Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2020
13

Analys av Topptipset 14/7

Tisdagens Topptips sätter den brittiska fotbollen i fokus. Sex av kupongens åtta bataljer hämtas från Premier League alternativt The Championship. I övrigt tittar vi till Italien för Serie A-mötet mellan Atalanta och Brescia innan avslutningen sker i Lissabon med Benfica - Guimaraes där vi också synar kupongens bästa skräll. Vi kör!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Chelsea - Norwich 1

Statistik
Norwich reser till London med sju raka ligaförluster i baken och därmed är Farkes mannar degraderade och klara. Den kanariegula uppstickaren höll inte i Premier League och får därmed ta nya tag i The Championship kommande säsong. Chelsea slåss å sin sida för en placering bland de fyra bästa. Londonklubben gjorde ett sämre avtryck på Bramall Lane då Sheffield United vann med klara 3-0 häromsistens. Ett revanschsuget blåvitt gäng nu därmed mot ett hopplöst Norwich. Det finns bara en utväg på Stamford Bridge. Ettan är bara att banka in!

2. Atalanta - Brescia 1

Statistik
Det finns risk för en ensidig historia även i Bergamo. Atalanta går som tåget i Serie A. De blåsvarta har 10-2-0 på de tolv senaste i ligan och framåt fortsätter den colombianska duon Zapata-Muriel att ösa in mål. Dags nu för derby i Lombardiet då Brescia kommer på besök. Gästerna som tog steget upp i fjol kommer av allt att döma få ta hissen ner omedelbart igen. Nio poäng är avståndet till säker mark med bara sex omgångar kvar. Att Lejoninnorna från Brescia ska kunna hota ligans just nu mest formstarka lag känns högst osannolikt men med siktet inställt på lite större utdelning behövs åtminstone krysset få plats. Dags att parkera bussen nu I Biancazzurri!

3. Millwall - Blackburn X

Statistik
Upploppsrakan i The Championship är kommen. Fem matcher återstår av den engelska andradivisionen, både Millwall och Blackburn kan fortsatt nå en prestigefylld kvalplats. Formmässigt är det en mindre fördel Lejonen från huvudstaden som löst poäng i fyra av de fem senaste. Rovers kommer i sin tur till The Den med en rätt fin 1-1-match i bagaget mot WBA hemma. Joe Rothwell slog till med säsongens första ligamål då 25-åringen kvitterade. Trenden mot just Millwall är tydlig med åtta raka inbördes utan nederlag samtidigt som London-laget varit mest kryssbenägna av alla lag i ligan. Att börja från mitten blir därför ingen dum idé där garderingarna byggs på snabbt på lite större kuponger.

4. Cardiff - Derby X

Statistik
Både Cardiff och Derby marscherar in på Cardiff City Stadium med två raka förluster i bagaget. Walesarna sitter fortsatt i förarsätet i jakten på sjätteplatsen men bakom lurar en drös gäng, däribland Derby. Gästerna har en mållös Wayne Rooney under de tre senaste kamperna. Med veteranen utanför målprotokollet har inga segrar bärgats och dessutom har The Rams en något tunn trupp för tillfället med bland annat Holmes och Marriott på skadelistan. Cardiff är stabila hemma och står noterade på tre futtiga förluster här sett över hela säsongen. Det är läge att plita ner 1X först och helgardera endast om stålarna räcker.

5. Sheffield Wednesday - Huddersfield X

Statistik
Huddersfield har trasslat till det ordentligt för sig. Klubben som så sent som i fjol fick vara med och stångas i Premier League är bara ett par futtiga poäng från att åter ramla ur en division. The Terriers har inför bortamötet med Sheffield inte mäktat med att trycka in en enda strut på över 270 minuter fotboll och på så sätt vinner man inga matcher. Wednesday övertygade mot QPR. 3-0 till Ugglorna efter att mannen med det magiska namnet, Windass, fått trycka dit en av påsarna. Värdarna har dock inget att egentligen spela för mer än äran och med ett vilt kämpande bortagäng blir det att se upp! Alla tecken bör därför få utrymme ögonaböj.

6. Luton - QPR 1

Statistik
Luton var i vintras ett slaget lag. Nykomlingen från League One såg ut att falla tillbaka till tredjedivisionen med full kraft. Sent omsider har The Hatters vaknat. På Kenilworth Road kliver nu ett svårslaget Nathan Jones-lag ut. En förlust har det blivit för hemmalaget sedan 22:a februari och nu är det bara två futtiga pinnar upp till säker mark. Queens Park är redan på semester. 0-3-förlusten mot Sheffield senast var lagets femte under sommaren och de blåvita känns riktigt trötta. Mot ett helmotiverat Luton blir det ingen trea för The Hoops. 1X räcker gott.

7. Reading - Middlesbrough X

Statistik
Bara jumbon Barnsley har vunnit färre matcher än Middlesbrough i The Championship. Saknaden av segrar gjorde att Woodgate fick lämna klubben till förmån för Neil Warnock. Uppdraget för Warnock började med en seger borta mot Stoke. Därefter har tre av fyra matcher förlorats och Boro är fortsatt rejält inblandade i bottenstriden. Ingen jätteförändring med andra ord. Reading befinner sig i ingenmansland. The Royals gör en rätt slätstruken säsong och har dessutom sex raka torsk inbördes. Känslan är att X2 på Madejski Stadium ska duga gott.

8. Benfica - Guimaraes 2

Statistik
Portugal är sista land att besöka. Primeira Liga har under lång tid varit en duell mellan Porto och Benfica. De två stormakterna inom portugisisk fotboll har dock valt två olika vägar under sommaren. Medan Porto radat upp segrar och fina prestationer har Lissabon-klubben tappat greppet totalt. De röda örnarna har vunnit två av de nio senaste och guldet känns tämligen avlägset. Guimaraes har hoppet om Europaspel kvar. De vitklädda har bara förlorat två matcher sedan 16:e februari och mot just Benfica på sistone brukar det bli jämna och målsnåla bataljer. Dags för gästerna att ta en blytung viktoria nu. Tvåan är kupongens allra finaste skrälltecken.


Singelstrecket! - Chelsea

Norwich är klara för spel i andradivisionen och Chelsea slåss för en Champions League-plats till kommande säsong. Enkelriktat att vänta på The Bridge. Bombetta!

Kupongrensaren! - Guimaraes

Benfica går inte att känna igen och när ett tokladdat Guimaraes besöker Lissabon ska de rödklädda se upp! Finfint drag österut.


Spelförslag:

72 rader

1. Chelsea - Norwich 1
2. Atalanta - Brescia 1
3. Millwall - Blackburn x
4. Cardiff - Derby 1x
5. Sheff W - Huddersf. 1x2
6. Luton - QPR 1x
7. Reading - Mboro x2
8. Benfica - Guimaraes 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Norwich 1
2. Atalanta - Brescia 1x
3. Millwall - Blackburn 1x2
4. Cardiff - Derby 1x2
5. Sheff W - Huddersf. 1x2
6. Luton - QPR 1(x)
7. Reading - Mboro x2
8. Benfica - Guimaraes (1x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td