Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Montreal – Rangers

Att det skulle bli Montreal-Rangers i första rundan har varit klart länge. Till slut landade Montreal på 103 poäng, Rangers på 102, och visst finns logik bakom att många spekulerar i en jämn matchserie.

Har ändå inga problem att direkt välja Montreal, inte bara tack vare hemmafördelen. Började säsongen suveränt för att sedan tappa, dock inte alls lika mycket som ifjol. Då missade man ju slutspelet, en chock. Visade dock direkt denna säsong att det var glömt, kom ut flygande. Kom, inte helt oväntat av sig, men agerade och bytte coach till Julien. Kändes inte jättehett men har visat sig vara ett bra drag. Julien har vunnit Stanley Cup (Boston 2011) och intressant är ju att han då besegrade Vancouver - med nuvarande Rangers-coachen Vigneault. Price kommer vara stark i målet, värvningen av backchefen Shea Weber ska nu verkligen ge betalt och framåt har Pacioretty kommit igång. Vi gillar temperamentet hos såna Radulov och Shaw - och slutspelsatmosfären i Bell Center - och för den delen MSG - känns ganska gynnsam för denna Montreal-upplaga. Avslutade grundserien med helt okej fokus och skicket känns lovande inför natten. Bara Emelin borta, bra skick.

Värre hos Rangers och det börjar i målet: Henrik Lundqvist har gjort NHL-karriärens sämsta säsong, svårt att blunda för det. Skador har stört en del och det ska sägas att trenden nu är hygglig, men samma trygghet som han i ett decennium skämt bort Rangers med erbjuder Lundqvist inte just nu. Har gjort några briljanta slutspel men ifjol knäcktes han och Rangers direkt av Pittsburgh. Rangers var en rejäl attraktion i början av säsongen, formligen öste in mål. Kom dock av sig och nu väntar matcher som INTE kommer att likna säsongsupptakten, då Rangers var som bäst. De två avslutande månaderna har inte varit bra. Har till viss del kunnat skylla på segt tabelläge men riktigt så enkelt är det förstås inte. Man ska inte glömma att Rangers var ganska lågt rankat inför säsongen - det glömdes bort en del efter den starka starten men andra halvan av säsongen är nog mer representativ för Rangers nivå jämfört med den första. Av lagets ledande poängmakare är det tunnsånt med "givna vinnare". Såna som Stepan, Kreider, Zuccarello och i viss mån Nash respekteras - men vi har svårt att se dessa pjäser leda Rangers till stordåd. Bra skick på truppen, några småskador har läkt och man vilade rätt mycket folk i de avslutande matcherna.

Rangers slog ut Montreal i slutspelet 2014 men sedan dess har Montreal klara plussiffror. Vann alla tre möten i grundserien denna säsong. Vi gillar statusen hos Montreal bättre och även fast Rangers faktiskt klarat sig klart bättre borta än hemma denna säsong känns Bell Center som en given plusfaktor för Montreal i detta läge. Price väljs solklart före Lundqvist just nu och det är på flera sätt bättre vibbar kring Montreal.

Montreal spelas gärna till 2,20 i onsdagens inledande rond - och att man stänger detta inom sex matcher gillas. Montreal -1,5 i matchserien plockas.
Ishockey

Montreal – Rangers

  • Postad:
    12 apr 2017
    08:58
  • Rekare: Hockeybet
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,20
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    13 apr 2017
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td