Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2020
10

Analys av Stryktipset 11/7 - JACKPOT+TÄVLING!

Stryktipset i helgen har jackpotpengar i potten. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort på 300 kr!

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Tvådagars Stryktips med hundra procent Storbritannien är vad som till helgen gäller. Förra lördagen var det ett rejält favoritbetonat tips och det finns en liten risk att vi får se något liknande nu. Varken Liverpool eller Manchester City bör ta stryk vilket gör raden till en elvarätters där skrällar måste synas på annat håll för att ge oss chansen att utmana om jackpotten på fina 12 miljoner. Vi startar upp på Anfield!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Liverpool - Burnley 1

Statistik
Efter raset (baksmällan) mot Manchester City förra veckan har nu Liverpool åter rest sig. 2-0 hemma mot Villa följdes upp med en 3-1-skalp borta mot Brighton och Klopps mannar har fortsatt chans till att slå poängrekordet i Premier League. Dessutom står värdarna på smått fantastiska 17-0-0 hemma, det är ju också en streak som laget knappast vill förfula. Burnley saknar ett par pjäser för tillfället. Bland annat är kapten Ben Mee på skadelistan precis som Barnes, Lowton och Cork. Trots att The Clarets har en rätt fin trend ska mötet på Anfield bli tämligen enkelriktad och ettan behöver inte garderas. Bank!

2. Brighton - Manchester City 2

Statistik
Nästa storlag som inte heller behöver garderas är Manchester City. Ungefär som förutspått fick Newcastle sota för den sämre City-insatsen mot Southampton. Guardiolas himmelsblå herrar satte full fart redan från start mot Emil Krafth och company med en 5-0-seger som slutresultat. Graham Potters måsar föll mot Liverpool i föregående runda men trots detta ska inte de blåvita behöva vara alltför oroliga vad gäller kommande säsongs PL-kontrakt. Även fast det åter blir förlust nu. Tvåan behöver inte ifrågasättas alltför mycket och gästerna kan spikas med gott samvete åtminstone upp till 70-75 procent.

3. Sheffield United - Chelsea 2

Statistik
Chelsea har efter 34 omgångar nu klättrat förbi Leicester i toppen. Lampards blåvita London-lag har vunnit fem av sex tävlingsmatcher under sommaren och offensiven med Giroud, Abraham, Pulisic, Willan ser riktigt fin ut. Skadeläget har också förbättrats avsevärt. Sheffield kommer dock inte vika ner sig lätt hemma på Bramall Lane. Nykomlingen har skördat sju poäng på de tre senaste, både Wolves och Tottenham står bland offren. Tvåan är först i led men finns stålarna är det nog allra bästa att blåsa på med hela paletten och helgardera!

4. Blackburn - West Bromwich 2

Statistik
West Bromwich bröt en fem matcher lång segerlös tävlingssvit med att besegra Sheffield Wednesday under julis första dag. Därefter har det mesta flutit på för WBA som av bara farten löst treor mot Hull och Derby på sistone. Bilic mannar har därmed befäst sin topp 2-position med en fempoängsmarginal ner till Brentford på tredje plats med fyra omgångar kvar. Blackburn är laget för dagen som står för WBA:s motstånd. Rovers tog en mäktig skalp då Cardiff besegrades i Wales med 3-2 tidigare i veckan. Matchen avgjordes genom ett kanonfint segermål av Adam Armstrong som därmed strutade för andra matchen i rad. West Brom är dock en betydligt mer avancerad motståndare än Cardiff och när tvåan visar tendenser på att bli understreckad är det inget fel med att singla gästerna.

5. Hull - Millwall X

Statistik
Två mycket svåranalyserade lag kliver ut på KCOM Stadium. Hull har en hemsk tid bakom sig med förluster noterade på löpande band. Tigrarna har vunnit en match sedan fjärde januari och överlag känns hemmagänget för tunna helt enkelt. Millwall gjorde dock en förvånansvärt lam insats hemma mot Middlesbrough i veckan och Lejonen från huvudstaden har bara vunnit en av de fem senaste. Knappast den trend som gästerna hoppats på då playoff-platserna nu ser rejält avlägsna ut. Millwall är dessutom laget i ligan som kryssar oftast och då finns ingen anledning att inte börja från mitten. För säkerhets skull åker alla tecken med redan från start.

6. Middlesbrough - Bristol City 1

Statistik
Två lag som haft det rejält trassligt denna säsong är Middlesbrough och Bristol. Hemmalaget hade gått knackigt under lång tid och till slut fick Jonathan Woodgate lämna sitt uppdrag då Neil Warnock tog över som ny tränare under juni. I veckan har det varit City-coachen Lee Johnsons tur att få lämna sitt uppdrag efter en rad mindre imponerande insatser från Bristols sida. Assisterande Dean Holden styrde gästerna mot Hull senast och han bör även göra detsamma nu. Sett över den senaste tidens prestationer har Boro överlag varit aningen skarpare. 2-0-viktorian borta mot Millwall var riktigt fin och nu ska de rödklädda stå med god chans till nya poäng. 1X ska duga gott.

7. Preston - Nottingham X

Statistik
En mycket viktig match ska spelas på Deepdale. Preston är ett av de lag som jagar en playoff-plats och klubben kommer från en blytung skalp mot Sheffield Wednesday borta. Värdarna får fortsätta klara sig utan Paul Huntington som drog på sig en tre matcher lång avstängning mot Derby efter att ha trampat på en motståndare. Nottingham har skapat sig ett litet glapp ner till jagande lag under strecket. I och med trepoängssystemet går det fort och Forest är långt ifrån säkra. Med troligen korrekta streck är det lika bra att måla rakt över redan från start.

