Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Che Mills – Matthew Riddle

Förvånad över oddset här också trodde Riddle skulle vara favorit.

Riddlel har vunnit de tre senaste matcherna även om matchen mot Clements blev en NC för att han testades positivt för Marijuana.

Han är bra både stående och på marken, dock så kan han vara tråkig ibland och använda sig av sin brottning så att han gör tillräckligt för att vinna matchen på poäng men det är väldigt tråkigt att titta på, han har bra kondition och har inga problem att gå tre ronder.

Che Mills har en bra stand up men hamnar han på marken kommer han ha svårt att ta sig upp möjligt att han även åker dit på en submission då han inte har det bästa sub försvaret. Han har två vinster och en förlust i UFC, förlusten kom mot Rory Mac som är väldigt stor och duktig, Rory fullkomligt dominerade Mills och vann tillslut via TKO. Vinsterna har kommit mot Chris Cope (TKO) som inte hade något att göra i UFC och mot Duane Ludwig som skadade knät. Enda chansen har Mills stående men jag tror inte han kan hålla det stående och om Riddle kommer in i den form han brukar vara kommer han inte ha några problem att få Mills till marken och trötta ut honom där för att sen avsluta med en submission då Mills brottning nästan är obefintlig.

Av Mills 5 förluster har 3 varit via submission.

Ska dock nämna att om man räknar bort Riddles vinst om Clements har han 0 vinster på submission men han har ett bra groundgame och även ett lila bälte i BJJ men han verkar hellre vilja använda sin brottning för att ligga överst och samla poäng här tror jag ändå att han kommer få bra öppningar att använda någon sub och kommer att göra det
MMA

Che Mills – Matthew Riddle

 • Postad:
  16 feb 2013
  17:43
 • Rekare: the chef
 • Spel: 2
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,41
 • Bolag: pinnen
 • Datum:
  16 feb 2013
  21:15
 • Sport: MMA
 • Land: UFC
 • Liga: UFC
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här