Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arsenal – Blackburn

På lördag bjuds det på FA-cupspel och Blackburn åker ner till norra London för att ta sig an Arsenal på Emirates Stadium.

Arsenal spelar en av säsongens viktigaste och kanske tuffaste matcher redan nu på tisdag mot Bayern Munchen i CL-åttondelen. Detta kommer innebära rotation i laget.

"Koscielny will have another fitness test on Friday but will probably not be risked against Blackburn as Wenger seriously contemplates rotating his squad and resting key players."

Wilshere och Vermalaen är småskadade och kommer med största sannolikhet att vilas inför matchen mot Bayern. Jenkinson är avstängd vilket troligen gör att Sagna måste ta högerplatsen. Detta gör att mittlåset troligen blir den osammanspelta duon Mertesacker och Miquel.

Som sagt så blir det nog en hel del rotationer även framåt.
Detta tillsammans med Arsenals svårigheter att vinna en match med mer än uddamålet, om man ens gör det, gör att jag tycker att oddsen är lite väl höga på Blackburn. Detta år har man endast en vinst med mer än uddamålet på 10 matcher.

Blackburn kommer att ha mycket tillresta fans på plats och förhoppningsvis får vi se en bra fest även på läktaren. I ligan har man börjat hitta formen och har 4-3-1 på de 8 senaste.

Skadeläget i Blackburn: Adam Henley (hamstring), Josh King (hamstring), Dickson Etuhu (knee), Paul Robinson (back), Leon Best (knee), and David Dunn (calf).

Där Henley(def) och Etuhu(mid) är startspelare.


CL-fokus
Rotation
Svajig backlinje

Troliga orsaker till att det blir max uddamålsseger för Arsenal här.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Arsenal – Blackburn

  • Postad:
    15 feb 2013
    10:04
  • Rekare: Hyper
  • Spel: 2 +1.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,05
  • Bet365
  • Datum:
    16 feb 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: FA Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

slindoffer 2013-02-16 22:26

Fint rekat! Blackburn gjorde min dag, trots att jag är gunner (en ganska uppgiven atm), då utdelningen på topptipset steg ordentligt iom deras seger

Hyper 2013-02-16 19:27

Typiskt för Arsenal denna säsong.. Kan verkligen inte få in bollarna :/ Är själv gunnersfan så detta svider.. Kul att nån hakade på iaf

kusagwa 2013-02-16 18:05

Fint spelat men blää på Arsenal spelarna som inte kan skjuta och domaren som inte kan döma.

amarinho 2013-02-16 17:57

Grym analys! Jag ryggade och körde dessutom på Blackburn LIVE och vann lite .

kusagwa 2013-02-15 15:46

Nu sitter jag förvisso med -1.5 på Arsenal men det som jag ser som "problemet" med ditt spel (och mitt) är att antingen så blir det en tajt match med X eller uddamålsseger för ena laget eller så vinner Arsenal med 3 bollar. De är dessvärre alldeles för ojämna och kan blanda och ge som inget annat PL lag kan.

oggeborreh 2013-02-15 12:27

Har ryggat denna då jag håller tycker din analys verkar vettig!

Har dock spelat till 2.09 @ pinnen

grymmer 2013-02-15 12:08

Låter vettigt. Jag var själv inne på ett +hc spel på Blackburn just pga Arsenals oförmåga till större segrar denna säsongen. Champions League matchen i veckan känns också som en faktor som gör att det finns bra värde i detta spelet.

KP 2013-02-15 10:52

Gillar spelet enormt tyvärr. Tyvärr säger jag för att jag håller på gunners. Så vi hoppas på 1-0/2-1 gunners då
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td