Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jul 2020
03

Analys av Topptipset 3/7

Det blandas ordentligt då fredags-Toppet är i antågande. La Liga, Superettan, danska nedflyttningsrundan och The Championship är bara en bråkdel av ligorna att besöka. Fint skrälldrag synas vid Vätterns södra strand och singelettan letar sig in på Wanda Metropolitano. Vi drar igång det hela från just den spanska huvudstaden.Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:59

1. Atlético Madrid - Mallorca 1

Statistik
Mallorca stod för en riktig smällkaramell hemma på ön i och med 5-1-krossen mot Celta i veckan. För nykomlingen var det en seger av yttersta vikt då just Vigo-laget härjar precis ovan nedflyttningsstrecket och nu har “Den mekaniska bakelsen” (japp, det är ett korrekt smeknamn på Mallis) bara fem poäng upp till säker mark. Några poäng ska dock inte gästerna räkna med nu. Atlético är formstarka där fina prestationer avlöser varandra. När dessutom besökarna är ligans sämsta bortalag är det bara att hamra in ettan. En bergbank helt enkelt!

2. Jönköpings Södra - Akropolis 2

Statistik
Jönköping har inte alls fått den start klubben räknat med i Superettan. Södra har blott vunnit en av de inledande tre matcherna och nu är det en rätt knepig opponent som väntar hemma på Stadsparksvallen. Akropolis är en frejdig nykomling som kommer från en fin 2-0-skalp mot erkänt svårspelade Örgryte. Fendrich är avstängd hos de grönvita vilket också borde ge gästerna någon procents större möjlighet här. Det finns absolut ingen anledning att låta ettan kliva upp och snurra i trakterna kring 65 procent. Den flygande starten hos “grekerna” kan mycket väl hålla i sig och tvåan ska målas ner ögonaböj.

3. Trelleborg - GIF Sundsvall X

Statistik
Det vankas klassikermöte på Vångavallen. Trelleborg började säsongen kanonfint med en 1-0-skalp mot självaste Halmstad. Därefter har det sett trögare ut för skåningarna som inkasserat förluster mot både Öster och Ljungskile. Denna kväll kommer Giffarna från Sundsvall på besök. Ett bortagäng som varit stabila inledningsvis med en sprudlande Pontus Engblom längst fram. Här kommer det dock bli problem för medelpadingarna. TFF ska inte räknas ut på sitt gräs hemma i söder och vi ska komma ihåg att gästerna ännu inte testat lyckan på en riktig matta. Hela upp omgående.

4. Charlton - Millwall X

Statistik
Derbydags i London där framförallt Charlton vaknat på rätt sida efter coronauppehållet. Sju pinnar har värdarna löst på de tre senaste och med en defensiv som är hundraprocentig känns det hoppfullt i hemmalägret där avståndet ner till strecket nu är fyra poäng. Millwall är på pappret ett bättre fotbollslag. Lejonen har fortsatt en liten möjlighet att klara en playoff-plats men behöver tråckla sig igenom ett kompakt hemmaförsvar och troligen lösa en seger för att ta chansen. 0-0 slutade mötet på The Valley när lagen senast möttes här och känslan är liknande nu. Kryss först och därefter gardera från höger.

5. Esbjerg - Horsens 2

Statistik
Det drar ihop sig i den danska nedflyttningsserien. Esbjerg gör en riktigt dålig säsong och kommer inom en snar framtid få kliva in i ett ytterligare kval för att försöka hålla sig kvar i finrummet. Horsens toppar grupp B och kliver in i ett Europa League-kval med gott självförtroende. Gästernas 3-0-skalp mot Carlgrens Randers senast var bara en i raden av bra insatser från klubben. Tvåan är såklart rätt given att måla ner först men då topp 2-platsen redan är säkrad ska nog ändå krysset få utrymme vid lite större kuponger.

6. Santa Clara - Marítimo 2

Statistik
“Ö-derby” i Portugal nu. Azorerna vs. Madeira där gästerna är i stort behov av en seger för att distansera sig ytterligare i en jämn bottenkamp. Detta är en match som dock inte kommer spelas ute på Estádio de Sao Miguel med anledning av de karantänsregler som gäller i ö-gruppen utan mötet ska liras utanför Lissabon. Det bör såklart vara kännbart för värdarna och här ska Marítimo stå med god chans. Gästerna tog en megaskalp då Benfica besegrades hemma i veckan med 2-0. Då besökarnas dessutom vunnit tre av de fyra senaste tävlingsmatcherna känns tvåan perfekt att utgå från.

7. Girona - Zaragoza 1

Statistik
Det är en härlig strid i toppen av Segundan som pågår. Zaragoza föll med 0-1 mot Huesca i senaste omgången och Gary Sundgrens gamla klubb har torskat tre av de fem matcher som nu lirats efter coronauppehållet, tätstriden har dragit ihop sig ordentligt. För Girona är det bara att ta nya tag efter 0-2 mot Málaga. Katalanerna är just nu i pole position vad gäller en kvalplats uppåt men det skiljer bara fem futtiga poäng mellan Elche/Girona (båda på 52 poäng) på femte respektive sjätte plats och 14:e placerade Las Palmas i en haltande tabell. Stuani och hans kamrater har varit ruggigt stabila hemmavid och här är laget näst bäst i klassen. Det kommer behövas nu då gästerna är erkänt stabila på resande fot och knappast kommer vika en tum. Mycket ovisst med 1X som utgång. Ta med alla tecken om stålarna räcker till.

8. Fleetwood - Wycombe 1

Statistik
Det är kvaldags uppåt för lag 3-6 i League One. Ligan blåstes av i och med coronaviruses hemska intrång och för Fleetwood räckte 60 pinnar för att nu få duellera mot Wycombe. Torskarmén, som värdarna kallas, hade en magisk form innan fotbollen stoppades. Joey Bartons mannar hade tolv raka utan torsk och kliver nu in som favoriter i det första av två möten. Wycombe är tveksamma på resande fot och säkerligen nöjda om laget kan fixa ett kryss med sig hem. För hemmalaget gäller det att se upp med bland annat Akinfenwa aka The Beast. Den tunga veteranen tryckte baljor både mot Doncaster och Tranmere innan uppehållet. 1X får ändå anses som en stabil väg att gå.


Singelstrecket! - Atlético Madrid

Madrassmakarna från huvudstaden ser fina ut just nu och kommer från en meriterande insats mot Barcelona i Katalonien senast. Att ligans svagaste bortalag ska greja poäng på Wanda Metropolitano känns inte troligt. Etta!

Kupongrensaren! - Akropolis

J-Södra ser spretiga ut och har inte fått ihop saker och ting. Akropolis rider på den framgångsvåg klubben hade i fjol och är ännu obesegrade. En tvåa till drygt 20 procent är som en mindre skänk från ovan.


Spelförslag:

72 rader

1. A.Madrid - Mallorca 1
2. Jönköping - Akropolis 1x2
3. Trelleborg - Sundsvall 1x2
4. Charlton - Millwall X
5. Esbjerg - Horsens 2
6. Santa Clara - Marítimo x2
7. Girona - Zaragoza 1x
8. Fleetwood - Wycombe 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. A.Madrid - Mallorca 1
2. Jönköping - Akropolis (1x)2
3. Trelleborg - Sundsvall 1x2
4. Charlton - Millwall X(2)
5. Esbjerg - Horsens (x)2
6. Santa Clara - Marítimo 1x2
7. Girona - Zaragoza 1x2
8. Fleetwood - Wycombe 1xLämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td