Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2020
24

Analys av Stryktipset 25/7 - TÄVLING + JACKPOT!

Stryktipset i helgen har jackpotpengar i potten. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort på 300 kr!

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Tre svenska Superettan-bataljer och resten Premier League-matcher är vad som står på agendan denna helg då det vankas Stryktips under lördagen och söndagen. Nio härliga miljoner i jackpot är dessutom adderat till kupongen så vi söker skrällar både på svensk och brittisk mark. Örjans Vall står som värd för omgångens öppningskamp. Nu kör vi!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Halmstad - Akropolis 2

Statistik
Akropolis fortsätter överraska i årets superetta. Stockholmsklubben tog ner Västerås på jorden så sent som i måndags (2-0) efter att åter gjort en mycket väl godkänd prestation. Halmstad är laget som alla vill slå denna säsong. Bollklubben har också öppnat poängmässigt fint och toppar den unga tabellen. Spelmässigt finns däremot mer att kräva av hallänningarna. Bitvis mot AFC häromsistens såg det stabbigt ut och HBK kom undan med lite flyt även mot Umeå omgången innan. Gästerna, som är defensivt välorganiserade, kommer kunna ställa om snabbt på Örjans Valls gräs och spets i Vasic (målskytt senast), Burman och gubben i lådan Rajamohan finns. X2 är tveklöst ett mycket intressant drag i Halland.

2. Jönköpings Södra - Brage 2

Statistik
Dags för en grönvit duell vid Vätterns södra strand. J-Södra och Brage var i fjol två av lagen som slogs strax bakom Varberg och Mjällby i kampen om allsvenska platser. En duell som till slut Brage vann och fick kvala. Historien kan mycket väl upprepas i år men inledningsvis har Södra sett en aning tveksamma ut och är just nu inget lag för toppen. Tappen av Jallow och Siwe bland annat har blivit rejält kännbara. Borlänge-laget har varit skadeskjutna men nu har läget stabiliserats något. Offensiven med Pllana, Anton Lundin, Andersen, Sellin och ynglingen Williams har bitvis sett strålande ut. Kärnkraftverket Mark Antonsson samt Kouakou saknas ännu hos masarna men coach Saarenpää förfogar över ett tillräckligt vasst lag för att kunna lösa både poäng och seger på Stadsparksvallen. Vi börjar med X2.

3. Trelleborg - Dalkurd 1

Statistik
Dalkurds säsongsinledning har haft mer att önska. De tidigare masarna vann mot ett coronasjukt AFC tidigare i sommar (5-0) men det är också gästernas enda seger. Akropolisförvärvet Daniel Stensson synade rött mot Ljungskile och får därför inte delta i Skåne. Trelleborg vann mot GAIS senast laget lirade på Vångavallen. TFF har haft rejäla trubbel med att få igång sina tilltänkta strikers. Både Camara-Jönsson och Fatawu står på noll mål framåt. På eget gräs ska ändå de blåvita anses som favoriter och ettan känns rätt trygg att luta sig mot, åtminstone på lite mindre kuponger.

4. Leicester - Manchester United X

Statistik
Lördag har blivit söndag och nu är det fullt Premier League-fokus som gäller. Slutomgången i högstadivisionen är kommen och på King Power Stadium brakar det loss direkt. Leicester och United slåss om en plats i Champions League till hösten. Vardy och company torskade i London mot Tottenham i söndags och därmed har nu Rävarna trillat ner till en femteplats. Rodgers mannar är dock bara en poäng bakom Manchester United och Chelsea vilket innebär att en seger på hemmagräset lyfter klubben tillbaka på en CL-plats. Solskjaers gäng stod för en medioker insats mot West Ham i onsdags och 1-1-resultatet var faktiskt inte så mycket att snacka om. Det kommer bli ett stenhårt ställningskrig och alla tecken snabbast möjligt är att rekommendera.

