Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jul 2020
16

Analys av Topptipset 17/7

Småmysigt Topptips att ta del av under fredagen där sju av åtta matcher hämtas från andradivisioner i Italien, Spanien samt England. Vi drar dock igång det hela med en blytung drabbning från London. West Ham och Watford slåss om extremt viktiga poäng i den jämna bottenstriden av Premier League.Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:29

1. West Ham - Watford X

Statistik
Både West Ham och Watford har tagit viktiga segrar och poäng på slutet. Gästerna kommer bland annat med två tunga 2-1-vinster mot Norwich och Newcastle medan The Hammers krossade just Norwich borta i sin föregående batalj. Det som direkt talar emot gästerna i denna match och bottenstriden i stort är spelet utanför Vicarage Road. Bålgetingarna har bara vunnit två av 17 matcher på resande fot. Otäckt med tanke på att Watford har Manchester City i sista matchen hemma. Vi kan nog räkna med ett ställningskrig av rang på Olympiastadion där framförallt gästerna kommer vara oerhört måna om att hålla den poäng som laget har vid start. Tillknäppt och knappast särskilt målrikt bör det det bli där 1X blir valet först och främst.

2. Huddersfield - West Bromwich X

Statistik
Nästa stopp sker i Huddersfield och vi håller oss alltså kvar i England. The Championship är precis som Premier League på väg in i mål. Med två omgångar kvar har Hudds satt sig i en sämre position. Faktum är att fjolårets PL-lag riskerar degradering återigen. Nu ställs The Terriers mot ett West Bromwich som slåss för uppflyttning. Dubbla kryss har dock ställt till det en aning för WBA som har jagande Brentford hack i häl. Här finns det nog nerver så det räcker och blir över hos båda lagen och med en etta som sticker ut fint skrällmässigt får alla tecken åka med direkt.

3. Crotone - Salernitana 1

Statistik
Härliga Serie B är fyra omgångar från att avslutas. Crotone är obesegrade under sommaren och har inför slutspurten ett perfekt slagläge i toppen. Bakom redan klara ettan Benevento har Hajarna från Kalabrien ryckt i kampen om andraplatsen och har nu fem poängs försprång ner till i första hand Spezia som huserar som trea. Nu ska Salernitana kommer på besök. Ett bortagäng som inte vunnit på resande fot sedan 19:e januari. Med en stekhet Simy i främre led ska det mycket till om inte Crotone åter vinner. Ettan ska självklart målas ner först.

4. Empoli - Virtus Entella 1

Statistik
Empoli torskade mot Ascoli häromsistens men Johnny Ekströms gamla gäng är fortfarande med i kampen om en playoff-plats. Hemma har de blåklädda varit ruskigt svårslagna. Endast Pordenone och Pescara har segrat här denna säsong. Entella har kryssat sig igenom juli. Tre raka 1-1-matcher och därmed har De svarta djävlarna från Chiavari missat chansen att kliva om bland annat Empoli i tabellen. Någon seger bör det inte bli för gästerna nu heller även om såklart 1-1 är lockande. 1X får därför lösa biffen.

5. Spezia - Venezia 1

Statistik
Venezia har från att varit ett topplag för två säsonger sedan tappat allt mer slagkraft och nu är gästerna direkt inblandade i en jämn bottenstrid. Läget har dock förbättrats en aning under sommaren då De bevingade lejonen, som bortalaget kallas, löst poäng eller segrar i fem av de sex matcher som lirats. Till matchen i La Spezia kommer besökarna få klara sig utan en trio avstängda gubbar. Montalto, Modolo samt Caligara är alla på läktaren här. Inte bra såklart och när Spezia dessutom är rejält starka hemmavid känns ettan som ett bra val att åtminstone inleda med.

6. Girona - Cádiz 1

Statistik
Kupongens bästa spik hämtas från Spanien där Segunda-mötet Girona - Cádiz kommer mynna ut i en hemmaseger. Gästerna föll visserligen mot Fuenlabrada i senaste matchen men det spelade mindre roll då Zaragoza torskade med 2-4 mot Oviedo och saken är därmed klar. Det blir uppflyttning till La Liga! Det har därmed druckits en och annan pommac hos spelarna i Cádiz som nu kan njuta av de två avslutande matcherna. Girona ligger fint till för att lösa en playoff-plats men än är inte katalanerna klara för kvalet. Med seriens bästa målskytt i Stuani är det målgaranti i mer eller mindre varje match för värdarna. Detta vinner ett motiverat Girona. Bra etta!

7. Huesca - Numancia 2

Statistik
Är det lite nerver som vi kan skåda i Huesca-lägret på slutet. Två av de tre senaste fajterna har slutat med förlust för coach Michel och hans mannar och nu kryper Almería allt närmare i striden om andraplatsen bakom redan klara Cádiz. Numancia är farligt nära det negativa strecket och kommer slåss med näbbar och klor för att fixa viktiga poäng på Estadio El Alcoraz. Inbördes är det dessutom fördel Numancia då fem av de sex senaste slutat med antingen seger eller oavgjort för gästerna. Tvåan är ett perfekt tecken att måla ner tidigt för chansen till större utdelning.

8. Ponferradina - Almería X

Statistik
Almería har i och med 3-2-skalpen mot Vallecano häromsistens satt sig själva i ett rätt smaskigt utgångsläge inför upploppet. Näst sista stoppet innan serien summeras för gästernas del blir Estadio El Toralín och mötet med Ponferradina. Hemmalaget har framförallt under hösten varit en frisk fläkt i Segundan. Nykomlingen har dock fått slut på energi under sommaren och kliver ut till denna fajt med fem raka förluster. La Ponfe är därmed indragna i bottenstriden och precis som Almería i behov av poäng. X2 får gå först men ettan kommer troligen bli understreckad och får sin plats på lite större kuponger.


Singelstrecket! - Girona

Ett helmotiverat Girona mot ett ofokuserat och firandes Cádiz bör bara sluta på ett sätt. Ettan är en finfin spik på denna i övrigt småkluriga kupong.

Kupongrensaren! - Numancia

Huesca har fått nervdaller och håller på att kasta bort sin topp 2-plats. Numancia har varit en nagel i ögat på hemmalaget tidigare och kan vara så även nu. Kul skräll!


Spelförslag:

72 rader

1. West Ham - Watford 1x
2. Huddersf. - West Brom 1x2
3. Crotone - Salernitana 1
4. Empoli - Virtus Entella 1x
5. Spezia - Venezia 1
6. Girona - Cádiz 1
7. Huesca - Numancia 1x2
8. Ponferradina - Almería x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. West Ham - Watford (1)x(2)
2. Huddersf. - West Brom 1x2
3. Crotone - Salernitana 1(x)
4. Empoli - Virtus Entella 1x
5. Spezia - Venezia 1(x)
6. Girona - Cádiz 1
7. Huesca - Numancia 1x2
8. Ponferradina - Almería 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td