Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Liverpool – Swansea

Liverpool-Swansea

Här ställs Brendan Rodgers mot sitt gamla lag.
Liverpool har svårt att göra mål senaste matcherna. Visserligen har man matchats mot tufft motstånd men det tighta spelschemat börjar nog slita på spelarna och faktum är att man inte har så hög kvalitet som truppen som man kanske tror, många hyfsade spelare men få av hög klass enligt mitt tycke. I veckan var man också i ett kylslaget Ryssland där man mönstrade majoriteten av den ordinarie elvan och fick stryk av Zenit.
Här får man dock tillbaka Sturridge samt Coutinho då de var cup låsta i EL.

Samtidigt vägrar Swansea släppa in mål, man spelar oerhört tight och har faktiskt släppt in färre mål än liga ettan Manchester United. Man har det senaste 8 matcherna endast släppt in 4 mål inräknat Chelsea i Ligacupen och då har man även mött lag som Everton och Arsenal på bortaplan.
Imorgon saknas backen Chico Flores och troligen går lagkapten Gary Monk in för denne. Ett avbräck men när Gary har startat denna säsong har man aldrig förlorat. Dessutom är han en av de tre spelarna (även Alan Tate och Leon Britton) som spelat med Swansea i samtliga 4 divisionerna man befunnit sig senaste åren så det är en spelare med mängder av rutin och hjärta som kliver in.

De senaste 4 inbördes matcherna har har slutat 0-0, 1-3, 0-1 samt 0-0.

Med detta inräknat tycker jag att oddset 2.25 på under 2.5 mål är i överkant.

2 Unit spelas.
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Fotboll

Liverpool – Swansea

  • Datum:
    17 feb 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Markan 2013-02-17 10:41

Bra rek, tackar!

Anonymous 2013-02-17 10:17

Tack för tipset, skulle nog påstå att det är 50/50 på spelet, men oddset för det klart spelvärt.

skarabe 2013-02-17 02:27

Svårspelad, Liverpool har 10-8 på sina 5 senaste PL matcher ett snitt på 3.6 per match! Laget är bättre med Sturridge i laget! Dock så är Swansea som du skriver väldigt täta bakåt! 10 insläppta på 13 bortamatcher imponerar!

NiLu 2013-02-17 02:26

Bra rek, tack för tipset!

SwedishATM 2013-02-17 01:53

Polettregn!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här