5. Chelsea - Wolverhampton 1

Statistik
Chelsea spelade under torsdagen en av Premier Leagues mest underhållande bataljer denna säsong. 3-5-förlusten mot Liverpool innehöll i stort sett allt. Fyrverkerier, rafflande kamp, frisparksmål och magnifika spelmål. Trots torsken räcker det för The Blues att plocka en poäng på The Bridge för att säkra topp 4. Wolverhampton behöver också poäng. Wolves har nämligen ett jagande Tottenham i hasorna i fajten om Europa League-spel. Bortamatcher mot Chelsea är dock inget som direkt tilltalar de orangesvarta. Vi får backa bandet över 40 år för att senast skönja en Vargskalp mot The Blues i London. Vi börjar därför med pennan från vänster.

6. Arsenal - Watford 2

Statistik
Dags att kasta fram den gamla klyschan “motivation slår klass” då ett Watford med kniven mot strupen ska resa några mil sydöst för match på Emirates mot Arsenal. The Gunners torskade med 0-1 mot Aston Villa i veckan i en ganska trött tillställning. De rödvita hade ett par okej chanser där Nketiah var närmast men i övrigt fanns betydligt mer att önska från Artetas gäng. Gästerna föll med klara 0-4 mot Manchester City i tisdags och här finns bara poäng (helst seger) som gäller, annars är det troligen tack och hej Premier League för denna gången. Tvåan känns absolut mest intressant att inleda med.

7. Crystal Palace - Tottenham 2

Statistik
Londonderby nu då Crystal Palace och Tottenham ska duellera. Två lag med vitt skilda formkurvor då Palace är helt under isen för tillfället med raden 0-0-7 på de sju senaste omgångarna medan Spurs bara torskat en fajt under hela sommaren. Till värdarnas försvar ska tilläggas att lagets plats i mitten av tabellen varit cementerad sedan återstarten utan vare sig risk för nedflyttning eller större chans på en topplats. Mourinhos adepter slåss för en sjätteplacering och motivationen bör därför vara hög. När dessutom Palace har Benteke avstängd samt Van Aanholt, Sakho, Cahill med flera skadade känns tvåan välmotiverad. Spika och gå vidare!

8. Everton - Bournemouth 2

Statistik
Bournemouth har varit en sorglig historia. The Cherries, som varit hårt skadedrabbade under stora delar av säsongen, har inte alls fått till det och med en ynka omgång kvar finns knappt några livlinor kvar. Gästerna måste vinna samtidigt som både Watford och Aston Villa torskar för att spel i Premier League till hösten ska bli verklighet. Mycket om och men i den ekvationen. Nu ställs Howe’s manskap mot ett Everton som inte har mer än äran att spela för. Vi kan nog därför räkna med ett påslaget bortalag från början. Med lite flax kommer dessutom tvåan hamna strax under 30 procent vilket gör Körsbären till en utmärkt chansspik på mindre bongar.

9. West Ham - Aston Villa X

Statistik
West Ham har sett allt bättre ut på slutet. Prestationen från Londonklubben mot Manchester United tidigare i veckan var bitvis riktigt bra och The Hammers höll Rashford, Greenwood, Fernandes och grabbarna stången och löste en skrällpinne på Old Trafford. Aston Villa fajtas för sin fortsatta existens i Premier League och kommer från en blytung 1-0-skalp hemma mot Arsenal. Hoppet lever därmed alltjämt men Lejonen från Birmingham skulle nog må allra bäst av att åtminstone plocka en poäng på London Stadium. Räkna med en tät och jämn batalj där alla tecken tidigt är att rekommendera.

10. Manchester City - Norwich 1

Statistik
Norwich är sedan länge klara för spel i The Championship. De kanariegula har inte räckt till i finrummet helt enkelt. Farkes mannar kan dock stoltsera med att ha besegrat Manchester City en gång redan denna säsong då nykomlingen sensationellt löste 3-2 på Carrow Road i höstas. Här blir det nog för Pukki och grabbarna att sätta på sig säkerhetsbältet för nu kommer det bli åka av. De himmelsblå har på de fem matcher som spelats hemmavid under sommaren vunnit samtliga och kan briljera med målskillnaden 19-1. Makalöst. Något annat än en enkelriktad historia denna gång är knappast att vänta. Banketta!

