Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2020
26

Analys av Topptipset 27/7

Veckans inledande Topptips domineras av Allsvenskan och italienska Serie B som tillhandahåller med tre respektive fyra matcher. En väldigt spännande playoff-fight från The Championship ska även synas innan vi stänger butiken. Analysen är redo, häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Hammarby - Örebro 1

Statistik
Topptippade Hammarby har sannerligen inte rosat marknaden i Allsvenskan så här långt. Tolv inspelade poäng på tio matcher är såklart långt ifrån ett godkänt facit och senast hade söderkisarna inte en sportmössa mot BK Häcken, 0-3 i baken på Hisingen var inte mycket att orda om. När Örebro gästar Tele2 Arena torde Billborns grönvita gäng kunna studsa tillbaka. Närkingarna brukar trivas illa mot Bajen vilket sex raka HIF-triumfer påvisar. Att blindspika stockholmarna känns ändå inte korrekt, framförallt inte då ettan ser ut att streckas hårt. Värdet i mitten lockar och krysset blir är ett bra komplement till utgångsettan.

2. Östersund - Helsingborg X

Statistik
Ett oavgjort resultat på Jämtkraft Arena är inte heller helt otänkbart. Östersund har sett ganska fina ut mot slutet, två poäng mot Djurgården och Häcken är inte alls illa pinkat av jämtlänningarna. Försvarsspelet ser hyfsat stabilt ut, men framåt har värdarna en hel del att jobba. Att det sätts frågetecken för spelskickliga Rewan Amins medverkan talar inte till hemmalagets fördel. Helsingborg har plockat poäng i fem raka matcher, men plastgräs brukar inte passa skåningarna och att Mellbergs manskap ska få med sig fler än en poäng känns långsökt. Börja med den vänstra halvgarderingen.

3. Mjällby - Kalmar FF 1

Statistik
Vidare ner till Listerlandet där vi lär få se ett revanschsuget hemmalag. Mjällby fick nämligen på näbben med hela 0-5 hemma mot Elfsborg häromsistens. Det ska dock nämnas att boråsarna målade på allt och lite till. MAIF har annars firat fina framgångar under inledningen av säsongen, både i Allsvenskan och i Svenska Cupen där de gulsvarta nådde en semifinalplats. Kalmar ser återigen ut att få kriga för sin överlevnad i botten av tabellen. Nannes smålänningar lyckades åtminstone att nypa en poäng hemma mot Sirius senast och fick därmed stopp på blödningen, åtminstone tillfälligt. På Strandvallen ska dock värdarna hållas högre även om avstängde Joel Nilsson saknas. Etta!

4. Cardiff - Fulham 2

Statistik
Härnäst ska bataljen som vi flaggade för i ingressen avhandlas. The Championship är framme vid playoff till Premier League. I Wales ska tabellfemman Cardiff och fyran Fulham upp i ringen. Dessa båda kombattanter stötte på varandra så sent som för två veckor sedan i ligaliret. Fulham gick segrande ur den striden (2-0) och visst ska Londonklubben, med en viss målkung i Aleksandar Mitrovic på topp, gälla som favoriter över två matcher. Gästerna har visat upp en vassare form under sommaren och kommer närmast från fem triumfer och två kryss senaste sju kamperna. Läge att ta ställning i denna jämnstreckade tillställning. Vi spikar The Cottagers!

5. Spezia - Virtus Entella 2

Statistik
Vi tar oss ner till Italien för de fyra kvarvarande fighterna på måndagens Topptips. Endast två omgångar återstår av Serie B och det är väldigt tajt i tabellen. Benevento och Crotone har redan lagt beslag på de två biljetterna upp till Serie A, men bakom toppduon är det fortsatt mycket kvar att spela om. Virtus Entella har bara fyra pinnar upp till en plats i playoff och kommer med andra ord komma heltaggade till denna uppgift. Spezias slutspelsplats är säkrad, för värdarna handlar det om att positionera sig inför vad som komma skall. Formen hos Spezia är dock något tveksam och när ettan samtidigt ser ut att bli hårt åtgången är det läge att blicka brett i Ligurien. Alla tecken!

6. Cittadella - Venezia 2

Statistik
Cittadella fortsätter att förlora fotbollsmatcher. “Granata”, som värdarna kallas för, har inte lyckats bärga en enda pinne sett till de senaste fem matcherna. En målskillnad på 4-15 vittnar om enorma problem i defensiven. Hemmalagets plats i slutspelet lever minst sagt farligt. Venezia är ett av lagen som jagar Cittadella. Venedig-klubben äntrar Stadio Pier Cesare Tombolato med vind i seglen efter två purfärska 1-0-segrar. Värdarnas usla form kombinerat med en etta som streckas i högsta laget gör att pennan fattas österifrån. På mindre system kan gott ettan skippas helt.

7. Juve Stabia - Cremonese X

Statistik
Samuel Gustafsson och hans Cremonese kan vid tre poäng under måndagskvällen jubla åt ett förnyat kontrakt i den italienska andraligan. Gänget från Lombardiet har prickat in sommarformen, något som poängplock i sex raka bataljer indikerar. 0-0 borta mot tabelltvåan Spezia senast är inte alls dåligt. Juve Stabia har fyra poäng upp till säker mark och bara en pinne ner till formstarka Cosenza under nedflyttningstrecket. Snacka om viktig match för de blågula värdarna som visat på goda takter den senaste tiden, i synnerhet på hemmaplan där poängen har tickat in fint under sommarmånaderna. Lurigt möte som känns helt vidöppet på förhand. Här lämnas inget åt slumpen, helgardera!

8. Pordenone - Salernitana 2

Statistik
Några som inte riktigt har fått till det under sommarmånaderna är Pordenone. Ett ganska behagligt spelschema till trots har de Gröna Ödlorna bara noterats för en poäng sista tre omgångarna. Det ska dock mycket till för att de ska tappa slutspelsplatsen. Salernitana har även de en playoff-plats i handen inför avslutningen, men då endast en pinne skiljer ner till ett frustande Chivo är poängbehovet stort. Under höstens drabbning segrade Salernitana enkelt med 4-0 efter dubbla mål av Milan Djuric. Möjligen blir strikern från Bosnien återigen tungan på vågen. Värdet till höger lockar i allra högsta grad. Spiktvåa eller X2 när plånkan flexas.


Singelstrecket! - Mjällby

Listerlandets stolthet får anses ha stora möjligheter att studsa tillbaka efter stjärnsmällen hemma mot Elfsborg. Kalmar är helt under isen för tillfället och har bara plockat en poäng på sju matcher. Bra spiketta på Strandvallen!

Kupongrensaren! - Virtus Entella

Spezia stöter på en tuff motståndare under måndagen i form av ett slutspelsjagande Virtus Entella. Gästerna lär inte vika in hovarna i första taget och när tvåan i skrivande stund reas ut till pangpris är det bara att tacka och ta emot.


Spelförslag:

72 rader

1. Hammarby - Örebro 1x
2. Östersund - Helsingborg 1x
3. Mjällby - Kalmar 1
4. Cardiff - Fulham 2
5. Spezia - Virtus Entella 1x2
6. Cittadella - Venezia x2
7. Juve Stabia - Cremonese 1x2
8. Pordenone - Salernitana 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Hammarby - Örebro 1(x)
2. Östersund - Helsingborg 1x2
3. Mjällby - Kalmar 1
4. Cardiff - Fulham (x)2
5. Spezia - Virtus Entella 1x2
6. Cittadella - Venezia (1x)2
7. Juve Stabia - Cremonese 1x2
8. Pordenone - Salernitana x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td