Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jul 2020
06

Analys av Topptipset 6/7

Det är blågult för halva slanten då veckan rivstartar med ett finfint Topptips. Förutom allsvenska matcher är det också besök i England, Spanien och Tyskland som gäller. Vägen mot de större pengarna går genom en praktskalp på Tele2 och ett Sevilla som vi ska försöka jobba emot när Eibar gästar. På Parken i Norrköping brakar det hela loss då ett klassiskt kamratmöte ska avhandlas. Vi drar igång!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. IFK Norrköping - IFK Göteborg 1

Statistik
Norrköping har övertygat stort inledningsvis. Pekings offensiva kvalitéer har lyst med stor klarhet och med Haksabanovic, Nyman, Lauritsen samt Thern är det få, om inga lag just nu, som kommer upp i värdarnas sprudlande anfallsspel. För Göteborgs del är det också mungiporna upp. Änglarna från Västkusten tog en mycket fin skalp i och med 1-0-segern mot AIK häromsistens och Poyas mannar har fram tills idag bara torskat en match i ligan. Nu kommer den andra när lagets bästa spelare Tobias Sana vilas helt. Götet ska inte räcka till på plasten i Östergötland och med en etta i krokarna runt 60 är det en fin start att dra igång kupongen med.

2. Djurgården - Helsingborg 2

Statistik
Helsingborg flyger som bekant bedrövligt. Skåningarna har kammat noll vad gäller mål framåt och en ynka poäng via 0-0 mot Elfsborg gör ingen supporter, ledare, spelare runt HIF glad. Som en vis person en gång sade; “det är i motvind draken lyfter”. Detta är ett perfekt läge för Mellbergs totalt nederlagstippade mannar att överraska. Djurgården må vara topptippade och är regerande mästare men faktum är att Blåränderna nu kostat på sig att torska tre av de fyra senaste. Med en etta över 80 procent testar vi de rödblåa och garderar med både kryss och tvåa omgående.

3. Varberg - Kalmar FF 2

Statistik
Varberg är en frisk fläkt Allsvenskan. Jocke Persson styr sina Boisare på ett härligt sätt och nykomlingen vilade en handfull nyckelspelare mot Hammarby senast men kunde likväl nästan lösa poäng. Borta dessutom. Nu får de grönsvarta komma hem till Västkusten igen. Förra veckan åkte Falkenberg på stryk här i derbyt och “trista” Påskbergsvallen är aldrig rolig att komma till som motståndare. Kalmar är laget som nu ska testa vingarna här. KFF kommer med dubbla nederlag i bagaget men besitter en rätt trevlig trupp och kommer nog göra livet surt för många lag i år. Inför måndagens match underskattas till synes smålänningarna en aning av svenska folket vilket gör tvåan mycket prisvärd. Det blir en gaffel (etta-tvåa) som får lösa det hela på litet som stort system då det är svårt att plocka bort Varberg helt.

4. Östersund - Mjällby X

Statistik
Det sista svenska stoppet hittas i de norrländska skogarna. Jämtkraft Arena bjuder på mötet Östersund - Mjällby där båda lagen kommer från varsin seger. För värdarna var det säsongens första. Ett vilt kämpande rödsvart lag löste 2-1 borta mot Kalmar efter en riktigt fin andra halvlek i Småland. Precis som Varberg har Mjällby som nykomling öppnat riktigt piggt. Gästerna är vidare till semifinal i Svenska Cupen och laget har dessutom fixat sju av nio möjliga poäng i ligan på slutet. MAIF trivs dock som bäst i Listerlandet och ute på resa var laget mänskliga i fjol och lika i år. Därmed får 1X gå först i led hemma på konstgräset.

