Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2020
23

Analys av Topptipset 24/7

Det finns verkligen något för alla då Topptipset fredag ska jobbas in. Superettan, Serie A, Serie B, cupfinal i Frankrike samt en damallsvensk match finns representerat på kupongen. Eskilstuna är staden där allt har sin början och i Kalabrien går vi i mål. Dags att lösa en fin start på helgen och sätta åttan nu!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:59

1. AFC Eskilstuna - GAIS X

Statistik
GAIS har öppnat årets superetta klart godkänt. Inför säsongen var det inte många experter som trodde på grönsvart men gaisarna har framförallt hemma sett stabila ut i den än så unga tabellen. AFC står som opponent denna gång. Ett Eskilstuna-lag som i fjol huserade i Allsvenskan men fick respass till andradivisionen där det knappast gått speciellt mycket bättre. Melkemichels mannar har vunnit en av de sju inledande matcherna och kommer även denna gång få slita stenhårt för att lösa poäng. X2 är en perfekt väg att inleda det hela med.

2. Örgryte - Degerfors 2

Statistik
Botten mot toppen nu då Örgryte med tre raka förluster ska försöka störa tabelltvåan Degerfors. Öisarna kommer från en 2-3-förlust i Borlänge mot Brage där matchens första 15 minuter var ren och skär katastrof från göteborgarnas sida. De rödblå fick dock lite hopp igen efter två rätt fina mål och pressade därefter för en kvittering, tyvärr utan resultat. När Björndahl lämnade Degerfors för spel i Örebro fanns en hel del frågetecken kring vem som skulle axla skyttekungens roll. Svaret ser ut att bli nytillskottet Victor Edvardsen som hittills tryckt in fyra strutar för de rödvita. Överlag ser värmlänningarna stabila ut och även om laget inte producerar så där vansinnigt mycket framåt släpper bruksgänget inte till något bakåt. Tvåan känns stabil och spikas.

3. Milan - Atalanta 2

Statistik
Nästa tvåa som också känns stabil finns på San Siro. Italienskt toppmöte väntar nämligen i Milano då Zlatan och company ställs mot starka Atalanta. Gästerna har inte förlorat en match sedan januari och går mot sin bästa säsong i finrummet någonsin. Milan kommer från tre raka skalper och mot Sassuolo häromsistens kunde Ibra ståta med sitt lags båda mål. Det är dock skillnad att spela och vinna matcher mot Bologna, Parma och nyss nämnda Sassuolo jämfört med Atalanta. Coach Gasperini finns inte med på besökarnas bänk (avstängd) men Milan har istället en duo i Hernández och Bennacer som inte får delta på planen av samma anledning. Pennan fattas från höger.

4. PSG - St. Etienne 1

Statistik
Efter en gigantisk fransk fotbollspaus är det nu äntligen dags för tävlingsmatcher i landet igen. På Stade de France ska det under fredagen spelas fransk cupfinal och det är giganterna PSG som ska utmanas av St. Etienne. Parisarna kommer kliva ut på nationalarenan med alla kanoner tillgängliga men frågan hur formen är kvarstår. Det är rätt stor skillnad att träningsmatcha mot Waasland-Beveren jämfört med att slåss om ett cupguld med St. Etienne. Ettan kommer med all säkerhet kliva upp mot 90 procent och med siktet inställt både på åtta rätt men också god utdelning lägger vi med krysset snabbt som gardering och hoppas på en parkerad grönvit buss under matchens första 90.

5. Umeå IK - Linköping 1

Statistik
Umeå har öppnat Damallsvenskan helt bedrövligt. De sjufaldiga svenska mästarinnorna har på de fem inledande matcherna ännu inte segrat och poängen borta mot Djurgården är lagets enda. Linköping kom bara femma i fjol och målsättningen är betydligt högre i år. Med spelare som Hurtig, Fischer och Orji (förra säsongen i just Umeå) finns goda förutsättningar att slåss om guldet senare i höst. Att bara åka upp till Västerbotten och bärga poäng är däremot inte så enkelt. Hela upp och jobba in den norrländska knallen!

6. Cremonese - Spezia X

Statistik
Sista ligan att besöka är Serie B i Italien. Tre futtiga omgångar återstår och det drar nu sannerligen ihop sig runt de olika strecken. Spezia föll olyckligt i föregående omgång. 0-1-torsken innebär nog att gästerna får sikta in sig på kval istället för att göra Benevento sällskap till förstadivisionen utan kvalspel. Cremonese har på fem matcher löst elva pinnar och därmed har läget förbättrats avsevärt i ligans nedre del. Jämn fajt att vänta på Stadio Giovanni Zini där alla tecken är att föredra.

7. Chievo - Cittadella 1

Statistik
Varken Chievo eller Cittadella är inne i någon speciellt rolig period. Gästerna har fyra raka nederlag noterat inför den kortare resan till Stadio Marc'Antonio Bentegodi och Venturatos mannar håller på att kasta bort sin playoff-plats. De flygande åsnorna, som hemmalaget kallas, skulle vid en seger här göra ordentligt anspråk på en kvalplats uppåt men formen är dålig och de gulklädda har bara fixat två poäng under julis matcher. Svårtippat. Alla tecken hänger med på större system.

8. Cosenza - Pisa 1

Statistik
Cosenza slåss för sin vidare Serie B-existens och kommer till hemmamötet med Pisa med två raka 2-1-segrar. Läget är fortsatt ytterst svårt men med fyra poäng upp till kval så finns i alla fall chansen. De rödblå Vargarna har dessutom positiva minnen från mötet med gästerna i vintras då Cosenza vann med 3-1. Två mål då gjordes av Emmanuel Riviere och fransmannen var också med och nätade i senaste bataljen laget spelade mot Pordenone. Gästerna har bara vunnit fyra av 17 bortamatcher och kommer få stora svårigheter även nu. Ettan går först.


Singelstrecket! - Degerfors

Örgryte går inte att känna igen och nu möter göteborgarna ett riktigt bra Degerfors. Tvåan är en finfin spik på kupongen.

Kupongrensaren! - Umeå IK

Ett långskott såklart då Linköping öppnat Damallsvenskan kanonfint men i sina bästa stunder kan absolut Umeå hota så varför inte nu? Ettan rensar friskt och ska med.


Spelförslag:

72 rader

1. AFC Eskilstuna - GAIS x2
2. Örgryte - Degerfors 2
3. Milan - Atalanta 2
4. PSG - St. Etienne 1x
5. Umeå IK - Linköping 1x2
6. Cremonese - Spezia 1x2
7. Chievo - Cittadella 1x
8. Cosenza - Pisa 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. AFC Eskilstuna - GAIS 1x2
2. Örgryte - Degerfors 2
3. Milan - Atalanta (x)2
4. PSG - St. Etienne 1x
5. Umeå IK - Linköping 1(x2)
6. Cremonese - Spezia 1x2
7. Chievo - Cittadella 1x2
8. Cosenza - Pisa 1(x)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td