11. Newcastle - Liverpool 2

Statistik
Newcastle har överträffat de flestas förväntningar och kan gå rakryggade från årets säsong. På slutet har däremot Bruce mannar inte orkat hålla ihop det och de vitsvarta har fem raka utan seger. Skatorna har en ganska tunn trupp redan från början och då hjälper det knappast att skadelistan fylls på kontinuerligt. Liverpool firade sitt ligaguld med pompa och ståt i onsdags hemma på Anfield. Innan prisceremonin passade dessutom The Reds på att lira en av säsongens mest underhållande matcher då Chelsea besegrades med 5-3. Är Klopps gäng bara påkopplade nu finns inget annat att vänta än en tvåa på St James’ Park.

12. Southampton - Sheffield United X

Statistik
Sheffield Uniteds hopp om Europaspel levde in i det sista men nykomlingen föll både mot Leicester och Everton i de två senaste omgångarna och därmed är hoppet nu ute. Trist för The Blades som ändå kan blicka tillbaka på en strålande säsong i finrummet. Sista kampen för sommaren sker nu på sydkusten där Southampton väntar. Hassenhüttls Helgon avslutar kanonstarkt och hemmalaget har inför mötet med Sheffield sex raka utan torsk. Framåt har Danny Ings varit sensationellt bra och kan med ett mål slå sitt gamla målrekord (21) i Burnleydressen från säsongen 13/14. Sett över säsongen får ändå gästerna anses som ett nummer större och med bara äran att spela för känns det därför rimligt att plocka med alla tecken ögonaböj.

13. Burnley - Brighton X

Statistik
Brighton har under Graham Potters ledning förändrat och förädlat sitt spel. The Seagulls har efter en hel del bekymmer nu också löst fortsatt Premier League-kontrakt men sett till underliggande siffror borde sydkustlaget slutat betydligt högre upp i tabellen än vad som nu blir fallet. Burnley har trots en del skadeproblematik imponerat under sommaren. The Clarets har faktiskt bara förlorat en av de åtta senaste matcherna och värdarna kan vara hyfsat nöjda med säsongen. 1-1 slutade höstens kamp på AmEx Community Stadium och det är knappast någon högoddsare att tro på ett liknande resultat nu. Spikkrysset testas på mindre kuponger och ska det garderas är det ettan som åker med i första hand.


Singelstrecket! - Manchester City

Att City vinner känns helt självklart. Den stora frågan att ställa är hur stor segern kommer bli. Ettan på Etihad är ett av årets hittills enklaste singelstreck.

Kupongrensaren! - Akropolis

Halmstad har visserligen tagit två raka segrar mot bottengäng i Superettan men spelet har absolut inte imponerat. Akropolis överraskade mot VSK i förra omgången och kan mycket väl ställa till det för HBK på Örjans Vall. Mycket spännande drag.


Spelförslag:

432 rader

1. Halmstad - Akropolis x2
2. Jönköping - Brage x2
3. Trelleborg - Dalkurd 1
4. Leicester - Man United 1x2
5. Chelsea - Wolves 1x
6. Arsenal - Watford x2
7. Crystal P - Tottenham 2
8. Everton - Bournemouth 2
9. West Ham - Aston Villa 1x2
10. Man City - Norwich 1
11. Newcastle - Liverpool 2
12. Southampton - Sheff U 1x2
13. Burnley - Brighton x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Halmstad - Akropolis (1x)2
2. Jönköping - Brage 1x2
3. Trelleborg - Dalkurd 1(x)
4. Leicester - Man United (1)x(2)
5. Chelsea - Wolves 1(x)
6. Arsenal - Watford x2
7. Crystal P - Tottenham 2
8. Everton - Bournemouth x2
9. West Ham - Aston Villa 1x2
10. Man City - Norwich 1
11. Newcastle - Liverpool 2
12. Southampton - Sheff U 1x2
13. Burnley - Brighton (1)x



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (13)

promo
td