Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas Stars – Calgary Flames

Jag tycker mig funnit ett spel som känns mycket bra både i hjärna och mage. Återigen vänder vi blickarna mot en matchup mellan Dallas Stars och Calgary Flames. Denna gång vinklar vi dock matchen till antalet mål.

Stars har, som jag nämnde i tidigare rek, förlitat sig väldigt mycket till målvakten Lehtonen som spelat riktigt bra. Lehtonen gick sönder i senaste matchen. Bachman hoppade in och var ingen katastrof, men glänste heller inte. Senast andremålvakten Richard Bachman stod från start, mot just Flames släppte han in hela sju mål. Minus alltså på Bachman i målet, här kan några enkla puckar ramla in. Stars har ännu inte gått ut med vem som står, men skulle det bli Christopher Nilstorp är vinkeln givetvis ännu starkare.

Flames är i en likanden situation, deras förstemålvakt Kiprusoff har gått sönder. Ersättaren Leland har spelat bra men nu har Flames annonserat att deras mål ska vaktas av Joey Macdonald. Tredjevalet Macdonald har denna säsong spelar en match och släppte där 3 puckar.

Jag utläser varning för målvakterna i denna match och anser att ingen av dem är att luta sig emot. Enkla puckar kan komma att ramla in. Lägg därtill att det av tradition blir mycket mål i denna matchup. 5 of 6 games in this series have gone OVER THE TOTAL over the last 3 seasons. Senaste matchen lagen emellan så sent som 14/2 slutade med totalt 11 mål (7-4). Vi får gå tillbaka till år 2010 för att hitta en match som gått under 5 mål (3-1).

Många bolag avvaktar oddssläpp här men när Marathon erbjuder en line på Över 5 mål kan jag inte annat än hugga.
Ishockey

Dallas Stars – Calgary Flames

 • Postad:
  17 feb 2013
  11:16
 • Rekare: Misär
 • Spel: ÖVER 5
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,87
 • Bolag: Marathon
 • Datum:
  18 feb 2013
  00:05
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

befriamig 2013-02-17 19:37

Anledningen till Leland Irving inte står, är att de skickade ner honom till AHL igår. Jag sitter med Ö5.5, så tror med på detta spelet.

oggeb 2013-02-17 17:17

Känns som en bra rek! BOL

kusagwa 2013-02-17 15:04

Snygg rek! BOL!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här