysen kommer här, häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. IFK Göteborg - AIK 1

Statistik
Vi inleder direkt med ett tvättäkta klassikermöte från Gamla Ullevi. Dessa båda herrskap har gått otaliga duster mot varandra genom åren, historiskt sett har det varit svårt att skilja lagen åt. Sett till de tio senaste mötena i Allsvenskan har IFK gått segrande ur fem, AIK fyra och endast en fight har slutat med delad ära. Solnaiterna har fått en aningen bättre start i ligan, men hade inte mycket att säga till om när Malmö pulveriserade dem i Svenska Cupen. Änglarna tvingas visserligen klara sig utan långtidsskadade Robin Söder, men här känns det oerhört svårtippat på förhand. Gaffeln (etta-tvåa) blir valet då dessa kombattanter sällan splittar på potten.

2. Hammarby - Varberg 1

Statistik
Efter ett tungt matchande med både liga- och cupmatcher har Hammarby nu iallafall fått pusta ut i några dagar. Tre raka nederlag i ryggen är facit för Billborns söderkisar som hackat spelmässigt, mycket på grund av ett par jobbiga utvisningar vid fel lägen. Richard Magyar fick syna den blodröda skivan under förlustmatchen borta mot Mjällby och är därmed förpassad till botbänken. Nu väntar tabelltvåan (!) Varberg som med ett både underhållande och fysiskt spel charmat hela fotbollssverige. Känslan är dock att det roliga tar slut för hallänningarna på Tele2 Arena. Senast Varberg äntrade denna matta var i cupen i februari och då vann Bajen med 5-1. Tämligen given etta trots allt.

3. Helsingborg - Mjällby 1

Statistik
Vidare ner till Sundets Pärla där Helsingborg alltjämt jagar sitt första allsvenska mål för säsongen. Olof Mellberg har efter mycket om och men fått bukt på försvaret vilket ett insläppt mål sista två vittnar om. Offensivt finns det såklart mer att önska, men visst var Di Röe åtminstone värda en balja i mötet mot Häcken senast? Mjällby lade alltså Hammarby på rygg senast, 2-1-segern var helt rättvis men värt att notera är att sölvesborgarna fick spela med en man mer på banan under större delen av matchen. På förhand känns denna historia öppen och då lockar värdet i väst mest. Börja där och fyll på efter storlek på plånbok.

4. Örebro - Häcken X

Statistik
Uppe i gnällbältet har Örebro-fansen flera anledningar att dra på mungiporna. Poängplock i tre av fyra fighter är exempelvis starka papper, speciellt då schemat varit relativt tufft. 2-1-viktorian borta mot Djurgården sticker ut lite extra så här långt. Nahir Besara, Robin Book och Agon Mehmeti har alla tre visat framfötterna och kommer bli viktiga pjäser för Axel Kjäll. Vill närkingarna ändå ha något att gnälla över så är den totala målskörden (tre) inte lika imponerande. Häcken kom undan med blotta förskräckelsen hemma mot Helsingborg. Skåningarna var väl så bra och Alms getingar hade flyt som plockade samtliga poäng. Även om favorittvåan just nu streckas förmånligt tar vi inga risker på Behrn Arena, alla tecken!

5. Falkenberg - Sirius 2

Statistik
På tal om tufft schema kommer vi osökt in på Falkenberg som varit i farten fem gånger sedan 15 juni. Det som började så bra med 1-1 hemma mot Häcken och 2-1 borta mot Mjällby har övergått till tre raka nederlag, med uttåget ur Svenska Cupen inräknat. Endast ett inprickat mål framåt under nämnda förluster skrämmer knappast Sirius som spelmässigt tillhört ett av de bättre lagen i finrummet så här långt. Henke Rydströms professorer har visserligen bara fått med sig fem pinnar, men det är sannerligen i underkant. Retroaktiv utdelning på Falcon Alkoholfri Arena? Ja, så känns det. Spiktvåa eller möjligen X2.

6. Manchester City - Liverpool 1

Statistik
Vi lämnar Svedala för den här gången och styr kosan mot de brittiska öarna som inleder med ett förstklassigt möte mellan två av världens bästa klubblag. Guldet må vara i Liverpools händer, men Pep Guardiolas gossar håller på pappret minst lika hög klass som Jürgen Klopps rödklädda mästare. Manchester City vill säkerligen, förutom att rädda sin heder, försäkra sig om att de åtminstone sportsligt förtjänat en plats i nästa års Champions League. Håller sig ettan under 50 procent kan man med gott samvete låta den stå på egna ben. Tvåan är ett tänkbar gardering för den som vill öppna upp börsen.

7. Sheffield United - Tottenham 1

Statistik
Sheffield United har varit en pigg injektion i ligan, men efter corona-uppehållet har den rödvita armén sprungit in i en vägg. En pinne i ligan och uttåg ur FA-cupen är Sheffields dystra facit i juni månad. Kapaciteten finns emellertid där och visst ska Chris Wilders mannar anses ha skapliga chanser mot ett Tottenham som bara har gått segrande ur tre av 15 bortastrider. Återstarten har visserligen bådat väl för Spurs som tagit poäng i tre kamper där Harry Kane och Son Heung-Min hittat ett fint samarbete. London-klubben ser dock ut att överstreckas vilket medför att den breda penseln plockas fram i stålstaden i hopp om viss kupongrens.

8. Real Madrid - Getafe 1

Statistik
Kupongen rundas av med ett sprudlande Madrid-derby där Real Madrid har läge att lägga in en nådastöt åt Barcelonas gulddrömmar. Barca fick bara 1-1 hemma mot Atlético Madrid i tisdags och riskerar att hamna fyra pinnar efter om Marängerna gör jobbet under torsdagskvällen. Getafe lär emellertid inte ge sig i första taget. Med tre kryss och en seger på kontot sista fyra är José Bordalás boys bara fem pinnar från en plåt till Champions League. Det ska dock nämnas att Getafe inte segrat mot Los Blancos sedan 2012. 1X är ett lås på Reals B-plan.


Singelstrecket! - Hammarby

Hammarby behöver vakna ur dvalan om guldtåget inte redan ska gå. På pappret skiljer det flera nivåer mellan Bajen och Varberg vilket kommer visa sig på Tele2 Arena denna torsdag.

Kupongrensaren! - Sheffield United

Sheffield United kan blicka tillbaka på en förträfflig säsong som nykomlingar. Formen må vara avvikande, men visst ska The Blades kunna störa ett spretigt Spurs. Ettan ser ut att erbjuda rikligt med värde!


Spelförslag:

72 rader

1. IFK Göteborg - AIK 12
2. Hammarby - Varberg 1
3. Helsingborg - Mjällby 1x
4. Örebro - Häcken 1x2
5. Falkenberg - Sirius 2
6. Man City - Liverpool 1
7. Sheffield U - Tottenham 1x2
8. Real Madrid - Getafe 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. IFK Göteborg - AIK 12
2. Hammarby - Varberg 1
3. Helsingborg - Mjällby 1x2
4. Örebro - Häcken 1x2
5. Falkenberg - Sirius (x)2
6. Man City - Liverpool 1(2)
7. Sheffield U - Tottenham 1x2
8. Real Madrid - Getafe 1(x2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td