Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Blues – Jokerit

Kör vidare på ledningsspelen efter 1:a perioden och idag blir det ett spel med mindre insats på att Jokerit leder efter första. Expekt sticker ut igen med 2.65 medans övriga ligger runt 2.40 -> 2.50.

Blues i samma klass som Ilves igår, 6 raka förluster och 9-23 i målskillnad på sex senaste tar emot Jokerit med 3 vinster och 3 förluster på sina sex senaste och 15-16 i målskillnad.

2013-02-20 17:30SM LiigaBlues vs Jokerit 2 P1 1 2.650

Lite statisik för ställningen i lagens fem senaste matcher efter första perioden.

Tappara - Jokerit 2-1

Denna matchen känns inte alls lika säker som den igår då Jokerit släppt in en del mål MEN Blues har inte alls haft det lätt med målskyttet samtidigt som Jokerit har haft det så att dom ska kunna sätta åtminstone ett mål samtidigt som Blues inte gör det ser jag inte som en omöjlighet så 2.65 testas.

Pacman 2013-02-20 18:05

Tyvärr blev det inte några mål i första perioden trots 22-12 i skott för Jokerit.