Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nexus – Budapest Corvini

Spel Nr1: The Adria Masters - planerad start kl 14:00

Nexus -1.5 maps vs. Budapest Corvini @ 1.75 (betway) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Budapest Corvini är ett lag jag kommer spela emot i flera matcher idag så jag inte anser att dom har vad som krävs för att mäta sig med motståndet på denna nivån.

Nexus har ganska fin form med 9 vinster på sina senaste 11 maps och enda förlusterna kom mot Binary Dragons vilket är det andra laget som Budapest Corvini möter idag.

Nexus har 5-0 i H2H mellan dessa lagen sedan tidigare, samtliga möten under 2016 där det skiljde någon spelare från dagens lineup.

Budapest Corvini har bara hunnit med 6 maps hittills under 2017 och man är 3-3 där. Man förlorade klart med 0-2 mot Outlaws innan man två gånger i rad lyckades vinna 2-1 mot Suqared och det är ett lag som brukar få storstryk mot lag på Nexus och Binary Dragons nivå.

Att Budapest Corvini hade problem mot Squared och förlorade maps i båda mötena ger mig tillräckliga indikationer på att Nexus är ett par nummer för stora här och jag känner att dessa oddsen är klart spelvärda!

Betway ligger högst på 1.75 men både pinnacle och bet365 ligger på 1.72 vilket också är bra odds så man kan fördela insatsen på flera håll om man har problem att få in önskad insats hos betway.


BOL!
E-Sports

Nexus – Budapest Corvini

  • Datum:
    16 maj 2017
    14:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td