8. QPR - Sheffield Wednesday X

Statistik
Queens Park Rangers har varit en besvikelse under sommaren. Sedan all fotboll åter startat har The Hoops förlorat fyra av fem fajter och de blåvita är fast förankrade i mittens rike. En plats där även Sheffield Wednesday hittas. Ugglorna från stålstaden har kammat noll i tre raka bataljer och spelet ser sådär ut. Gästerna hade Josh Windass tillbaka i spel mot Preston senast medan Tom Lees fortsatt saknades. QPR vann höstmötet med 2-1 och här får 1X gå först i led.

9. Wolverhampton - Everton 1

Statistik
Söndagen är kommen och vi besöker åter Premier League. Wolves kliver in på Molineux med dubbla nederlag i bagaget. Vargarna har dessutom inte lyckats göra mål på dessa matcher, topp 5 känns nu rätt avlägset. Everton gick en tuff match mot Southampton under torsdagen och fick därmed lite kortare vila jämfört med hemmalaget. Små detaljer som i ett övrigt tajt spelschema definitivt påverkar. På hemmagräs är dessutom Wolverhampton mycket svårslagna och ettan får därför agera utgång. Då risken finns till en viss gulsvart överstreckning får åtminstone krysset åka med på lite större bongar.

10. Aston Villa - Crystal Palace 1

Statistik
Crystal Palace verkar ha checkat ut. Laget från huvudstaden har radat upp fyra raka torsk och 2-11 i målskillnad på dessa fajter. Hodgsons gäng ser ointresserade ut och nu kommer gästerna få stora bekymmer återigen. Aston Villa må vara ett lag under strecket men Dean Smith och hans adepter kan i alla fall gå rakryggade från 0-2-nederlaget mot Liverpool i veckan då Villa gjorde en rätt bra match. Hemmalaget fick också värma upp inför denna kamp med ett riktigt eldprov då Manchester United gästade Parken i torsdags men trots allt ska motivationen vara på topp. Ettan målas ner först.

11. Tottenham - Arsenal X

Statistik
Spännande Londonderby att sätta tänderna i nu. Artetas kanoner har en fin period bakom sig med tio av tolv möjliga poäng bärgade och dessutom en semifinalplats fixad i FA-cupen efter seger mot Sheffield United. Tottenham vann mot Everton i sin senaste hemmamatch med 1-0 i en småtrevlig tillställning. Spurs har faktiskt inte torskat hemmavid sedan återstarten och visst kommer de vitklädda åter sälja sig dyrt. De två senaste kamperna lagen emellan har slutat med delad poäng och det kommer troligen bli riktigt jämnt även denna gång. Alla tecken gör sig därför bäst redan tidigt där krysset är en rätt fin reducering på större kuponger.

12. Bournemouth - Leicester 1

Statistik
Leicester har tappat massor av fart framåt under våren. Två segrar sedan 22:a januari gör nu att Vardy och hans kamrater riskerar att trilla bort från Europaplatserna. Nu ska gästerna duellera med ett av ligans för tillfället svagaste lag. Bournemouth har störtdykt mot en The Championship-plats och med tanke på hur spelet från Körsbärens sida sett ut under framförallt sommaren känns det inte helt osannolikt att värdarna trillar ur. Här kommer dock de rödsvarta stå med en helt okej chans. Bournemouth har på de fyra senaste kamperna inbördes på Vitality Stadium löst poäng eller vunnit. Med skrälljakt i siktet är ettan därför ett tecken att plita ner direkt. Gaffla om stålarna räcker.

13. Swansea - Leeds 2

Statistik
Ett supermöte från The Championship avslutar. Här är det inte bara topplaget Leeds som kan spela hem oerhört viktiga poäng i Premier League-jakten. Även Swansea slåss för sin möjlighet till att få kvala sig uppåt och Svanarna är rätt formstarka med poäng eller segrar i sex av de sju senaste. Walesarna vann med 1-0 i höstas då dessa lag stångades på Elland Road och detta är uppgifter som svenska folket fått nys om. Tvåan kan mycket väl kan hamna under 55 procent och därmed blir Leeds ett utmärkt tecken. För att vara på den säkra sidan låser vi upp mötet med ett kryss.


Singelstrecket! - Liverpool

Efter 0-4 mot City har Liverpool rest sig. Hemma ska The Reds gå för rekordet att inte tappa en endaste poäng genom hela säsongen. Bara banka in ettan, med klubba!

Kupongrensaren! - Bournemouth

Leicester är inne i en mycket märklig period. Anfallsspelet ser rätt trögt ut och Rävarna kan mycket väl tappa sin Champions League-plats som varit stensäker under lång tid. Bournemouth slåss för livet i botten och ska ha bra chans till seger hemma.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Burnley 1
2. Brighton - Man City 2
3. Sheffield U - Chelsea 2
4. Blackburn - West Brom 2
5. Hull - Millwall 1x2
6. Mboro - Bristol City 1x
7. Preston - Nottingham 1x2
8. QPR - Sheffield W 1x
9. Wolves - Everton 1
10. Aston Villa - Crystal P 1x
11. Tottenham - Arsenal 1x2
12. Bournem. - Leicester 1
13. Swansea - Leeds x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Burnley 1
2. Brighton - Man City 2
3. Sheffield U - Chelsea (1x)2
4. Blackburn - West Brom 2
5. Hull - Millwall 1x2
6. Mboro - Bristol City 1x
7. Preston - Nottingham 1x2
8. QPR - Sheffield W 1x2
9. Wolves - Everton 1(x)
10. Aston Villa - Crystal P 1x
11. Tottenham - Arsenal (1)x(2)
12. Bournem. - Leicester 1(2)
13. Swansea - Leeds (x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (13)

promo
td