5. Tottenham - Everton 2

Statistik
Tottenham gör ingen glad just nu. Mourinho kliver mest runt och ser butter ut och på planen fanns massor mer att önska i 1-3-torsken mot Sheffield United senast. Precis bakom Spurs i tabellen jagar Everton. Liverpool-klubben som fått nytt liv efter nyår spelar en riktigt rolig fotboll för tillfället och vinner dessutom matcher. Både Leicester och Norwich har på senare tid fått smaka på Ancelottis mannar med bitter eftersmak. The Toffees har faktiskt inte vunnit inbördes sedan 2012 men nu måste ändå chansen vara mycket god att bryta den trista förtrollningen. Trevlig procent till höger och då är det därifrån pennan fattas.

6. Levante - Real Sociedad 2

Statistik
Efter coronauppehållet hade Real Sociedad 0-1-4 på de fem junimatcherna som lirades. Juli inleddes däremot på bästa sätt med en 2-1-skalp för Isak och grabbarna mot Espanyol i Baskien. Svensken blev också tungan på vågen i och med hans 2-1-mål med dryga fem minuter kvar. Levante gör en fullt godkänd säsong. Värdarna hittas i mitten av tabellen med vare sig chans på Europa eller risk för uttåg ur La Liga. Med ett taggat bortagäng som smyger strax bakom Getafe i kampen om sjätteplatsen luktar det tvåa lång väg på Estadio Camilo Cano och ska det garderas är det i första hand krysset som ska med.

7. Sevilla - Eibar X

Statistik
Det är skilda världar som gäller för dessa bägge lag. Sevilla slåss för Champions League-biljetten till kommande säsong medan Eibar fajtas för livet i botten av tabellen. Formen är dock fin för gästerna som löst poäng eller segrar i fyra av de fem senaste matcherna. Sevilla är knappast sämre. Lopeteguis manskap kan skryta med tolv raka tävlingsmatcher utan förlust. Förlora gjorde dock värdarna när de gästade Eibar i höstas. 3-2 till baskerna slutade mötet då och det finns ingen som helst anledning att räkna bort de blåröda nu. Med en skenande etta är det helgarderingen som gäller.

8. Heidenheim - Werder Bremen 1

Statistik
Det vankas kval till Bundesliga i Heidenheim. Hemmalaget har gjort en strålande säsong i andradivisionen och knep den viktiga tredjeplatsen. Framförallt är det spelet på hemmaplan som imponerat. Laget har på Voith-Arena bara förlorat två av de totalt 17 matcher som spelats. Detta gör att utgångsläget mot Werder Bremen (0-0 i första mötet) får anses riktigt fint. Finske backklippan i Bremen, Moisander, åkte dessutom på rött i första mötet och får se matchen från sidan. Ett hemmalag med rejält påslag direkt kommer definitivt kunna hota. Ettan först, tvåan därefter!


Singelstrecket! - Norrköping

Kamratmötet kommer domineras av Norrköping. Peking ser mycket fina ut och håller laget sig till gameplanen ska ett tätt matchande Göteborg, som roterar inför cupsemin mot Elfsborg på torsdag, få stora bekymmer. Ettan är trygg.

Kupongrensaren! - Helsingborg

Djurgården gjorde en bra insats mot Malmö i Skåne senast men likväl blev det tredje förlusten in på kontot på de fyra senaste. Helsingborg är visserligen enormt formsvaga men ett allsvenskt lag på en tom arena till procent mellan 5-10 är för bra. HIF måste få vara med!


Spelförslag:

72 rader

1. Norrköping - Göteborg 1
2. Djurgården - Helsingborg 1x2
3. Varberg - Kalmar FF 12
4. Östersund - Mjällby 1x
5. Tottenham - Everton x2
6. Levante - Sociedad 2
7. Sevilla - Eibar 1x2
8. Heidenheim - W.Bremen 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Norrköping - Göteborg 1
2. Djurgården - Helsingborg (1x)2
3. Varberg - Kalmar FF 12
4. Östersund - Mjällby 1x2
5. Tottenham - Everton 1x2
6. Levante - Sociedad (x)2
7. Sevilla - Eibar 1x2
8. Heidenheim - W.Bremen 1(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td