Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Siena – Lazio

Siena ligger visserligen på sistaplatsen i ligan men hemmastatistiken på 5-4-3 är faktiskt inte så dålig som tabellplaceringen visar. Man har varit obesegrade senaste 4 matcherna och gjort mål i 6 av de senaste 7 hemmamatcherna.

Förra matchen mot Bologna visade Siena ett bra defensivt spel och fick med sig 1 poäng på bortaplan, kanske lite turligt dock.

Värt att nämna är att det inte är helt över i ligan, man är 3 poäng ifrån kvalstrecket och har en god chans att ta sig ovanför den om man gör det bra resten av säsongen.
Dock så måste de, som tränaren sade själv, gå för 3 poäng och attackera. Detta kommer säkerligen att öppna upp matchen för mål.

Man saknar Angelo(f) pga av skada men får tillbaka Pozzi(anf).

Lazio spelade i förra veckan hemma mot Napoli. Det blev 1-1 och Napoli hade inte sin bästa match om vi säger så. Napoli ska vara nöjda med 1p från den matchen faktiskt.

I Torsdags spelade Lazio borta mot M.Gladbach och spelade 3-3 i en smått kaotisk match. En välförtjänt poäng fick man med sig.

Lazio har inte vunnit på 4 matcher i ligan och nu kämpar man för en CL plats mot Milan (3e platsen i ligan) och man ska, enligt tränaren, börja ge 120% för att vinna ikväll.

Saknar Ledesma(mf) pga av avstängning, Mauri och Klose förväntas borta igen.


______________________
Ett pressat Siena som måste gå för vinst här på hemmaplan. Lazio är i likadan situation, man är pressade att gå för 3poäng för att hålla avstånd från Milan som är på samma poäng som dem med en mindre spelad (CL plats).

Tränarna vill gå för vinst och har utryckt det tydligt.
Jag väntar mig en öppen match där jag tror på att båda gör mål. Med oddset 2 tycker jag att det är lite för högt.

(För den än mer äventyrslystna kan man ta ö2.5 @ 2.44 hos 188bet - ser det som alltför högt när lagen är så pressade som man är -- Powerrankingens fel ?)
Fotboll

Siena – Lazio

  • Postad:
    18 feb 2013
    14:42
  • Rekare: fireas
  • Spel: Annat
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: William Hill
  • Datum:
    18 feb 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

fireas 2013-02-18 22:43

Det gick ju inte så bra. Siena vinner 3-0....

Hade ett litet bet på ö2.5 men gick minus för dagen:(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td