Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Brisbane Roar – Wellington Phoenix

Hade tänkt låta denna match glida förbi,men oddset har stegrat så jag kan inte låta bli.

Brisbane är de senaste säsongernas främst lag, men som inte rosat marknaden alls denna säsong.
Liganvinsten är sedan länge förlorad, tränaren fick sparken i slutet på förra året,man har ännu inte säkrat en plats i slutspelet(ligger 8:a, platserna 1-6 går vidare) och i veckan förlorade man på straffar mot Buriram United i AFC Champions League efter en 120minuters envig på bortaplan. Man är även A-leagues sämsta hemmalag med 9 4-1-4 15-10.
Wellington ligger på 9:e plats strax bakom Brisbane, endast 1 poäng skiljer lagen åt. Dock är man riktigt kassa på bortaplan; 10 1-2-7 11-27, Man har 5 raka förluster på bortaplan med 3 gjorda och 19 insläppta! Senast borta mot Central Coast rasade man ihop helt när första målet kom. Till denna matchen är Jeremy Brockie avstängd,han har gjort 11 av klubbens 22 mål i ligan.

Över till det mest intressanta som gäller Brisbane; interim coachen Mike Mulvey har skrivit på för 2 år vilket ger lite ro i klubben. Man har nu bara endaste ett fokus och det är att bli topp6. Man har grymt tuffa matcher framöver(borta mot tex Newcastle,Adelaide och Central Coast),man måste vinna denna match om man skall ha en chans att gå vidare till slutspelet. Man är i grunden ett bättre lag och eg är det "bara" resan till AFC-matchen och att de 120minuterna sitter i benen som talar emot.

Brisbane kommer med största sannolikhet att vinna denna match,och Wellington kommer inte att göra något framåt. Att som vissa bolag erbjuda 1.48 är galet långt. dock finner jag ett värde i -1 till allt över 2ggr. 2-0?
Fotboll

Brisbane Roar – Wellington Phoenix

 • Postad:
  16 feb 2013
  00:03
 • Rekare: Arizto
 • Spel: 1 -1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,04
 • Bolag: 188bet
 • Datum:
  17 feb 2013
  07:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Australien
 • Liga: A-League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Arizto 2013-02-17 09:31

Missade tyvärr matchen, men kändes bra när man vaknade till ett pip som klargjorde att matchen slutat 2-0.

SlimCharles 2013-02-16 17:10

Enda som oroar är ev.trötthet från veckomatchen annars finns det inget som talar emot att det här spelet borde sitta.Tackar!

NiLu 2013-02-16 14:50

Starkt jobbat! Tack för tipset!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här